Nieuws

 • 20 september

  Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - FC Eindhoven

 • 28 september

  Selectie en staf Roda JC bezoeken mijnen Blegny

  De spelers en staf van Roda JC Kerkrade zijn vandaag op bezoek geweest bij de steenkoolmijnen van Blegny. Hier hebben zij een rondleiding gekregen, zowel boven- als ondergronds.
 • 27 september

  Martin Pérez arbiter Roda JC Kerkrade - FC Eindhoven

  De wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Eindhoven op vrijdag 1 oktober staat onder leiding van Martin Pérez. Het is de eerste keer dat de arbiter dit seizoen een wedstrijd van Roda JC fluit.
 • 24 september

  MATCHDAY: ADO Den Haag - Roda JC

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het Cars Jeans Stadion tegen ADO Den Haag. In dit 'matchday-liveblog' zullen enkele wedstrijdcijfers, informatie, foto's en berichten voorbij komen. Ook zullen de opstellingen hier terug te vinden zijn, en zullen enkele hoogtepunten van de wedstrijd worden geplaatst.
 • 20 september

  Serdar Gözübüyük scheidsrechter ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade

  De wedstrijd ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade op vrijdag 24 september om 20:00 staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.
 • 17 september

  MATCHDAY: Roda JC - TOP Oss

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen TOP Oss. In dit 'matchday-liveblog' zullen enkele leuke en exclusieve statistieken, foto's en berichten voorbij komen. Ook zullen de opstellingen hier terug te vinden zijn, en zullen enkele hoogtepunten van de wedstrijd worden geplaatst.
 • 16 september

  Rugnummer 2: Zelfkritisch blijven op je prestaties

  Bij Lokeren kwam hij in twee jaargangen amper in actie. Vorig seizoen verdedigde hij als basisspeler liefst zesendertig keer de geel-zwarte kleuren. En ook afgelopen maandag was hij nog heel belangrijk met zijn late gelijkmaker. Toch blijft Stefano Marzo zelfkritisch op zijn eigen prestaties.
 • 15 september

  Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - TOP Oss

 • 13 september

  Roda JC houdt punt over aan duel met Volendam

  Roda JC Kerkrade heeft met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Volendam. In het KRAS Stadion waren Xian Emmers en Stefano Marzo trefzeker voor de Kerkradenaren.
 • 13 september

  MATCHDAY: FC Volendam - Roda JC

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het KRAS Stadion tegen FC Volendam. In dit 'matchday-liveblog' zullen enkele leuke en exclusieve statistieken, foto's en berichten voorbij komen. Ook zullen de opstellingen hier terug te vinden zijn, en zullen enkele hoogtepunten van de wedstrijd worden geplaatst.
 • 10 september

  Roda JC speelt met 0-0 gelijk tegen NAC Breda

  Roda JC Kerkrade kwam vanavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel in de thuiswedstrijd met NAC Breda. Ondanks dat de Kerkradenaren een prima wedstrijd speelden, zat een doelpunt er niet in.
 • 10 september

  MATCHDAY: Roda JC - NAC Breda

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het eigen Parkstad Limburg Stadion tegen NAC Breda. In dit 'matchday-liveblog' zullen enkele leuke en exclusieve statistieken, foto's en berichten voorbij komen. Ook zullen de opstellingen hier terug te vinden zijn, en zullen enkele hoogtepunten van de wedstrijd worden geplaatst.
 • 10 september

  De visie van Jurgen: ‘Met attractief voetbal de punten in eigen huis houden‘

  “Met NAC Breda treffen we vandaag een van de titelkandidaten van deze jaargang. Aan ons de taak om met attractief voetbal het publiek opnieuw te vermaken en de punten in eigen huis te houden.
 • 10 september

  Roda JC Kerkrade en Brand verlengen samenwerking

  Roda JC Kerkrade heeft de reeds langdurende samenwerking met Brand Bier voor vijf jaren verlengd. Dit betekent dat er tot tenminste 2026 Brand Bier geschonken wordt in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 9 september

  Voorbeeldprof op en naast het veld

  Na een uitstekend seizoen leek hij zijn verblijf bij het Griekse Xanthi FC met maar liefst drie jaar te verlengen. Inmiddels is Daryl Werker, voorbeeldprof op én naast het veld, weer terug bij zijn liefde voor het leven.
 • 9 september

  Informatie uitwedstrijd ADO Den Haag - Roda JC

  Op vrijdag 24 september staat de vierde uitwedstrijd van het seizoen 2021-2022 op het programma. In
  Den Haag neemt de ploeg van Jurgen Streppel het op tegen ADO Den Haag.
 • 31 augustus

  Roda JC versterkt zich met Jeremy Cijntje

  Roda JC Kerkrade heeft zich op de slotdag van de transfermarkt versterkt met Jeremy Cijntje. De 23-jarige buitenspeler wordt voor één seizoen gehuurd van Heracles Almelo.
 • 31 augustus

  Fabian Serrarens vertrekt bij Roda JC

  Fabian Serrarens vertrekt bij Roda JC Kerkrade. Speler en club gaan in goed onderling overleg uit elkaar. Het contract van de spits liep oorspronkelijk tot 30-06-2022, maar is nu vroegtijdig ontbonden.
 • 27 augustus

  Slordige slotfase resulteert in verliespartij tegen Almere City FC

  Roda JC Kerkrade boog in de tweede helft razendsnel een 1-2 achterstand om in een 3-2 voorsprong, maar gaf in de slotminuten alsnog de drie punten uit handen.
 • 27 augustus

  MATCHDAY: Roda JC - Almere City

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het eigen Parkstad Limburg Stadion tegen Almere City FC. In dit 'matchday-liveblog' zullen enkele leuke en exclusieve statistieken, foto's en berichten voorbij komen. Ook zullen de opstellingen hier terug te vinden zijn, en zullen enkele hoogtepunten van de wedstrijd worden geplaatst.
 • 27 augustus

