Nieuws

 • 2 oktober

  N.E.C. - Roda JC op donderdag 2 november

  Roda JC Kerkrade speelt op donderdagavond 2 november om 21.00 uur tegen N.E.C in de eerste ronde van de KNVB Beker.
 • 2 oktober

  Mis geen enkel duel met een 3/4 seizoenkaart!

  Bestel nu jouw 3/4 seizoenkaart en mis geen enkel thuisduel in de tweede, derde en vierde periode.
 • 2 oktober

  Informatie kaartverkoop tweede periode

  Roda JC speelt in de tweede periode van de Keuken Kampioen Divisie in 2023-2024 10 wedstrijden. Daarvan worden vijf in het eigen Parkstad Limburg Stadion afgewerkt. Deze vijf thuiswedstrijden zijn vanaf maandag 2 oktober, 11.00 uur, in de verkoop. Voor de wedstrijden tegen Willem II, FC Groningen en MVV gelden veiligheidsrestricties.
 • 30 september

  Roda JC speelt gelijk op de Vijverberg

  Roda JC Kerkrade heeft de eerste periodetitel nog niet kunnen veilig stellen. De ploeg van Bas Sibum speelde met 0-0 gelijk op bezoek bij De Graafschap.
 • 29 september

  Reactie inzake plannen sluiting spoedeisende hulp ziekenhuis Zuyderland

  De afgelopen weken werd duidelijk dat er plannen zijn om de spoedeisende hulp van het Zuyderland Ziekenhuis te sluiten. Als Roda JC vinden we dit een zorgelijke ontwikkeling.
 • 29 september

  Dyon Stassen stopt als Commissaris van Roda JC

  Dyon Stassen treedt eind september 2023 terug als Commissaris van Roda JC.
 • 27 september

  Vernieuwde spelerstunnel helemaal af

  Na veel uren werk is de vernieuwde spelerstunnel helemaal af. Hiermee heeft Roda JC een unieke spelerstunnel kunnen realiseren met de hulp van de MSO Crew.
 • 26 september

  Edwin Linssen gaat Roda JC O21 leiden

  Assistent-trainer Edwin Linssen zal vanaf deze week als hoofdtrainer van Roda JC O21 gaan fungeren. Dit gaat hij combineren met het volgen van de opleiding Coach Betaald Voetbal, het hoogste trainersdiploma.
 • 22 september

  Roda JC wint ook van FC Den Bosch

  Roda JC Kerkrade heeft ook haar vierde thuiswedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. De ploeg van Bas Sibum was met 4-1 te sterk voor FC Den Bosch. Doelpunten kwamen op naam van Maximilian Schmid, Enrique Pena Zauner, Lennerd Daneels en Metehan Güclü.
 • 15 september

  Kom vanavond naar het Roda JC Fanplein

  Vanavond, voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Telstar is er een Fanplein bij het Parkstad Limburg Stadion. Op het plein voor de hoofdingang is er vanaf 17.30 uur de mogelijkheid om een drankje te drinken en wordt er door een DJ voor sfeer gezorgd.
 • 9 september

  Roda JC wint met 3-1 in Breda

  Roda JC Kerkrade heeft met 3-1 gewonnen in Breda. Door doelpunten van Enrique Peña Zauner, Maximilian Schmid en Arjen van der Heide nam de ploeg van Bas Sibum de drie punten mee terug naar Kerkrade.
 • 4 september

  Eerste verliespartij van het seizoen bij Jong FC Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vrijdagavond de eerste verliespartij van het seizoen geleden. Op bezoek bij Jong FC Utrecht werd er in de blessuretijd met 1-0 verloren.
 • 4 september

  Metehan Güclü op amateurbasis bij Roda JC

  Metehan Güçlu gaat op amateurbasis deel uit maken van de selectie. De spits trainde al vanaf de eerste training op 26 juni mee en blijft dus langere tijd verbonden aan Roda JC Kerkrade.
 • 1 september

  Contract Phil Sieben in onderling overleg ontbonden

  Phil Sieben verlaat Roda JC Kerkrade. Zijn contract is vandaag in goed onderling overleg ontbonden. De Duitser speelde één seizoen in Kerkrade.
 • 1 september

  Roda JC neemt Lucas Beerten over van KRC Genk

  Roda JC Kerkrade heeft Lucas Beerten op transferdeadline-day overgenomen van KRC Genk. De Belg tekent een contract voor één seizoen met de optie voor nog één extra seizoen.
 • 30 augustus

  Roda JC legt transfervrije Orhan Džepar vast

  Roda JC Kerkrade heeft de transfervrije Orhan Džepar toegevoegd aan de selectie. De 27-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen tot medio 2025.
 • 28 augustus

  Roda JC neemt afscheid van Jamil Takidine

  Jamil Takidine verlaat Roda JC. In goed onderling overleg is besloten het contract, dat nog tot medio 2024 doorliep, per direct te ontbinden.
 • 25 augustus

  Roda JC met 2-0 te sterk voor TOP Oss

  Roda JC Kerkrade heeft in het Parkstad Limburg Stadion met 2-0 gewonnen van TOP Oss. Doelpunten van Ould-Chikh en Daneels waren voldoende voor drie punten.
 • 25 augustus

  Gijs Derks nieuwe Commissaris van Roda JC Kerkrade

  Derks zal in de Raad van Commissarissen de portefeuille Commercie en Maatschappelijke Impact gaan invullen.
 • 23 augustus

  Vacature: Groundsman

  Als Groundsman verricht je werkzaamheden en onderhoud aan de voetbalvelden van Roda JC Kerkrade. Je zorgt ervoor dat het stadionveld van het Parkstad Limburg Stadion en de velden van onze trainingsaccommodaties in optimale staat verkeren, conform de wensen van de technische staf en conform de reglementen van de KNVB en UEFA.
 • 22 augustus

  Roda JC legt talentvolle Saydou Bangura vast

  Roda JC beloont Saydou Bangura met een meerjarig contract. De in Bleijerheide geboren aanvaller maakte indruk in de voorbereiding en wist bij zijn debuut tegen Helmond Sport meteen te scoren. De 20-jarige spits tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog één seizoen.
 • 22 augustus

  Rody de Boer vertrekt naar Aalborg BK

  Rody de Boer vertrekt naar het Deense Aalborg BK. De doelman laat Roda JC daarmee na twee seizoenen achter zich.
 • 18 augustus

  Roda JC overtuigend langs ADO Den Haag

  Roda JC Kerkrade heeft overtuigend gewonnen van ADO Den Haag. In de Den Haag werd het 0-3. Doelpunten kwamen op de naam van Enrique Peña Zauner (2x) en Walid Ould-Chikh.
 • 16 augustus

  Informatie Jong FC Utrecht - Roda JC

  Op vrijdag 1 september a.s. gaat Roda JC op bezoek bij Jong FC Utrecht op Trainingscomplex Zoudenbalch. De aftrap is om 20:00. Het bezoekersvak gaat om 19:00 open.
 • 16 augustus

  Informatie NAC Breda - Roda JC

  Op zaterdag 9 september a.s. gaat Roda JC op bezoek bij NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion. De aftrap is om 21:00. Het bezoekersvak gaat om 20:00 open.
 • 14 augustus

  Roda JC wint oefenduel van Lierse SK

  Roda JC Kerkrade heeft een oefenduel met 6-1 gewonnen van Lierse SK. Hoofdtrainer Bas Sibum stuurde spelers het veld in die afgelopen vrijdag weinig of niet tot spelen zijn gekomen.
 • 14 augustus

  Roda JC neemt doelman Koen Bucker over van Heracles Almelo

  Roda JC Kerkrade heeft met Heracles Almelo een overeenstemming bereikt over de transfer van Koen Bucker. De doelman tekent in Kerkrade een contract voor de duur van twee seizoenen met de optie voor nog één seizoen.
 • 14 augustus