  'Er samen een geweldig seizoen van maken'

  “In onze vorige thuiswedstrijd tegen Excelsior vond ik ons niveau heel hoog, maar bleken we in de eindfase slordig. Gelukkig waren we afgelopen week tegen Telstar een stuk effectiever.
 • 26 augustus

  'Uiteindelijk voetballen we maar voor één ding: promoveren'

  Hij ziet zichzelf niet als het prototype profvoetballer. Met Cristiano Ronaldo heeft hij dan ook helemaal niets. Dat neemt niet weg dat Amir Absalem er alles aan doet om de top te bereiken. En mocht dat niet lukken, dan hoopt de offensieve linksback op een avontuurlijke carrière.
 • 25 augustus

  Remans en Souren maken overstap naar MVV

  Mart Remans en Nicky Souren verlaten Roda JC Kerkrade per direct. Beide spelers tekenen een contract bij MVV Maastricht.
 • 24 augustus

  Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - NAC Breda

 • 24 augustus

  Roda JC legt Bryan Limbombe voor twee seizoenen vast

  Roda JC Kerkrade heeft zich vandaag versterkt met Bryan Limbombe. De 20-jarige aanvaller komt transfervrij over van KRC Genk en tekent in Kerkrade een contract voor de duur van twee seizoenen met de optie voor een derde seizoen.
 • 23 augustus

  Roda JC Kerkrade - Almere City FC onder leiding van Alex Bos

  De KNVB heeft scheidsrechter Alex Bos aangesteld voor de wedstrijd van vrijdag tegen Almere City FC
 • 20 augustus

  Roda JC wint na knotsgekke slotfase

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond de drie punten mee terug naar Kerkrade genomen. Na een knotsgekke slotfase wist de ploeg een 3-1 achterstand om te buigen naar een 3-4 overwinning.
 • 20 augustus

  MATCHDAY: Telstar - Roda JC Kerkrade

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in Velsen-Zuid tegen Telstar. In dit 'matchday-liveblog' zullen enkele leuke en exclusieve statistieken, foto's en berichten voorbij komen. Ook zullen de opstellingen hier terug te vinden zijn, en zullen enkele hoogtepunten van de wedstrijd worden geplaatst.
 • 19 augustus

  Stichting Take a Break en Roda JC bezorgen Wouter onvergetelijke middag

  Stichting Take a Break en Roda JC Kerkrade hebben gisteren Roda JC-supporter in hart en nieren Wouter een onvergetelijke middag bezorgd.
 • 18 augustus

  Roda JC haalt Daryl Werker terug naar Kerkrade

  Roda JC Kerkrade heeft Daryl Werker vastgelegd. De 27-jarige verdediger keert terug op het oude nest en tekent een overeenkomst voor de duur van één seizoen.
 • 17 augustus

  Die hard Liverpool-fan sluit Roda JC in het hart

  Jason Thomas (36) is ICT'er en geboren in Bromsgrove, Engeland. Op zijn rechterbeen draagt hij een opvallende Liverpool FC tattoo. Thomas is één van de opvallende nieuwe seizoenkaarthouders van Roda JC. Samen met vrienden en buren besloot hij een seizoenkaart van Roda te nemen. Ook zijn dochters Indi (8) en Georgie (6) gaan met papa mee. Ze hebben Roda JC in hun hart gesloten.
 • 17 augustus

  Daryl Werker houdt conditie op peil bij Roda JC

  Daryl Werker houdt de komende dagen zijn conditie op peil bij Roda JC. De centrale verdediger speelde reeds tussen 2014 en 2020 voor het eerste elftal van Roda JC.
 • 13 augustus

  Roda JC verliest ondanks sterk slotsoffensief

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in eigen huis niet weten te winnen van Excelsior Rotterdam. Twee doelpunten in de eerste helft bleken genoeg voor de winst van de bezoekers.
 • 13 augustus

  MATCHDAY: Roda JC Kerkrade - Excelsior Rotterdam

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur tegen Excelsior Rotterdam. In dit 'matchday-liveblog' zullen enkele leuke en exclusieve statistieken, foto's en berichten voorbij komen. Ook zullen de opstellingen hier terug te vinden zijn, en zullen enkele hoogtepunten van de wedstrijd worden geplaatst.
 • 13 augustus

  'Ook dit seizoen moet het over voetbal gaan'

  "Afgelopen week waren we de betere ploeg en wonnen we volkomen verdiend met 3-0 bij De Graafschap. Duidelijk is ieder geval dat we tijdens dat duel veel herkenbaars van het afgelopen seizoen terugzagen.
 • 13 augustus

  Roda JC en Jeffrey van As zijn in onderling overleg uit elkaar gegaan

  Vanwege de beslissing om de functie van technisch directeur te doen vervallen, zijn Roda JC en Van As de afgelopen dagen rond de tafel gaan zitten. Uiteindelijk werd in onderling overleg een vergelijk gevonden, waar beide partijen zich in kunnen vinden.
 • 12 augustus

  Rugnummer 1: 'Tien keer de nul'

  Hij is pas 23 jaar, maar heeft al meer dan honderd competitieduels in het betaalde voetbal achter de rug. In zijn nog korte loopbaan kende Rody de Boer hoogte- en dieptepunten. Nu is de nieuwe doelman van Roda JC vooral blij met zijn komst naar Limburg.
 • 12 augustus

  Jamil Takidine tekent amateurcontract

  Roda JC Kerkrade heeft vandaag Jamil Takidine vastgelegd. De 19-jarige Belg komt over van KRC Genk en tekent in Kerkrade een amateurcontract.
 • 11 augustus

  Informatie uitwedstrijd Telstar - Roda JC

  Op vrijdag 20 augustus staat de tweede uitwedstrijd van het seizoen 2021-2022 op het programma. In Velsen-Zuid neemt de ploeg van Jurgen Streppel het op tegen Telstar.
 • 11 augustus

  Roda JC versterkt zich met Xian Emmers

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met middenvelder Xian Emmers. De 22-jarige Belg komt transfervrij over van FC Internazionale en tekent in Kerkrade een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen.
 • 11 augustus

  Mascot Workwear met logo op wedstrijdshirt

  MASCOT® WORKWEAR heeft de samenwerking met Roda JC verlengd. De oud-hoofdsponsor van Roda JC verwerft voor het huidige seizoen de schouderpositie op het wedstrijdshirt van Roda JC.
 • 7 augustus

  Roda JC verslaat De Graafschap op eerste speeldag

  Jurgen Streppel koos ervoor om het seizoen te starten met onder andere nieuwkomers Joppen en Jubitana in de basisopstelling. Ook doelman De Boer mocht vanaf het eerste fluitsignaal aantreden tegen zijn oude werkgever, De Graafschap.
 • 7 augustus

  War Child gedurende eerste periode met logo op achterzijde Roda JC shirt

  War Child staat gedurende de eerste met zijn logo op de achterzijde van het Roda JC shirt. War Child is een organisatie die zich wereldwijd inzet voor honderdduizenden kinderen die opgroeien in oorlog en geweld.
 • 5 augustus

  Roda JC Kerkrade bouwt verder op het eerste fundament

  Nieuwe budgetverdeling: functie technisch directeur vervalt en algemeen directeur maakt plaats voor nieuw leiderschap
 • 4 augustus

  Dylan Vente maakt definitief de overstap naar Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft Dylan Vente definitief vastgelegd. De 22-jarige Rotterdammer tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen met een optie tot een derde seizoen.
 • 3 augustus

  Technische staf Roda JC verzorgt training EHC G-Elftal

  De technische staf van Roda JC heeft vanmiddag in het kader van de CBV Coaches On Tour-dag een training verzorgd aan het G-Elftal van EHC Hoensbroek.
 • 3 augustus

  Trainingen twee dagen voorafgaand aan wedstrijd besloten

  Gedurende het volledige seizoen 2021-2022 worden alle trainingen die twee dagen voorafgaand aan een wedstrijd plaatsvinden achter gesloten deuren afgewerkt.
 • 3 augustus

  Wiertz Company langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots vermelden dat Wiertz Company haar sponsorovereenkomst bij Roda JC met één seizoen heeft verlengd. De toonaangevende HR-dienstverlener is reeds vele seizoenen verbonden aan Roda JC.
 • 3 augustus

  Univé official partner van Roda JC

  Univé is vanaf vandaag official partner van Roda JC. Met een sponsorovereenkomst van drie jaar verbindt de coöperatie zich aan de voetbalclub uit Kerkrade.
 • 2 augustus

  Roda JC bezoekt Zomerschool Kerkrade

  Op vrijdag 30 juli 2021 waren onze spelers Amir Absalem en Robert Klaasen op bezoek bij de Zomerschool Kerkrade.
 • 2 augustus

  Alle informatie over het bezoeken van wedstrijden

  Het bezoeken van een thuiswedstrijd van Roda JC is enkel mogelijk met de CoronaCheck-app óf het gele vaccinatieboekje. Dit houdt concreet in dat je in het bezit moet zijn van een negatief testbewijs óf vaccinatiebewijs óf herstelbewijs.
 • 31 juli

  Knap gelijkspel tegen 1. FC Köln, ondanks lange voorsprong

  Zaterdagmiddag heeft Roda JC Kerkrade op bezoek bij 1. FC Köln met 1-1 gelijkgespeeld. In het Franz Kremer-Stadion stond Roda JC dankzij Denzel Jubitana lang op voorsprong, maar in de slotfase maakten de Keulse formatie nog gelijk.
 • 30 juli

  Maurice Graef nieuwe presentator Studio Roda

  Oud-speler Maurice Graef is vanaf dit seizoen de nieuwe presentator van de tweewekelijkse YouTube-show Studio Roda.
 • 30 juli

  Afhalen seizoenkaartpasjes seizoen 2021-2022

  Met ingang van het seizoen 2021-2022 ontvangen alle seizoenkaarthouders een nieuw pasje. De reden hiervoor is de recente overgang naar het nieuwe ticketingsysteem van Tymes4.
 • 29 juli

  Florian Mayer loopt zwaar letsel op

  Florian Mayer heeft zwaar letsel opgelopen gedurende de training van afgelopen woensdag. Dat wees een MRI-scan uit.
 • 29 juli

  Geen Roda JC supporters welkom bij 1. FC Köln – Roda JC

  Aanstaande zaterdag neemt Roda JC het om 15.30 uur in Keulen op tegen 1. FC Köln. De thuisclub heeft van de Gemeente Köln toestemming gekregen om 1400 fans toe te laten gedurende dit vriendschappelijke duel. Het gaat hierbij enkel om inwoners van Keulen.
 • 29 juli

  Reanimatiecursus voor spelers en staf Roda JC

  Vanochtend hebben de spelers en stafleden van Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion een reanimatiecursus gevolgd.
 • 28 juli

  Roda JC weer terug op natuurgras

  Gisteren werden de graszoden geplaatst in het Parkstad Limburg Stadion. Daarmee is de laatste fase ingegaan van de terugkeer van Roda JC op natuurgras.
 • 26 juli

  Florian Mayer tekent eenjarige overeenkomst

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Florian Mayer. De 23-jarige centrale verdediger tekende zojuist een overeenkomst voor de duur van één seizoen.
 • 26 juli