  Roda JC huurt Laurit Krasniqi van Royal Antwerp FC

  Roda JC Kerkrade huurt linksback Laurit Krasniqi voor de duur van één seizoen van Royal Antwerp FC.
 • 12 augustus

  Roda JC legt ervaren Marvin Pourié vast

  Roda JC Kerkrade heeft spits Marvin Pourié vastgelegd. De 32-jarige Duitser is in zijn carrière al goed geweest voor meer dan 400 wedstrijden en 140 doelpunten. Hij tekent een contract voor één seizoen.
 • 11 augustus

  Roda JC met ruime cijfers langs Helmond Sport

  Roda JC Kerkrade heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen winnend afgesloten. Dankzij doelpunten van Ould-Chikh, Zauner, Bangura en Daneels was de ploeg van Bas Sibum met 4-1 te sterk voor Helmond Sport.
 • 11 augustus

  Roda JC start radiozender op JUKE

  Roda JC en JUKE trappen het nieuwe voetbalseizoen af met het aanbieden van Radio Roda. Via de radiozender zijn alle thuis- en uitwedstrijden te volgen via live radioverslag.
 • 10 augustus

  Italiaander BV omarmt uniek warming-up shirt

  Na vele jaren lanceert Roda JC komend seizoen eindelijk weer een speciaal ontworpen warming-up shirt. In het ontwerp zijn de traditionele hamer en beitel verwerkt. Ook zal het logo van Italiaander BV zichtbaar zijn op de achterzijde van het shirt.
 • 9 augustus

  Roda JC stopt met het programmaboekje

  Roda JC stopt met het programmaboekje, de Fantalk. Elke bezoeker ontving jarenlang een boekje bij de thuiswedstrijden van Roda JC, maar vanaf komend seizoen is dat niet meer zo.
 • 8 augustus

  Maximilian Schmid nieuwe spits Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft een overeenkomst bereikt met het Duitse 1. FC Köln over de huurtransfer van Maximilian Schmid. De 20-jarige Duitser speelt zodoende komend seizoen in Kerkrade.
 • 7 augustus

  Roda JC en SBLplus slaan handen weer ineen

  Roda JC en SBLplus slaan dit seizoen de handen wederom ineen. SBLplus is geen onbekende bij Roda JC, het in Landgraaf gevestigde bedrijf is immers al meer dan 25 jaar betrokken bij de club.
 • 3 augustus

  Jurgen Car Sales blijft Roda JC ook dit seizoen trouw

  De naam Jurgen (toen Jurgen Autocentrum ) is geen onbekende. Al op Kaalheide, sponsorde Jurgen Autocentrum Roda JC. De liefde voor de club is overgebracht van vader op dochter. In 2019 startte Nancy Jurgen het bedrijf Jurgen Car Sales.
 • 31 juli

  Dylan Vente vertrekt naar Hibernian FC

  Roda JC Kerkrade en Hibernian FC hebben een overeenkomst bereikt over de transfer van Dylan Vente. De spits, die de laatste twee seizoenen topscorer was in Kerkrade, zet zijn carrière voort in Schotland.
 • 31 juli

  Vrijwilligers gezocht!

  Binnen Roda JC Kerkrade zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers en/of medewerkers die ons team willen versterken op verschillende gebieden zoals, voetbal, facilitair, veiligheid en horeca. Hieronder vind je een overzicht van de actuele (vrijwillige)vacatures.
 • 30 juli

  Roda JC wint op succesvolle fandag van KV Oostende

  Roda JC Kerkrade heeft op haar jaarlijkse fandag met 2-1 gewonnen van KV Oostende. De Limburgers sloegen zowel in de eerste als in de tweede helft toe in de blessuretijd. De doelpunten kwamen op naam van Saydou Bangura en Lennerd Daneels.
 • 28 juli

  Gezond in Mijn Streek nieuwe shirtsponsor Roda JC

  Parkstad is één van de meest ongezonde regio‘s van Nederland. Niet voor niets zetten wij als club onze schouders onder dit probleem, want een toenemende gezondheid is extreem belangrijk voor onze regio, voor iedereen die hier woont, de bedrijven die hier gevestigd zijn en niet in de laatste plaats voor Roda JC.
 • 27 juli

  Wiertz Company komende drie seizoenen official supplier en broeksponsor

  Roda JC en Wiertz Company zijn verheugd om aan te kondigen dat ze hun langdurige partnerschap verlengen voor de komende drie seizoenen.
 • 27 juli

  Roda JC legt Enrique Peña Zauner vast

  Roda JC Kerkrade heeft testspeler Enrique Peña Zauner vastgelegd. De vleugelspeler tekent een contract voor één seizoen met de optie voor nog één seizoen.
 • 25 juli

  APS Groep hoofdsponsor eerste periode

  Ook dit seizoen zullen in vier periodes verschillende sponsoren op de voorkant van het wedstrijdshirt van Roda JC staan. Dit seizoen zal APS Groep aftrappen als shirtsponsor van de eerste periode.
 • 24 juli

  Roda JC en Stienstra; elke dag van waarde voor onze regio

  Roda JC en Stienstra Wonen zijn natuurlijk al decennia aan elkaar verbonden. Het logo van het in Heerlen gevestigde bedrijf stond in het verleden al op de voorzijde van het wedstrijdshirt en de afgelopen 4,5 jaar prijkte het logo van Stienstra Wonen op de linkermouw van het shirt.
 • 22 juli

  Roda JC verliest van 1. FC Köln II

  Roda JC Kerkrade heeft haar zesde oefenduel in de voorbereiding verloren. De ploeg van Bas Sibum verloor met 2-1 van 1. FC Köln II. Metehan Güclü tekende voor het enige Roda JC-doelpunt.
 • 20 juli

  Roda JC en Juyst versterken partnership

  Komend seizoen verhuist het logo van Juyst van de broek naar de schouderpositie op de voorzijde van het wedstrijdshirt.
 • 19 juli

  Terrence Douglas verruilt Roda JC voor NK Istra

  Roda JC Kerkrade heeft een overeenkomst bereikt met NK Istra over de transfer van Terrence Douglas. De linksback speelde uiteindelijk één seizoen in Kerkrade.
 • 18 juli

  Roda JC wint haar vijfde oefenduel

  Roda JC Kerkrade heeft haar vijfde oefenduel van deze voorbereiding winnend afgesloten. De ploeg van Bas Sibum wist met 4-0 te winnen van team VVCS.
 • 12 juli

  Roda JC versterkt zich met Brian Koglin

  Roda JC Kerkrade heeft een overeenkomst bereikt met Brian Koglin. De centrale verdediger tekent een contract tot medio 2025. De 26-jarige Duitser speelde de afgelopen twee seizoenen bij VVV-Venlo.
 • 10 juli

  NIEUW - Roda JC Thuisshirt 2023-2024

  Het Roda JC thuisshirt 2023-2024 is authentiek geel met verticale zwarte strepen. Het ontwerp is gebaseerd op het thuisshirt van 40 jaar geleden. Op deze wijze eert de club de rijke historie, maar wordt het shirt in een modern jasje gestoken.
 • 8 juli

  Roda JC wint haar tweede oefenduel

  Roda JC Kerkrade heeft ook haar tweede oefenduel van deze voorbereiding winnend afgesloten. Op Sportpark Pronsebroek werd er met 4-0 gewonnen van derde divisionist RKSV Groene Ster.
 • 7 juli

  Roda JC huurt Walid Ould-Chikh van FC Volendam

  Roda JC Kerkrade huurt Walid Ould-Chikh voor één seizoen van FC Volendam. De 23-jarige middenvelder kan op veel verschillende posities uit de voeten.
 • 7 juli