  Roda JC sluit voorbereiding op seizoen 2021-2022 af tegen 1. FC Köln

  Roda JC Kerkrade speelt aanstaande zaterdag de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het seizoen 2021-2022, dat voor Roda JC op zaterdag 7 augustus van start gaat tegen De Graafschap.
 • 21 juli

  Roda JC - RKC Waalwijk live op Facebook L1

  De wedstrijd van aanstaande vrijdag tussen Roda JC en RKC Waalwijk wordt door mediapartner L1 live uitgezonden via Facebook. Het duel zal achter gesloten deuren in Burgh-Haamstede worden afgewerkt, waar Roda JC momenteel op trainingskamp verblijft.
 • 21 juli

  Darren Maatsen op proef bij Roda JC

  Roda JC heeft vanaf vandaag Darren Maatsen op proef. De 30-jarige vleugelaanvaller heeft zich gisteravond bij de selectie in Zeeland gevoegd.
 • 20 juli

  Thijmen Goppel vertrekt naar Duitse SV Wehen Wiesbaden

  Thijmen Goppel vertrekt naar het Duitse SV Wehen Wiesbaden. Club en speler bereikten deze week een akkoord over de overgang van de rappe buitenspeler.
 • 20 juli

  Businessdrukker aankomend seizoen rugsponsor Roda JC

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat Businessdrukker aankomend seizoen op de onderkant van het wedstrijdshirt zal prijken. Businessdrukker is sinds het seizoen 2019/2020 reeds aan Roda JC verbonden met het leveren van de programmaboekjes bij thuiswedstrijden van de club.
 • 19 juli

  Roda JC legt Denzel Jubitana vast

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Denzel Jubitana. De 22-jarige Belg tekent een overeenkomst voor de duur van één seizoen, met een optie voor één extra seizoen.
 • 17 juli

  Oefenduel met Lommel eindigt in een gelijkspel

  Roda JC Kerkrade oefende vanmiddag in het Soeverein Stadion tegen Lommel SK. Ondanks een vroege openingsgoal werd er uiteindelijk gelijkgespeeld.
 • 16 juli

  Plaatsing grasmatten vertraagd door weersomstandigheden, oefenduel geannuleerd

  Oorspronkelijk stond maandag 19 juli in de agenda omcirkeld als de dag dat, na zeven jaar, het natuurgras weer terug zou keren in het Parkstad Limburg Stadion. Echter is deze datum in verband met de extreme weersomstandigheden van de afgelopen dagen niet haalbaar.
 • 16 juli

  Oefenduel Roda JC - RKC Waalwijk vervroegd

  Van dinsdag 20 juli t/m zaterdag 24 juli verblijft Roda JC op trainingskamp in Zeeland. Onderdeel van dit trainingskamp is een oefenduel op vrijdag 23 juli tegen Eredivisionist RKC Waalwijk.
 • 15 juli

  Update publiek oefenduel Lommel SK – Roda JC

  Geen uitsupporters bij oefenduel tegen Lommel SK.
 • 14 juli

  Rugsponsor JORC verlengt partnership met Roda JC

  JORC en Roda JC hebben de huidige overeenkomst verlengd tot en met juni 2022. JORC is al jaren trouwe sponsor van Roda JC en prijkt sinds drie seizoenen op de onderkant van het wedstrijdshirt.
 • 13 juli

  Winst in oefenduel tegen Patro Eisden

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in Maasmechelen het vierde oefenduel in de voorbereiding winnend afgesloten. Patro Eisden werd door doelpunten van Remans en Jimmy Vijgen met 1-2 verslagen.
 • 13 juli

  Excuses

  Naar aanleiding van het statement afgelopen zaterdag, willen wij excuses maken aan iedereen die zich op enige wijze geschoffeerd voelt door de passage over de draagkracht en het draagvlak in de regio.
 • 13 juli

  Fanplein tijdens oefenduel vindt géén doorgang

  Door de recent aangescherpte coronamaatregelen kan het geplande evenement rond de oefenwedstrijd op 31 juli in het Parkstad Limburg Stadion geen doorgang vinden.
 • 12 juli

  Fans welkom bij oefenduel tegen Patro Eisden

  Supporters van Roda JC zijn, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, van harte welkom bij het oefenduel van morgenavond tegen Patro Eisden (13-07, 19.00 uur).
 • 10 juli

  Roda JC Kerkrade wil de lijn van het eerste jaar doortrekken

  Roda JC Kerkrade kijkt met een tevreden gevoel terug op het eerste jaar, waarin de club met een schone lei begon. Met een kraakheldere governance-structuur is de basis gelegd voor een duurzame ontwikkeling van de club.
 • 9 juli

  Gelijkspel in oefenduel tegen KV Mechelen

  Roda JC speelde vanmiddag, achter gesloten deuren, het derde oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In het stadion van ASV Geel was KV Mechelen de tegenstander.
 • 7 juli

  DUROI ook komend seizoen broeksponsor Roda JC

  Roda JC mag met gepaste trots melden dat DUROI ook aankomend seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden zal zijn. Het in Heerlen gevestigde bedrijf, met een tweede locatie in Den Bosch, is sinds afgelopen seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden en heeft,
  samen met de club, besloten de samenwerking te verlengen.
 • 6 juli

  Doelman Rody de Boer voor drie seizoenen naar Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Rody de Boer. De 23-jarige doelman komt transfervrij over van AZ en tekent in Kerkrade een contract voor de duur van drie seizoenen.
 • 5 juli

  Trainingen weer toegankelijk

  Na lange tijd zijn de trainingen vanaf morgen (dinsdag 6 juli) eindelijk weer toegankelijk voor publiek. Om de velden op Sportpark Kaalheide te ontlasten, traint de selectie in ieder geval tot dinsdag 20 juli op de sportvelden van RKTSV Terwinselen.
 • 5 juli

  Geen publiek tijdens oefenwedstrijden in België

  Tijdens de oefenwedstrijden tegen KV Mechelen, Patro Eisden en Lommel SK zijn helaas geen fans toegestaan in verband met de geldende maatregelen in België.
 • 3 juli

  Roda JC heeft Florian Mayer op proef

  Roda JC heeft Florian Mayer op proef. De Duitse centrale verdediger (1.91) zal de komende periode bij Roda JC meetrainen om de staf te overtuigen van zijn kwaliteiten.
 • 1 juli

  Roda JC wint eerste oefenduel in de voorbereiding

  Nadat de geplande oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag geen doorgang kon vinden in verband met het noodweer, werd de wedstrijd vanavond alsnog gespeeld op het terrein van LHC. Roda JC was zeven keer trefzeker op het sportpark aan
  de Anselderlaan.
 • 1 juli

  Roda JC lanceert nieuw ticketingplatform

  Supporters van Roda JC kunnen voortaan online sneller en eenvoudiger losse tickets, seizoenkaarten en clubkaarten bestellen. De afgelopen maanden is hard gewerkt om het bestelproces gebruiksvriendelijker te maken.
 • 30 juni

  Koopavond Fanshop keert terug

  Met ingang van morgen (donderdag 1 juli) keert de koopavond (donderdagavond) weer terug. Daarnaast is het ook mogelijk om je seizoenkaart in de Fanshop te bestellen/verlengen.
 • 28 juni

  Geen publiek toegestaan bij LHC - Roda JC, samenvatting via L1

  Roda JC speelt morgenavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022. Om 19.30 uur wordt er aan de Anselderlaan tegen LHC afgetrapt.
 • 28 juni

  Online verkoop seizoenkaarten tijdelijk offline

  Drie maanden geleden kondigde Roda JC de samenwerking met Tymes4 aan. Onderdeel van deze samenwerking is een volledig nieuw ticketingsysteem.
 • 28 juni

  Proefperiodes Anapak, Jubitana en Takidine verlengd

  Roda JC heeft de proefperiodes van Hans Anapak, Denzel Jubitana en Jamil Takidine verlengd. Alle drie de spelers trainden de afgelopen dagen mee met het eerste elftal van Roda JC.
 • 25 juni

  Roda JC legt Guus Joppen vast voor 2 seizoenen

  Roda JC Kerkrade heeft Guus Joppen gecontracteerd. De 31-jarige centrale verdediger tekent in Kerkrade een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen.
 • 25 juni

  Albert Verpoort overleden

  Onlangs hebben wij het trieste bericht ontvangen dat clubman Albert Verpoort, na een kort ziekbed, op 72-jarige leeftijd is overleden.
 • 23 juni

  Update oefenprogramma Roda JC

  Afgelopen maandag is de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022 van start gegaan. De formatie van hoofdtrainer Jurgen Streppel gaat binnenkort ook de eerste oefenwedstrijd afwerken.
 • 23 juni

  Robert Klaasen langer verbonden aan Roda JC

  Robert Klaasen heeft zijn overeenkomst bij Roda JC Kerkrade voor de duur van één seizoen verlengd. De middenvelder staat ook het aankomende seizoen 2021-2022 onder contract bij Roda JC.
 • 23 juni

  Denzel Jubitana op proef bij Roda JC

  Roda JC heeft Denzel Jubitana op proef. De 22-jarige Belg traint de aankomende drie dagen mee met de selectie van Roda JC in de hoop de staf te overtuigen van zijn voetballende kwaliteiten.
 • 22 juni

  Rick Plum als talentencoach aan de slag bij De Voetbalacademie

  Rick Plum keert terug bij Roda JC. De oud-speler en oud-trainer van Roda JC gaat jeugdspelers van Roda JC klaarstomen voor ‘het grote werk.' Tevens zal Plum voor de technische staf van De Voetbalacademie en Hoofd Jeugdopleidingen Danny Volkers gaan fungeren als klankbord.
 • 22 juni

  Felix Schröter op proef bij Roda JC

  Roda JC heeft Felix Schröter op proef. Schröter is een 25-jarige Duitse spits, die over een aflopend contract bij het Duitse Unterhaching beschikt.
 • 21 juni

  Livio Milts vertrekt bij Roda JC

  De wegen van Roda JC en Livio Milts gaan scheiden. De aanvallende middenvelder vertrekt naar het Armeense FC Urartu.
 • 21 juni

  Hans Anapak en Jamil Takidine op proef bij Roda JC

  Roda JC heeft twee spelers op proef. Hans Anapak en Jamil Takidine trainen deze week mee met de selectie van Roda JC om de staf te overtuigen van hun kwaliteiten.
 • 16 juni

  Loek Hamers langer verbonden aan Roda JC

  Loek Hamers heeft een overeenkomst getekend welke hem het komende seizoen aan Roda JC verbindt. De doelman tekende, evenals Jimmy Vijgen, een amateur-overeenkomst. Hamers sluit het aankomende seizoen definitief aan als doelman van de eerste selectie van Roda JC.
 • 14 juni

  Voorlopig oefenprogramma Roda JC bekend

  Roda JC Kerkrade start op 21 juni a.s. de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022. Drie dagen later staat de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen FC Kerkrade-West. Bekijk hieronder het voorlopige oefenschema:
 • 14 juni

  Speelschema definitief, volle stadions vanaf de seizoenstart!