  Shahin Rassi nieuwe techniektrainer Roda JC Voetbalacademie

  Roda JC Kerkrade voegt Shahin Rassi toe aan de technische staf van de Voetbalacademie. De techniektrainer gaat individueel aan de slag met de spelers van de bovenbouw.
 • 6 juli

  Voorbereiding seizoen 2023/2024

  Afgelopen maandag is het seizoen 2023-2024 van start gegaan met de eerste training onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Bas Sibum. Op zaterdag 1 juli speelt Roda JC de eerste oefenwedstrijd op bezoek bij FC Kerkrade-West.
 • 6 juli

  Rutten x Welling Advocaten kiest bewust voor een stap vooruit

  Roda JC is trots om te mogen melden dat Rutten x Welling Advocaten de eerste en tweede periode van het seizoen 2023-2024 als rugsponsor aan Roda JC verbonden zal zijn. Het in Heerlen gevestigde bedrijf is al een aantal seizoenen als sponsor aan Roda JC verbonden, maar kiest nu bewust voor een stap vooruit.
 • 5 juli

  Dit is het nieuwe uitshirt voor 2023-2024

  Het Roda JC uitshirt 2023-2024 is zwart met horizontale lichtgrijze banen met daarin het Koempel-logo. Het shirt refereert terug aan de historie van deze regio, namelijk de Oostelijke Mijnstreek. De hamer en beitels op de schouders zijn geel en vallen daardoor extra op.
 • 4 juli

  Roda JC neemt Matisse Didden over van KRC Genk

  Roda JC Kerkrade neemt Matisse Didden over van KRC Genk. De boomlange centrale verdediger tekent in Kerkrade een contract tot medio 2025.
 • 4 juli

  Roda JC legt Wesley Spieringhs vast

  Roda JC Kerkrade heeft Wesley Spieringhs vastgelegd. De 21-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor een derde seizoen.
 • 1 juli

  Roda JC wint eerste oefenduel met 18-0

  Roda JC Kerkrade is het voorseizoen begonnen met een 18-0 overwinning op bezoek bij FC Kerkrade-West.
 • 30 juni

  Definitief: speelschema Roda JC 23/24

  Het definitieve speelschema van het seizoen 2023-2024 is bekend. Ten opzichte van het conceptprogramma dat de KNVB eerder deze week publiceerde zijn er drie wijzigingen.
 • 29 juni

  Roda JC en Decathlon-Kipsta gaan meerjarige samenwerking aan

  Roda JC Kerkrade en sportmerk Decathlon gaan vanaf seizoen 2023/2024 een samenwerking aan voor een periode van drie jaar. Decathlon‘s eigen voetbalmerk Kipsta zal hierbij de nieuwe kledingleverancier worden van de club uit Kerkrade.
 • 28 juni

  Bryan Limbombe maakt transfer naar Heracles Almelo

  Roda JC Kerkrade heeft met Heracles Almelo overeenstemming bereikt over de transfer van Bryan Limbombe. De vleugelaanvaller vertrekt na twee seizoenen bij Roda JC.
 • 28 juni

  Concept speelschema 23-24 bekend

  De KNVB heeft woensdagochtend het conceptprogramma voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Voor Roda JC start de competitie op vrijdag 11 augustus met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Een week later, op vrijdag 18 augustus wacht de eerste uitwedstrijd. Die is in en tegen ADO Den Haag.
 • 26 juni

  Fotoverslag eerste training Roda JC

  Roda JC Kerkrade is vanmorgen om 11.00 uur begonnen met de voorbereiding op het seizoen 2023/2024. Voor hoofdtrainer Bas Sibum was het zijn eerste keer als hoofdtrainer.
 • 23 juni

  Selectie eerste training Roda JC

  Vandaag staat het eerste elftal van Roda JC voor het eerst op het trainingsveld onder leiding van hoofdtrainer Bas Sibum. De selectie van het eerste elftal is aangevuld met spelers van de O21. Deze jongens krijgen in de voorbereiding de kans om te laten zien wat ze kunnen. Metehan Güçlü is op proef
 • 15 juni

  Mark Luijpers keert als assistent-trainer terug bij Roda JC

  Mark Luijpers keert terug bij Roda JC Kerkrade. De 52-jarige Limburger speelde van 1988 tot 1997 en van 1998 tot 2005 bij Roda JC. Van 2007 tot 2014 was hij al eerder assistent-trainer bij de club. Luijpers tekent een contract tot medio 2025.
 • 14 juni

  UPDATE: Kaalheide Bruist

  Dinsdagavond (13-06) vond in de voormalige businessclub van Roda JC op gemeentelijk sportpark Kaalheide een inloopavond plaats. Omwonenden werden er geïnformeerd over het project "Kaalheide Bruist" waarbij verschillende partners het sportpark en de buurt een nieuwe impuls willen geven. Tijdens deze inloopavond kregen ze de gelegenheid om in gesprek te gaan met de betrokken partners: Stichting BRUIS, Achilles-Top, Roda JC en gemeente Kerkrade.
 • 12 juni

  Geslaagde seizoenkaartmiddag op de middenstip

  Afgelopen zaterdag kregen Roda JC-supporters de unieke kans om op de middenstip van het Parkstad Limburg Stadion hun seizoenkaart te verlengen of bestellen. 275 supporters deden dit en zorgden voor een geslaagde middag.
 • 9 juni

  Vacature: Lid RvC Commercie & Maatschappelijke impact

  Elke dag van waarde zijn, maatschappelijke impact maken, gecombineerd met een gezonde commerciële inslag. Roda JC is meer dan voetbal, het is een manier van leven. Daar wil jij graag op jouw manier een bijdrage aan leveren. Sta jij op en houd je van aanpakken?
 • 9 juni

  Sonkaya en Seerden nieuwe hoofdtrainers O21 en O18

  Roda JC Kerkrade heeft Fatih Sonkaya aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor de O21. De O18 zal vanaf volgend seizoen onder leiding staan van Guido Seerden.
 • 30 mei

  Remond Strijbosch stopt als assistent-trainer van Roda JC

  Roda JC en Remond Strijbosch nemen in goed overleg afscheid van elkaar. Zijn contract liep oorspronkelijk tot medio 2024.
 • 26 mei

  Ralph Bongaerts treedt aan het einde van dit seizoen terug als Commissaris van Roda JC

  Ralph is sinds augustus 2020 lid van de Raad van Commissarissen van Roda JC. In de afgelopen drie jaar heeft hij zich met name ingezet op het uitbouwen en versterken van de commerciële activiteiten binnen de club.
 • 23 mei

  Rodney Kongolo eerste aanwinst seizoen 23/24

  Roda JC Kerkrade heeft Rodney Kongolo vastgelegd tot medio 2025. De club heeft met de middenvelder de eerste gewenste aanwinst voor het seizoen 2023/2024 binnen.
 • 23 mei

  Roda JC neemt afscheid van elf spelers

  Roda JC Kerkrade gaat afscheid nemen van negen spelers. Guus Joppen, Ted van de Pavert, Xander Lambrix, Ali Barak, Florian Mayer en Dylan Vranken bezitten een aflopend contract. Moritz Nicolas, Lennard Hartjes, Jesse Schuurman, Mohamed Mallahi en Romano Postema keren allen terug na afloop van hun huurperiode.
 • 22 mei

  Extra donaties in de clubkas dankzij DHL

  Heb jij online een nieuw paar sportschoenen besteld? DHL bezorgt ze voortaan ook bij Roda JC. Er staat namelijk een DHL Pakketautomaat aan de voorzijde van het Parkstad Limburg Stadion, links naast de hoofdingang.
 • 19 mei

  Roda JC pakt verdiend punt tegen Willem II

  Roda JC Kerkrade heeft de laatste wedstrijd een verdiend punt gepakt tegen Willem II. De ploeg van Edwin de Graaf speelde ruim veertig minuten met één man minder, maar hield knap stand.
 • 19 mei

  'Ik baal er ontzettend van dat we de fans niet meer konden bieden'

  “Vandaag spelen we alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen. Ook ik had een heel andere afloop in gedachten toen ik hier in januari instapte. Daarom zullen we er alles aan doen om het seizoen op een waardige manier af te sluiten.
 • 18 mei

  Volgend seizoen moet het absoluut beter!