  Roda JC Kerkrade start op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Een week later strijden we, samen met jullie, in eigen huis voor de drie punten tegen Excelsior.
 • 14 juni

  René Trost in nieuwe rol verder bij Roda JC

  In goed onderling overleg is besloten dat René Trost zal terugtreden als lid van de Raad van Commissarissen van Roda JC.
 • 9 juni

  Jordy Reneerkens nieuwe hoofdtrainer Roda JC O21

  Roda JC heeft in Jordy Reneerkens een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het hoogste jeugdelftal. De 37-jarige trainer uit Valkenburg tekende vandaag een overeenkomst voor 2 seizoenen.
 • 9 juni

  Concept speelschema 2021-2022

  De KNVB heeft woensdagochtend het conceptprogramma van het seizoen 2021-2022 bekendgemaakt. Volgens dat programma start Roda JC op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Een week later staat de thuiswedstrijd tegen Excelsior op het programma.
 • 7 juni

  Jimmy Vijgen tekent amateurcontract bij Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft Jimmy Vijgen vastgelegd. De 20-jarige vleugelaanvaller tekende vanochtend in het bijzijn van zijn familie een overeenkomst voor één seizoen.
 • 3 juni

  René Trost nieuwe hoofdtrainer Roda JC O18

  Roda JC heeft in René Trost een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het O18-elftal. De oud-speler en oud-trainer van Roda JC tekent een overeenkomst voor twee seizoenen.
 • 31 mei

  Fanshop weer geopend van 12.00 tot 17.00 uur

  Met ingang van morgen (dinsdag 1 juni) opent onze Fanshop weer de deuren. We staan te popelen om jullie weer te kunnen helpen.
 • 27 mei

  Roel Brouwers en Danny Volkers langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft de overeenkomsten met Roel Brouwers en Danny Volkers verlengd. Beide heren waren reeds geruime tijd aan de club verbonden.
 • 27 mei

  De Energie Bedrijfsadviseur Limburg nieuwe hoofdsponsor

  Roda JC Kerkrade kondigt met trots zijn nieuwe hoofdsponsor aan: De Energie Bedrijfsadviseur Limburg. De club is een meerjarige samenwerking aangegaan en De Bedrijfsadviseur Limburg zal onder meer prominent zichtbaar zijn op de voorzijde van het wedstrijdshirt.
 • 21 mei

  Dick Nanninga Award - Van de fans, voor de spelers

  Het seizoen is voorbij, maar er is nog één prijs te winnen. The Voice of Kaalhei roept vanaf dit jaar de Dick Nanninga Award in het leven.
 • 20 mei

  Roda JC kopje onder in halve finale Play-Offs

  Roda JC Kerkrade heeft de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs niet weten te bereiken. In het Goffertstadion was N.E.C. Nijmegen vanavond met drie doelpunten te sterk.
 • 20 mei

  Pre-talk: N.E.C. Nijmegen – Roda JC Kerkrade

  Roda JC Kerkrade speelt vanavond zijn duel in de halve finale van de Keuken Kampioen play-offs. Om kwart voor zeven wordt er in het Gelderse Nijmegen afgetrapt tegen N.E.C.
 • 18 mei

  Géén Public Viewing rondom N.E.C. Nijmegen – Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft in samenspraak met de Supportersraad en de Gemeente Kerkrade besloten om aanstaande donderdag rondom het duel N.E.C. Nijmegen – Roda JC Kerkrade géén Public Viewing te organiseren.
 • 18 mei

  Verleng of bestel nu jouw seizoenkaart!

  Wegens de overweldigende steun na het gewonnen Play-Off duel tegen De Graafschap én de forse toename in vragen over de start van het verlengen van je seizoenkaart, is het vanaf NU mogelijk om online jouw seizoenkaart te verlengen!
 • 15 mei

  Winst op De Graafschap na comeback in tweede helft

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond de volgende ronde van de Play-Offs weten te bereiken door De Graafschap in Doetinchem met 2-3 te verslaan. Vente scoorde in de eerste helft, Goppel twee keer in de tweede helft.
 • 14 mei

  Pre-Talk: De Graafschap - Roda JC

  Morgenavond beginnen voor Roda JC Kerkrade de Keuken Kampioen Play-Offs. Een uitduel in Doetinchem tegen De Graafschap is de eerste horde die gepasseerd moet worden.
 • 12 mei

  TOP Oss te sterk voor Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond het laatste competitieduel van het seizoen in Oss niet weten te winnen. Top Oss was in eigen huis met 2-0 te sterk.
 • 12 mei

  Bekijk hier aflevering 9 van #StudioRoda

  In deze aflevering van #StudioRoda zijn onze gasten: Pierre Vermeulen, Erik Falkenburg en Danny Bakker!
 • 12 mei

  Pre-talk: TOP Oss – Roda JC Kerkrade

  Roda JC Kerkrade speelt vanavond zijn laatste competitieduel van dit seizoen. In het Brabantse Oss is ‘Tot Ons Plezier‘ de tegenstander.
 • 7 mei

  Roda JC buigt achterstand om en wint van FC Eindhoven

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond het laatste thuisduel van 2020-2021 winnend afgesloten. In het eigen Parkstad Limburg Stadion werd FC Eindhoven met 2-1 verslagen.
 • 7 mei

  De visie van Jurgen - 'Het goede gevoel terugkrijgen'

  “Vanavond spelen we alweer onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Een jaargang waarin het de doelstelling is om ons te kwalificeren voor de play-offs. Wanneer ons dat lukt, willen we daarin ook hoge ogen gooien.
 • 6 mei

  Rugnummer 11 - 'Vlammen en scoren'

  Volgens Giovanni van Bronckhorst heeft hij de potentie om heel ver te komen. De voormalig coach van Feyenoord typeerde Dylan Vente als een heel complete spits die goed is als aanspeelpunt, vast in de afwerking en slim in zijn loopacties. Dé kwaliteiten die de geboren en getogen Rotterdammer nu in Kerkrade vertoont.
 • 3 mei

  In Memoriam - Henk Maassen

  Tot zijn laatste dag zijn Rapid JC en later Roda JC voor Henk Maassen, als jongen uit Bocholtz, "zijn clubs" geweest.
 • 30 april

  Roda JC onderuit tegen Jong AZ

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond de drie punten niet in eigen huis weten te houden. Jong AZ stapte na 90 minuten door een doelpunt van Barasi als winnaar van het veld.
 • 30 april

  Visie Jurgen - 'De emotie van supporters is het mooiste dat er is'

  “Nog geen maand geleden wonnen we met 3-1 van SC Cambuur. Afgelopen week volgde de deceptie in Den Bosch. Als trainer heb ik een dergelijke nederlaag nooit eerder meegemaakt, maar ik ben er wel verantwoordelijk voor.
 • 29 april

  Rugnummer 10 - Ali wil bij Roda JC blijven

  Hij staat te boek als een creatieve nummer 10 met een groot loopvermogen en goede techniek. Na avonturen in de Nederlandse, Zwitserse en Deense competitie verdedigt Ali Messaoud nu ruim drie maanden de kleuren van Roda JC.
 • 23 april

  Roda JC krijgt deksel op de neus

  Een uiterst effectief FC Den Bosch zorgde vanavond voor een 7-0 verliespartij in stadion De Vliert voor Roda JC Kerkrade.
 • 22 april

  Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - Jong AZ

  Volgende week vrijdag (30 april) mogen we eindelijk weer publiek in ons stadion ontvangen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. De resultaten op het veld zijn goed en er wordt aantrekkelijk voetbal gespeeld. Het is daarnaast een belangrijke (laatste) periode waarin we samen met jouw steun de Play-Offs voor promotie kunnen bereiken.
 • 22 april

  Pre-talk: FC Den Bosch – Roda JC Kerkrade

  Om negen uur morgen avond staat voor Roda JC Kerkrade het uitduel met FC Den Bosch op het programma. De scheidsrechter van dienst is Clay Ruperti.
 • 22 april

  Biografie Pierre Vermeulen nu verkrijgbaar

  Oud Roda-speler en tegenwoordig medewerker van de Fanshop, Pierre Vermeulen, heeft sinds deze week een eigen biografie. Het boek 'Alles op gevoel' is vanaf deze week verkrijgbaar.
 • 19 april

  In Memoriam: Willy van der Kuijlen

  Roda JC Kerkrade heeft vanochtend met grote verslagenheid kennis genomen van het overlijden van Willy van der Kuijlen.
 • 16 april

  Roda JC verspeelt voorsprong tegen effectief NAC Breda

  Roda JC heeft vanavond tot drie keer toe een voorsprong uit handen gegeven. Doelpunten van Messaoud, Goppel en Bakker bleken niet genoeg voor de winst in Kerkrade.
 • 16 april

  De visie van Jurgen - 'De jongens genieten van onze speelwijze'

  “Afgelopen maandag zwaaiden ruim driehonderd enthousiaste supporters ons uit voor de derby tegen MVV. Écht een heerlijke actie die veel indruk maakte op de spelers en ons een extra boost gaf. Laten we hopen dat we de fans weer snel in het stadion mogen begroeten.
 • 15 april

  Rugnummer 4 - Ultieme revanche

  Na het voor Roda JC dramatisch verlopen seizoen 2013/‘14 verliet hij Kerkrade met de pest in zijn lijf. Kees Luijckx behoorde tot de selectie waarmee Roda JC voor de eerste keer in de clubhistorie degradeerde. Dit seizoen hoopt de huidige aanvoerder op de ultieme revanche.
 • 14 april

  Tijdswijziging speelronde 35 | FC Den Bosch - Roda JC

  De wedstrijden op vrijdag 23 april in speelronde 35 in de Keuken Kampioen Divisie krijgen een andere aanvangstijd.
 • 12 april

  Sterke comeback in Limburgse Derby bezorgt Roda JC drie punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond de Limburgse Derby in en tegen MVV Maastricht gewonnen. Door doelpunten van Pflücke, Jensen en Serrarens werden de Maastrichtenaren met 2-4 aan de kant gezet.
 • 11 april

  Pre-Talk: MVV - Roda JC

  Voor Roda JC Kerkrade staat morgen de derby tegen MVV Maastricht weer op het programma. Om acht uur in de avond zal er in de provinciehoofdstad worden afgetrapt.
 • 9 april

  Ook in restant geen doelpunten voor Roda JC en Almere City

  Op tweede paasdag stond voor Roda JC het duel tegen de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Echter werd na 67 minuten speeltijd de wedstrijd gestaakt wegens hevige sneeuwval. Het restant werd vrijdagmiddag
  uitgespeeld.
 • 7 april

  Tegemoetkoming seizoenkaarthouders 2020-2021

  Alle seizoenkaarthouders van Roda JC Kerkrade hebben vandaag een e-mail ontvangen met informatie omtrent de tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden van het seizoen 2020-2021.
 • 7 april

  Roda JC – Almere City aanstaande vrijdag uitgespeeld

  De wedstrijd Roda JC – Almere City werd afgelopen maandag (5 april) in de 67e minuut wegens winterse omstandigheden gestaakt. Het Bestuur Betaald Voetbal heeft besloten om het restant van de wedstrijd uit te spelen.
 • 5 april

  Sneeuwval maakt einde aan duel Roda JC - Almere City FC

  De wedstijd tussen Roda JC Kerkrade en Almere City van afgelopen middag (maandag 5 april, 16.45 uur) is na driekwart wedstrijd gestaakt in verband met hevige sneeuwval.
 • 5 april

  De visie van Jurgen - 'Naar boven blijven kijken'