  Tijdens de eerste drie wedstrijden van dit seizoen was hij nog basisspeler bij RKC Waalwijk. Vervolgens moest Lennerd Daneels het een divisie lager vooral van invalbeurten hebben bij Roda JC.
 • 16 mei

  Mooie opbrengst voor Gezond In Mijn Streek tijdens Roda JC Gala

  Zaterdagavond vormde het Parkstad Limburg Stadion en de prachtig aangeklede Music Dome het decor van het Roda JC Gala, waar naast een exclusief diner met een veiling diverse kavels onder de hamer werden gebracht. De veilingopbrengst komt ten goede aan de maatschappelijke tak van de club: Gezond In Mijn Streek. Gedurende de avond werd een bedrag van €34.050,- opgehaald.
 • 12 mei

  Roda JC verliest op bezoek bij PEC Zwolle

  Roda JC Kerkrade heeft met 3-1 verloren op bezoek bij PEC Zwolle. Voor de Limburgers scoorde Lennard Hartjes, maar dit was niet voldoende voor een resultaat.
 • 11 mei

  Danny Volkers complementeert technisch kader

  Danny Volkers treedt vanaf deze zomer fulltime in dienst in de functie van Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Op dit moment is Volkers ook eindverantwoordelijk als hoofdtrainer van Roda JC O21.
 • 11 mei

  Roel Brouwers verlaat Roda JC

  Roel Brouwers zal volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de technische staf van Roda JC. Roel heeft een tijd geleden zijn beslissing bij de directie van de club kenbaar gemaakt.
 • 11 mei

  Informatie twee gratis tickets seizoenkaarthouders

  Heb jij je gratis 'bring a friend' tickets nog niet verzilverd? Vergeet dit dan niet en neem je vrienden mee naar een wedstrijd van Roda JC.
 • 9 mei

  Bas Sibum nieuwe hoofdtrainer Roda JC

  Oud-speler Bas Sibum (40) is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC. Sibum en Roda JC zijn na een intensief traject overtuigd van de match en tot een akkoord gekomen voor de komende twee seizoenen. Naast Bas Sibum treedt ook Matthias Maurer in dienst in de functie van assistent-trainer/video-analist van het eerste elftal.
 • 5 mei

  Roda JC verliest in de slotfase van FC Eindhoven

  Roda JC Kerkrade heeft met 1-2 verloren van FC Eindhoven. Het vijftigste doelpunt van Dylan Vente voor Roda JC was niet voldoende voor een resultaat.
 • 5 mei

  We missen een paar klootzakken in het team

  “Hoewel het seizoen heel teleurstellend verloopt, hebben we met FC Eindhoven, PEC Zwolle en Willem II nog heel mooie duels voor de boeg. Als topsporter moet je erop gebrand zijn om elke wedstrijd te winnen. Daarom selecteer ik alleen jongens die dat kunnen opbrengen.
 • 4 mei

  Ik ben geen voetballer geworden om op de bank te zitten

  Ook Teun Bijleveld had afgelopen zomer een heel andere verwachting van dit seizoen. Maar de technische behendige middenvelder is een realistisch mens. “Natuurlijk is deze jaargang heel teleurstellend. Maar ook tegenslagen horen er in de sport helaas bij."
 • 2 mei

  UPDATE: tegoeden betaalkaart blijven ook komend seizoen geldig

  Medio april hebben wij gecommuniceerd dat de tegoeden op de betaalkaarten van Twelve voor het einde van het seizoen opgemaakt dienden te worden, daar de waarde hiervan bij Yvey ligt.
 • 29 april

  Roda JC met 4-2 onderuit in Breda

  Roda JC Kerkrade heeft met 4-2 verloren op bezoek bij NAC Breda. De Limburgse treffers kwamen op naam van Niek Vossebelt en Arjen van der Heide.
 • 21 april

  Roda JC verliest matige wedstrijd van FC Den Bosch

  Roda JC Kerkrade heeft in eigen stadion met 1-0 verloren van FC Den Bosch. Een doelpunt vijf minuten voor het einde van de wedstrijd bezorgde de Limburgers een nederlaag.
 • 20 april

  "In mijn drang om te presteren verandert er niets"

  “Afgelopen woensdag liet Jordens Peters weten dat mijn contract aan het eind van dit seizoen niet wordt verlengd. Natuurlijk is dat voor mij een tegenvaller maar tegelijkertijd is het fijn om te weten waar ik aan toe ben. En in mijn drang om te presteren verandert er niets.
 • 20 april

  Informatie wedstrijdbezoek NAC Breda - Roda JC

  Roda JC speelt op zaterdag 29 april om 18:45 in het Rat Verlegh Stadion de uitwedstrijd op bezoek bij NAC Breda. Roda JC fans kunnen deze uitwedstrijd enkel bezoeken middels een verplichte auto- en buscombi.
 • 20 april

  Arjen is geen wegloper

  Bij SC Heerenveen, zijn liefde voor het leven, stond hij bekend als een groot talent. Ook kon de vleugelaanvaller en meervoudig jeugdinternational al op zijn vijftiende de overstap naar Ajax maken. Toch is zelfkritiek Arjen van der Heide niet vreemd. “Dit seizoen ben ik te wisselvallig."
 • 19 april

  Roda JC en Edwin de Graaf na afloop van dit seizoen uit elkaar

  Edwin de Graaf vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Roda JC. Na een evaluatie is besloten het aflopende contract van de 42-jarige trainer niet te verlengen. Hiermee komt na een periode van vijf maanden een einde aan de samenwerking tussen beide partijen.
 • 14 april

  Roda JC strijdend ten onder in Almelo

  Roda JC Kerkrade heeft met 1-0 verloren op bezoek bij Heracles Almelo. De Limburgers deden er alles aan, maar konden zichzelf niet belonen met één punt.
 • 13 april

  Succesvolle en druk bezochte supportersavond

  Gisterenavond (woensdag 12 april) vond voor het eerst in een aantal jaar weer een supportersavond plaats. Met ruim 200 supporters in de ZekerHeuts Business Lounge kan er worden teruggekeken op een geslaagde supportersavond.
 • 12 april

  Robbie Servais nieuwe Manager Voetbalzaken Roda JC

  Vanaf aankomende zomer treedt Robbie Servais (47) in dienst bij Roda JC als Manager Voetbalzaken. Hij tekent een contract tot medio 2025. Servais is momenteel nog in dienst als assistent-trainer van Genk O18.
 • 11 april

  Roda JC Voetbalkamp in de meivakantie

  In de meivakantie staat het eerste Roda JC Voetbalkamp op het programma voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Tijdens de Roda JC Voetbalkampen ervaren kinderen hoe het is om als speler van Roda JC Kerkrade door het leven te gaan.
 • 11 april

  Roda JC en Univé trakteren 1600 kinderen op wedstrijdbezoek

  Op vrijdag 7 april bekeken 8000 toeschouwers de wedstrijd tussen Roda JC – ADO Den Haag in het Parkstad Limburg Stadion. Onder hen ook 1.600 Roda JC fans voor wie een wedstrijdbezoek niet vanzelfsprekend is.
 • 8 april

  Informatie kaartverkoop Roda JC - FC Den Bosch

  Op vrijdag 21 april neemt Roda JC Kerkrade het in eigen huis op tegen FC Den Bosch.
 • 7 april

  Roda JC speelt gelijk tegen ADO Den Haag

  Roda JC Kerkrade heeft in eigen stadion met 1-1 gelijk gespeeld tegen ADO Den Haag. Voor Roda JC scoorde Dylan Vente. Aanvoerder Nils Röseler moest er met nog ruim een kwartier te spelen af na zijn tweede gele kaart.
 • 7 april

  Het woord Play-offs moeten we niet meer in de mond nemen

  “Afgelopen maandag reisden we met een goed gevoel naar Eindhoven. De laatste weken stond onze organisatie steeds beter en bij winst zouden we nog volop meedoen om de play-off plekken. Inmiddels is duidelijk geworden dat ons bezoek aan Jong PSV voor iedereen die Roda JC een warm hart toedraagt in een dramatische avond is geëindigd.
 • 7 april

  Roda JC presenteert ‘Elke dag scoren met Groenten & Fruit‘

  Vandaag is het Wereld Gezondheidsdag en in dat kader lanceert Roda JC de video ‘Elke dag scoren met Groenten & Fruit‘. In de stoere, maar vooral energieke video zijn kinderen van een lokale school te zien, samen met diverse spelers van Roda JC en rapper Doekie
 • 6 april

  OranjeLeeuwinnen spelen uitzwaaiwedstrijd tegen België in Kerkrade

  Het Nederlands vrouwenelftal speelt op zondag 2 juli een oefeninterland tegen België. De wedstrijd wordt om 20.45 uur afgetrapt in het Parkstad Limburg Stadion. Het is voor Oranje de laatste interland op Nederlandse bodem, voordat het team afreist naar Australië en Nieuw-Zeeland waar het WK zal worden gespeeld.
 • 6 april

  Cement tussen de stenen

  Zijn overgang van De Graafschap naar Roda JC was binnen twee dagen geregeld. Vervolgens verliep ook de integratie van Jesse Schuurman geruisloos. Inmiddels is de controlerende middenvelder al wekenlang een vaste waarde in de hoofdmacht van Roda JC.
 • 6 april

  Roda JC kiest voor Van Melick Groep als nieuwe horeca-partner

  Roda JC slaat de handen ineen met familiebedrijf Van Melick Groep uit Kerkrade en kiest bewust voor een regionale partner op het gebied van horeca en hospitality. Vanaf seizoen 23/24, dat start op 1 juli aanstaande, zal de samenwerking van start gaan en zal Van Melick de horeca-partner van Roda JC worden.
 • 3 april

  Roda JC hard onderuit op De Herdgang

  Roda JC Kerkrade heeft op bezoek bij Jong PSV met ruime cijfers verloren. De Limburgers gingen met 5-1 onderuit. Voor de bezoekers scoorde Niek Vossebelt.
 • 31 maart

  Roda JC en Nationaal Programma Heerlen-Noord laten kinderen elke dag scoren met groenten en fruit

  Als onderdeel van het maatschappelijke programma Gezond in Mijn Streek hebben Roda JC en Nationaal Programma Heerlen-Noord (NPHLN) deze week de aftrap verricht van Groenten & Fruit in Mijn Streek. Onder het mom van ‘Elke dag scoren met groenten en fruit‘ worden inmiddels tien basisscholen in de regio Parkstad dagelijks voorzien van gratis gezonde voeding, met hulp van partners Juyst, CZ en Rabobank.
 • 30 maart

  Roda JC geeft Fabio Sposito eerste profcontract

  Fabio Sposito heeft bij Roda JC Kerkrade zijn eerste profcontract getekend. De 20-jarige Belg tekent voor één seizoen met de optie op nog één seizoen.
 • 29 maart

  Roda JC licht optie in contract Loek Hamers

  Roda JC Kerkrade heeft de optie in het contract van Loek Hamers gelicht. De doelman is hiermee verbonden aan de club tot medio 2024.
 • 29 maart

  Roda JC zegt contracten formeel op

  Roda JC Kerkrade is, volgens de richtlijnen van de CAO voor contractspelers Betaald Voetbal, verplicht om spelers met een aflopend contract voor 1 april te laten weten of het huidige, aflopende contract formeel wordt opgezegd.
 • 29 maart

  Informatie wedstrijdbezoek Heracles Almelo - Roda JC

  Roda JC speelt op vrijdag 14 april om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. We hopen natuurlijk op een mooi gevuld uitvak om het elftal te steunen.
 • 27 maart

  Officiële aftrap Roda JC Wijktoer

  Vorige week heeft Gezond in Mijn Streek de officieel de Roda JC Wijktoer afgetrapt. Dat was in samenwerking met HEEMwonen en heel veel aanwezige kinderen.
 • 22 maart

  Oefenduel Roda JC - FC Eindhoven

  Roda JC Kerkrade heeft in een oefenduel met 1-0 gewonnen van FC Eindhoven. Voor Roda JC scoorde Bryan Limbombe vanaf elf meter.
 • 19 maart

  Roda JC speelt met 1-1 gelijk op bezoek bij VVV-Venlo

  Roda JC Kerkrade heeft op bezoek bij VVV-Venlo met 1-1 gelijk gespeeld. Voor de ploeg van trainer Edwin De Graaf scoorde kort na rust Dylan Vente.
 • 17 maart

  Roda JC licht optie in contract Bryan Limbombe

  Roda JC Kerkrade heeft de optie in het contract van Bryan Limbombe gelicht. Hierdoor loopt het contract van de vleugelaanvaller nog tot medio 2024.
 • 13 maart

  Roda JC pakt drie belangrijke punten tegen Jong AZ

  Roda JC Kerkrade heeft drie belangrijke punten gepakt in de strijd om een plek in de Play-Offs. In het Parkstad Limburg Stadion werd er met 2-0 gewonnen van Jong AZ.
 • 13 maart

  Gemengde Gevoelens

  Na slechts vier optredens in het afgelopen seizoen was hijzelf ook enigszins verrast toen Roda JC zijn contract in de zomer wilde verlengen. Momenteel is Xander Lambrix basisspeler en heeft de centrale verdediger inmiddels achttien wedstrijden achter zijn naam.
 • 13 maart

  Gorenjec Facility Services vierde hoofdsponsor

  Het hoofdsponsorschap is dit seizoen opgedeeld in vier periodes, om zo verschillende bedrijven de exposure op de voorzijde van het wedstrijdshirt te geven. Gorenjec Facility Services sluit het seizoen af als vierde en laatste hoofdsponsor.
 • 10 maart

  Roda JC in eigen huis onderuit tegen Telstar

  Roda JC Kerkrade heeft in het eigen Parkstad Limburg Stadion met 1-2 verloren van Telstar. Voor de Limburgers scoorde Dylan Vente kort voor het einde.
 • 10 maart

  'Er moest iets veranderen'

  “Na drie nederlagen op rij waren we afgelopen maandag heel blij met de 1-3 overwinning op Jong FC Utrecht. Nu is het zaak om deze opsteker door te trekken naar de wedstrijd van vanavond tegen Telstar én het duel van komende maandag tegen Jong AZ.
 • 9 maart

  'Het echte werk begint nu pas'

  Als jeugdspeler van Roda JC was het zijn doel om op zijn zeventiende te debuteren in de hoofdmacht. Daarin is Sami Ouaissa inmiddels met verve geslaagd.
 • 3 maart

  Informatie wedstrijdbezoek VVV-Venlo - Roda JC

  Roda JC speelt op zondag 19 maart om 12.15 uur in Stadion De Koel de uitwedstrijd op bezoek bij VVV-Venlo.
 • 2 maart

  Kom op woensdag 12 april naar de supportersavond

  Roda JC wil de binding met de trouwe achterban steeds blijven verbeteren. Daarom organiseert de club op woensdag 12 april een supportersavond, exclusief toegankelijk voor seizoenkaarthouders.
 • 1 maart

  Roda JC licht optie in contract Dylan Vente

  Roda JC Kerkrade heeft de optie in het contract van Dylan Vente gelicht. Hierdoor loopt het contract van de spits tot medio 2024. Roda JC hoopt Vente langer aan zich te binden. Hierover gaan de club en de spits de komende periode met elkaar in gesprek.
 • 24 februari

  Roda JC onderuit tegen Almere City FC

  Roda JC Kerkrade heeft in het eigen Parkstad Limburg Stadion met 2-0 verloren van Almere City FC. De ploeg van Edwin de Graaf wist niet te scoren tegen de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie.
 • 23 februari

  Romano schrikt niet van een kans

  Rond de jaarwisseling voelde hij zich nog ongelukkig. In die fase wilde Romano Postema niets liever dan terugkeren naar zijn geboortegrond in Groningen. Inmiddels ziet het leven er, ondanks de mindere resultaten, weer een stuk zonniger uit voor de opportunistische spits.
 • 23 februari

  De lat moet absoluut hoger

  “Na de 1-0 nederlaag tegen Helmond Sport viel ook het resultaat bij De Graafschap natuurlijk tegen. Daarom wordt het zaak dat we een goede serie neerzetten.
 • 22 februari

  De Roda JC Wijktoer

  Volgende week start Roda JC Kerkrade met de Roda JC Wijktoer. Tijdens de Roda JC Wijktoer krijgt jeugd in de regio Parkstad gratis voetbalactiviteiten aangeboden onder begeleiding van Roda JC-trainers.
 • 14 februari

  Gezond in Mijn Streek en Vie Kerkrade slaan de handen ineen

  Roda JC Kerkrade heeft als ambitie om de gezondheid in de regio Parkstad te verbeteren. De gezondheidsachterstanden zijn onze motivatie om elke dag van waarde te zijn voor de regio.
 • 10 februari

  Roda JC onderuit bij Helmond Sport

  Roda JC Kerkrade heeft in een matige wedstrijd met 1-0 verloren op bezoek bij Helmond Sport. De Limburgers incasseerde al vroeg een tegentreffer en kwam deze klap niet meer te boven.
 • 5 februari

  Roda JC met 2-1 te sterk voor MVV

  Roda JC Kerkrade heeft in het eigen Parkstad Limburg Stadion met 2-1 gewonnen van provinciegenoot MVV Maastricht. Mede dankzij doelpunten van Nils Röseler en Terrence Douglas won de ploeg van Edwin de Graaf de derby!
 • 3 februari

  Sami Ouaissa tekent eerste profcontract bij Roda JC

  Sami Ouaissa heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De middenvelder, die de volledige jeugdopleiding doorliep, tekent een contract voor 2,5 jaar, met de optie voor nog één jaar.
 • 3 februari

  'Bij winst doen we heel goede zaken'

  Inmiddels staat hij al voor het derde seizoen onder contract bij Roda JC. En nog steeds heeft Niek Vossebelt het in Kerkrade prima naar zijn zin. Toch realiseert de middenvelder zich als geen ander dat het tussen de lijnen beter moet.
 • 1 februari

  Zorg dat je gezien wordt!

  Je herkent het vast wel: 's avonds op weg naar huis vanaf de sportclub, het stadion of de carnaval spring je op de fiets en kom je erachter dat je licht niet werkt. Tóch fiets je naar huis. Maar daarmee neem je wel een risico. Zorg dat je gezien wordt!
 • 1 februari

  Jamie Yayi Mpie maakt de overstap naar KRC Genk

  Roda JC Kerkrade heeft het contract van Jamie Yayi Mpie ontbonden. De Belgische aanvaller had in Kerkrade nog een contract tot medio 2024.
 • 30 januari

  Knokkend Roda JC verliest van koploper PEC Zwolle

  Roda JC Kerkrade is in eigen huis strijdend ten onder gegaan tegen koploper PEC Zwolle. Na een 0-2 achterstand met rust, bracht Lennard Hartjes de spanning nog terug in de wedstrijd.
 • 30 januari

  Roda JC huurt Jesse Schuurman tot het einde van het seizoen

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Jesse Schuurman. De 24-jarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van De Graafschap.
 • 30 januari

  Ook tegen PEC Zwolle zie ik absoluut kansen

  “Natuurlijk is het een heerlijk gevoel dat ik mijn debuutwedstijd als trainer van Roda JC met een overwinning ben gestart. Het duel van afgelopen vrijdag was mijn eerste sinds lange tijd. Daarom bracht het extra, maar zeker ook fijne spanning met zich mee.
 • 30 januari

  Financieel jaarverslag Roda JC seizoen 2021-2022

  We blikken met een tevreden gevoel terug op een sportief succesvol seizoen waarin we door middel van attractief spel een plek in de top 5 van de KKD hebben bemachtigd. Een jaar waarin de club het fundament heeft kunnen versterken om uit te groeien tot een stabiele maatschappelijk geëngageerde betaald voetbalclub.
 • 28 januari

  Het wordt tijd dat we weer naar boven kunnen kijken

  Als kleine jongen was hij al in de ban van de bal maar had hij geen weet van het bestaan van Roda JC. Afgelopen seizoen debuteerde Phil Sieben in de Tweede Bundesliga, deze jaargang verdedigt de technische vaardige middenvelder de geelzwarte kleuren.
 • 27 januari

  Roda JC pakt drie punten tegen FC Dordrecht

  Roda JC Kerkrade heeft met 1-0 gewonnen van FC Dordrecht. Mede dankzij een schitterend doelpunt van Bryan Limbombe won Edwin de Graaf zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van Roda JC.
 • 26 januari

  Visie van Edwin: Er samen met de supporters een mooi seizoen van maken

  “Vandaag debuteer ik tegen FC Dordrecht als hoofdtrainer van Roda JC. Meteen was ik heel enthousiast toen Jordens Peters contact met mij opnam en heb ik geen moment getwijfeld. Ik zie Roda JC namelijk als een prachtige, grote club met veel mogelijkheden om succes te behalen.
 • 26 januari

  Rugnummer 6 - Zelfbewust

  Als jeugdspeler heeft hij altijd de overtuiging gehad dat hij profvoetballer kon worden. Inmiddels staat Lennard Hartjes tot medio 2025 onder contract bij zijn jeugdliefde Feyenoord en kwam hij in acht interlands uit voor Oranje Onder- 19. Nu wil de behendige middenvelder zoveel mogelijk minuten maken voor Roda JC.
 • 26 januari

  Roda JC brengt cliënten van Radar in beweging

  Sinds vorige week brengen we met Gezond in Mijn Streek wekelijks cliënten van Radar in beweging. We bieden in ‘t Westhoes in Kerkrade-West mensen met een verstandelijke beperking een uur lang een laagdrempelige sportactiviteit aan.
 • 25 januari

  Nieuw partnership met Strictly for Men

  Met gepaste trots mag Roda JC melden dat herenmodezaak Strictly For Men begin dit kalenderjaar is ingestapt als skyboxhouder.
 • 24 januari

  Roda JC wint op bezoek bij Jong Ajax

  Roda JC Kerkrade heeft met 2-1 gewonnen in Amsterdam. De Limburgers bogen een 1-0 achterstand om binnen vijf minuten. Vente maakte gelijk, een eigen doelpunt van Donny Warmerdam bracht de voorsprong.
 • 24 januari

  Edwin de Graaf nieuwe hoofdtrainer Roda JC

  Edwin de Graaf (42) is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC. De Graaf zette dinsdagochtend zijn handtekening onder een contract voor de rest van het seizoen 2022-2023.
 • 20 januari

  JORC derde en vierde periode trotse rugsponsor

  Afgelopen zomer verlengde JORC voor het vierde seizoen op rij de samenwerking met Roda JC omtrent de positie op de onderkant van het wedstrijdshirt. De eerste en tweede periode stond Voetbaldrukker op deze positie, de komende twee periodes is het dus de beurt aan JORC.
 • 18 januari

  Roda JC en Mohamed Amissi in goed overleg uit elkaar

  Roda JC Kerkrade heeft in goed onderling overleg het contract van Mohamed Amissi ontbonden. De vleugelaanvaller had nog een contract tot het einde van dit seizoen.
 • 13 januari

  Roda JC speelt 1-1 tegen TOP Oss

  Roda JC heeft in eigen stadion met 1-1 gelijk gespeeld tegen TOP Oss. De Brabanders speelde vanaf minuut veertig met een man minder. Invaller Romano Postema scoorde in de extra tijd de gelijkmaker.
 • 12 januari

  Geslaagde vrijwilligersavond

  Gisteravond hebben verschillende spelers, stafleden en medewerkers onze hardwerkende vrijwilligers in de watten gelegd om onze dankbaarheid te uiten voor het fantastische werk dat zij doen voor de club.
 • 12 januari

  Dubbel Gevoel

  Als topscorer van de Keuken Kampioen Divisie zijn dit seizoen alle ogen op hem gericht. En ondanks de slechte prestaties van de laatste weken is Dylan Vente nog steeds blij dat hij twee jaar geleden de overstap naar Roda JC heeft gemaakt.
 • 6 januari

  René Trost naar RKVV Chevremont

  René Trost gaat Roda JC aan het eind van het seizoen verlaten. De 57-jarige Kerkradenaar heeft het uitstekend naar zijn zin bij de club, maar kon de lokroep van de club uit zijn geboortedorp niet weerstaan.
 • 2 januari

  Roda JC plaatst acht elektrische laadpalen

  Sinds kort kunnen bezoekers van Roda JC en de Roda Boulevard met een elektrische auto gebruik maken van vier spiksplinternieuwe (dubbele)laadpalen. Deze zijn in samenwerking met CubeCharging en Wealer geplaatst op de parkeerplaats voor Brasserie Glück (P4).
 • 19 december

  Tickets voor de Koempeltribune slechts €10!

  Op vrijdag 27 januari neemt Roda JC Kerkrade het in eigen huis op tegen FC Dordrecht. Om de ploeg wederom massaal te steunen, willen we gezamenlijk zorgen voor een volle Koempeltribune. Tickets zijn dan ook te koop voor slechts €10!
 • 15 december

  Roda JC - PEC Zwolle afgelast i.v.m. weersomstandigheden

  De wedstrijd tussen Roda JC en PEC Zwolle gaat morgenavond (vrijdag 16 december) niet door.
 • 15 december

  Jurgen Streppel keert terug naar oude liefde Helmond Sport

  Tijdens de wedstrijd Roda JC - PEC Zwolle, aanstaande vrijdagavond, neemt Jurgen Streppel voor de laatste maal plaats op de bank als hoofdtrainer van Roda JC. Hij heeft een aantal dagen geleden de club ingelicht terug te keren naar zijn oude liefde Helmond Sport om daar de rol van technisch directeur te vervullen.
 • 12 december

  Inzamelactie speel-en snoepgoed

  Ook dit jaar slaan Roda JC, verschillende fanclubs en Univé de handen ineen om economisch zwakkere gezinnen in de regio Parkstad mooie feestdagen te bezorgen.
 • 11 december

  Roda JC verliest van koploper Heracles Almelo

  Roda JC Kerkrade heeft in het eigen Parkstad Limburg Stadion met 3-1 verloren van Heracles Almelo. Na een ijzersterke openingsfase was de thuisclub de rest van de wedstrijd de onderliggende partij. Voor Roda JC scoorde Teun Bijleveld.
 • 9 december

  Grote uitdaging voor de boeg

  “Na een onderbreking van drie weken hebben we vanmiddag tegen koploper Heracles Almelo een grote uitdaging voor de boeg. Voor ons opnieuw een goede graadmeter om te kijken waar we staan.
 • 9 december

  'We moeten irritanter zijn'

  In zijn geboorteland staat hij te boek als een groot talent. Moritz Nicolas kwam uit voor Duitsland Onder 19, -20 én -21 en verlengde in de zomer zijn contract bij Borussia Mönchengladbach met maar liefst vier jaar. Momenteel verdedigt de 1.93 meter lange doelman de kleuren van Roda JC.
 • 2 december

  Geslaagd trainingskamp voor Roda JC en sponsoren

  De hoofdselectie van Roda JC Kerkrade vertrok vorige week vrijdag 's nachts op trainingskamp naar het Turkse Belek. In het vliegtuig zaten naast de selectiespelers en staf ook enkele sponsoren.
 • 30 november

  Geslaagde sinterklaasmiddag bij Roda JC

  Afgelopen zaterdag werd er in Brasserie Glück een zeer geslaagde sinterklaasmiddag georganiseerd.
 • 17 november

  De nieuwe Roda JC Kersttrui

  ALL I WANT FOR CHRISTMAS... IS... DE RODA JC KERSTTRUI
 • 16 november

  Roda JC wint in Den Haag

  Roda JC Kerkrade is er voor het eerst sinds 2013 weer eens in geslaagd om te winnen op bezoek bij ADO Den Haag. Een laat doelpunt van Dylan Vente bezorgde de ploeg van Jurgen Streppel drie belangrijke punten.
 • 15 november

  Stagevacature Marketing, Ticketing & Merchandise

  Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een stagiair (m/v) die weet van aanpakken. Je helpt mee in de verkoop van zowel de merchandise als ticketing en denkt mee over de marketing en communicatie. Je werkzaamheden zijn heel divers, maar daardoor des te leuker en leerzamer!
 • 12 november

  Roda JC verliest van efficiënt Helmond Sport

  Roda JC Kerkrade heeft in eigen stadion met 1-0 verloren van een uiterst efficiënt Helmond Sport. Alle statistieken waren in het voordeel van de Limburgers behalve de belangrijkste. 
 • 12 november

  Visie van Jurgen

  “Helaas gingen we afgelopen maandag tegen Jong AZ opnieuw in een uitwedstrijd onderuit. Natuurlijk zijn we daar ontevreden over. Maar het heeft geen zin om excuses aan te dragen.
 • 11 november

  Informatie halve seizoenkaart 2022-2023

  Na de winterstop spelen we nog tien thuiswedstrijden, waaronder de wedstrijden tegen Willem II, ADO Den Haag en de derby tegen MVV Maastricht!
 • 11 november

  Guus komt altijd bovendrijven

  Zes seizoenen kwam hij uit voor Helmond Sport, de tegenstander van vanavond. Alles wees erop dat Guus Joppen er zijn carrière zou afsluiten. Zijn komst naar Roda JC was afgelopen jaargang dan ook enigszins verrassend.
 • 7 november

  Roda JC onderuit bij Jong AZ

  Roda JC Kerkrade heeft op bezoek bij Jong AZ haar vierde uitwedstrijd op rij verloren. In de laatste vijf minuten voor rust incasseerde de ploeg van Jurgen Streppel twee doelpunten en deze achterstand kwam Roda JC niet meer te boven.
 • 7 november

  D&D Verhuur ook tweede periode hoofdsponsor

  Dit seizoen prijken liefst vier sponsoren op de voorzijde van het wedstrijdshirt van Roda JC. D&D Verhuur stond de eerste periode op de voorzijde van het shirt en kiest er bewust voor om de samenwerking te continueren.
 • 1 november

  Doe mee aan de Roda JC WK-Poule!

  Op zondag 20 november start het WK. Via Scorito kun je gratis meedoen aan de Roda JC WK-Poule en kans maken op te gekke prijzen!
 • 31 oktober

  Leden RODA1962 steunen Roda-gemeenschap met ruim 40.000 euro

  Nieuw videosysteem voor jeugdopleiding, bijdrage aan toekomstplan Roda JC en verankering van de clubcultuur.
 • 28 oktober

  Roda JC wint ondanks achterstand van Jong FC Utrecht

  Het is Roda JC Kerkrade, na drie verloren duels op rij, gelukt om te winnen. Vrijdagavond werd Jong FC Utrecht, ondanks een vroege achterstand, met 4-1 verslagen.
 • 28 oktober

  Beter en constanter worden

  “Na afloop van de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo was ik, ondanks de uitschakeling, heel blij hoe we tegen de koploper voor de dag kwamen. Drie dagen later was de kater groot na de 3-0 nederlaag tegen TOP Oss.
 • 27 oktober

  Mohamed gelooft in zichzelf

  In het verleden stond hij in de belangstelling van Chelsea, Ajax en PSV. Dit jaar wil Mohamed Malahi niets liever dan belangrijk zijn voor Roda JC.
 • 21 oktober

  Roda JC met 3-0 onderuit bij TOP Oss

  Vrijdagavond heeft Roda JC Kerkrade een teleurstellende wedstrijd tegen TOP Oss gespeeld. De Limburgers verloren met 3-0 in Brabant en hadden niet veel in te brengen.
 • 18 oktober

  Roda JC na strafschoppen uitgeschakeld in TOTO KNVB Bekertoernooi

  Roda JC Kerkrade ligt uit het TOTO KNVB Bekertoernooi. In de reguliere speeltijd werd het 2-2, maar na strafschoppen moest de ploeg van Jurgen Streppel het hoofd buigen.
 • 18 oktober

  Openingstijden receptie en Fanshop Roda JC

  Met ingang van 1 oktober jl. zijn de openingstijden van onze receptie gewijzigd om onze supporters beter van dienst te kunnen zijn.
 • 15 oktober

  Lokale driehoek Kerkrade: komende tijd geen uitpubliek welkom bij Roda JC

  De lokale driehoek in Kerkrade heeft zojuist besloten dat de komende drie wedstrijden geen uitsupporters welkom zijn in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 14 oktober

  Roda JC onderuit in Velsen-Zuid

  Roda JC Kerkrade heeft in Velsen-Zuid met 2-1 verloren van SC Telstar. Na twee doelpunten in het eerste kwartier mocht een doelpunt van Dylan Vente in de blessuretijd niet meer baten.
 • 13 oktober

  UPDATE: Definitief geen supporters welkom bij Telstar

  De lokale driehoek in Velsen-Zuid heeft definitief besloten om morgenavond geen supporters van Roda JC toe te laten bij de wedstrijd tegen Telstar. 
 • 8 oktober

  Nieuwe datum Roda JC - Helmond Sport

  De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Roda JC en Helmond Sport wordt verplaatst van vrijdag 11 november naar zaterdag 12 november (20.00 uur).
 • 7 oktober

  Roda JC met ruime cijfers langs VVV-Venlo

  Roda JC Kerkrade heeft met ruime cijfers gewonnen van provinciegenoot VVV-Venlo. Spits Dylan Vente was bij alle doelpunten van de thuisclub betrokken (twee goals, twee assists). De andere doelpunten kwamen op naam van Romano Postema en Bryan Limbombe.
 • 7 oktober

  De visie van Jurgen - 'Mooi affiche'

  “Met de derby tegen VVV-Venlo staat er vanavond een mooi affiche op het programma. Voor ons opnieuw een goede graadmeter om te kijken waar we staan.
 • 7 oktober

  Roda JC zet volgende stap in stadionbeleving met nieuw toegangscontrolesysteem

  Wij vinden het als club belangrijk dat alle fans met een positief gevoel het stadion betreden. Daarom heeft de club geïnvesteerd in een nieuw toegangscontrolesysteem dat vanavond (Roda JC – VVV-Venlo) voor het eerst wordt gebruikt.
 • 6 oktober

  Nils gaat voor het hoogste

  Hij is gehaald als één van de nieuwe leiders van Roda JC. Aanvoerder Nils Röseler wil altijd winnen en is weer wekelijks van waarde. Iets dat hij de afgelopen jaren heeft gemist.
 • 5 oktober

  Trappenmarathon Landgraaf: samen 1.000.000 traptreden

  Afgelopen vrijdag deden honderden kinderen mee aan de trappenmarathon bij SnowWorld Landgraaf met als doel: samen 1.000.000 traptreden. Dat is gelukt!
 • 30 september

  Roda JC onderuit in Almere

  Roda JC Kerkrade heeft met 2-1 verloren van Almere City FC. Ted van de Pavert scoorde zijn eerste doelpunt voor Roda JC, maar dit mocht niet baten.
 • 22 september

  Roda JC verliest besloten oefenduel van Borussia Mönchengladbach II

  Roda JC Kerkrade heeft in een besloten wedstrijd met 2-1 verloren van Borussia Mönchengladbach II. Voor Roda JC speelden elf andere namen dan afgelopen vrijdag tegen FC Eindhoven.
 • 21 september

  Geen supporters mee naar Almere vanwege veiligheidsredenen

  Sportief gezien is het seizoen voortvarend begonnen, toch hebben er tijdens de eerste thuis- en uitwedstrijden van het seizoen een aantal incidenten plaatsgevonden.
 • 16 september

  Roda JC knokt zich naar een punt in Eindhoven

  Roda JC Kerkrade heeft opnieuw in de slotfase van een wedstrijd een nederlaag voorkomen. Via een laat doelpunt van invaller Jamie Yayi Mpie en Dylan Vente pakte de ploeg van Jurgen Streppel toch nog één punt.
 • 14 september

  Wijziging openingstijden receptie

  Vanaf 1 oktober 2022 wijzigen de openingstijden van onze receptie. Met een nieuwe indeling willen wij onze supporters beter kunnen helpen.
 • 12 september

  Roda JC met 3-2 te sterk voor De Graafschap

  Roda JC Kerkrade is er in geslaagd om in eigen huis te winnen van De Graafschap. Dankzij doelpunten van Bryan Limbombe (2x) en Dylan Vente pakte de ploeg van Jurgen Streppel de drie punten.
 • 12 september

  'Ik verwacht een heel andere wedstrijd'

  “Vanavond spelen we tegen De Graafschap onze derde wedstrijd in acht dagen tijd. Als voetballer vond ik een dergelijk ritme altijd heerlijk. Als trainer vind ik het nu heerlijk om zo snel mogelijk een ingespeeld team te formeren.
 • 11 september

  Zorgen dat ik een vaste basisspeler word

  Als geboren en getogen Doetinchemmer was hij maar liefst tien seizoenen een cultheld bij De Graafschap. Aan dat dienstverband kwam afgelopen seizoen abrupt een einde. Vanavond treedt Ted van de Pavert aan tegen zijn liefde voor het leven.
 • 9 september

  Roda JC in extremis naast Jong PSV

  Roda JC Kerkrade heeft in de allerlaatse seconde van de wedstrijd dan toch nog één punt overgehouden aan het duel met Jong PSV. Dylan Vente was de reddende engel.
 • 9 september

  Veel perspectief voor de toekomst

  “In vergelijking met afgelopen seizen startten we afgelopen week tegen MVV met acht nieuwe spelers. Toch behaalden we een meer dan verdiend gelijkspel. Daarom zie ik veel perspectief voor de toekomst.
Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement
Alle cookies toestaan Alleen noodzakelijke cookies