  “Met Almere City FC ontvangen we vandaag de derde ploeg uit de top vijf binnen ruim een week tijd. Hartstikke leuk om opnieuw een dergelijke tegenstander te treffen. Al blijft het natuurlijk doodzonde dat er nog steeds geen publiek aanwezig
  kan zijn.
 • 4 april

  Rugnummer 3 - Richard hoopt op promotie als beloning

  Ongewis over zijn toekomst verbleef Richard Jensen afgelopen zomer op ‘zijn‘ eilandje voor de Finse zuidkust. Het tweejarig contract bij Roda JC zat erop, op de vele paadjes en op het strand werkte hij aan zijn conditie. Totdat Jeffrey van As aan de lijn hing.
 • 2 april

  Roda JC en Go Ahead Eagles delen de punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond een punt overgehouden aan het vervroegde duel tegen Go Ahead Eagles. Hoewel de statistieken in het voordeel van de Kerkradenaren spraken, vielen er geen doelpunten te noteren in De Adelaarshorst.
 • 1 april

  Pre-talk: Go Ahead Eagles - Roda JC

  Morgenavond gaat Roda JC Kerkrade op bezoek in De Adelaarshorst. Om 18.00 uur wordt in Deventer afgetrapt tegen Go Ahead Eagles.
 • 31 maart

  Wijziging aanvangstijd Roda JC - Almere City

  Op initiatief van Roda JC en Almere City is het duel van aanstaande maandag tussen beide ploegen verplaatst naar 16.45 uur.
 • 29 maart

  Legea sale - 50% korting op alle wedstrijd- en trainingskleding

  Vanaf vandaag krijg je in onze webshop maar liefst 50% korting op alle Legea-kleding van het huidige seizoen!
 • 29 maart

  Go Ahead Eagles - Roda JC vervroegd

  Op initiatief van Roda JC en Go Ahead Eagles is het duel van aanstaande vrijdag tussen beide ploegen vervroegd naar 18.00 uur.
 • 28 maart

  Roda JC verslaat koploper SC Cambuur in eigen huis

  Roda JC Kerkrade heeft vandaag de drie punten in Kerkrade weten te houden. Door doelpunten van Falkenburg, Pflücke en Luijckx werd de koploper van de Keuken Kampioen Divisie, SC Cambuur, met 3-1 verslagen.
 • 28 maart

  De visie van Jurgen - 'Mooie uitdaging'

  “Vanmiddag treffen we met SC Cambuur het meest scorende team met de meeste zeges en de minste nederlagen. Toch zal ons gebruikelijke strijdplan tegen de sterkste ploeg in deze competitie niet veel afwijken.
 • 27 maart

  Rugnummer 6 - Robert gaat voor zijn derde promotie

  Samen met Richard Jensen is hij de enige basisspeler die ook afgelopen seizoen onder contract stond bij Roda JC. Deze jaargang is Robert Klaasen in een andere wereld beland.
 • 23 maart

  Roda JC en Tymes4 slaan handen ineen

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat het overstapt op een nieuw ticketingsysteem. Tymes4, een ticketingsysteem ontwikkeld voor en door het Nederlands betaald voetbal, verbindt zich voor de komende drie seizoenen aan Roda JC.
 • 23 maart

  Roel Brouwers toegelaten tot UEFA A opleiding

  Roel Brouwers start in Mei aan de opleiding om zijn UEFA A diploma te behalen. Twee jaar geleden haalde de oud-verdediger van Roda JC Kerkrade al zijn UEFA B en C diploma.
 • 22 maart

  Aankomende 5 duels Roda JC live te bekijken via ESPN

  De aankomende vijf wedstrijden van Roda JC Kerkrade worden live uitgezonden op ESPN.
 • 19 maart

  Roda JC verspeelt voorsprong en verliest van Telstar

  In het Buko Stadion (Velsen-Zuid) heeft Roda JC vanavond een vroege voorsprong niet weten vast te houden. Na 90 minuten voetbal was de thuisploeg met 3-1 te sterk.
 • 19 maart

  Tiny Miracles vierde hoofdsponsor Roda JC

  Flow Traders Foundation geeft Tiny Miracles landelijke naamsbekendheid.
 • 18 maart

  Pre-Talk: Telstar - Roda JC Kerkrade

  Morgenavond staat voor Roda JC Kerkrade een reis naar Velsen-Zuid op het programma. Om 20.00 uur zal er namelijk onder de rook van IJmuiden worden afgetrapt tegen Telstar.
 • 12 maart

  Pflücke en Hoekstra genomineerd voor Kampioensschilden

  Aanvallende middenvelder Patrick Pflücke en doelman Jan Hoekstra zijn genomineerd voor een Kampioensschild. Pflücke maakt kans op de titel Beste Speler en Hoekstra maakt kans op Beste Keeper (van de 3e periode).
 • 12 maart

  Roda JC en Jong Ajax delen de punten in Kerkrade

  Roda JC heeft vanavond het laatste duel van de derde periode met een gelijkspel afgesloten. In eigen huis werd een 2-0 voorsprong in de slotfase van het duel verspeeld: 2-2.
 • 12 maart

  Broeksponsor DUROI lanceert nieuwe huisstijl

  Onveranderde toekomstvisie, nieuwe look and feel! Vanaf vanavond (Roda JC - Jong Ajax) is het vernieuwde logo van onze (broek)sponsor DUROI op de linkerzijde van het broekje zichtbaar.
 • 11 maart

  Rugnummer 14 - Het leven lacht Patrick toe

  Op zijn veertiende had hij als Duits jeugdinternational de keuze uit clubs als FC Barcelona en Manchester United. Patrick Pflücke maakte de overstap naar 1. FSV Mainz 05 en is nu ‘megagelukkig‘ bij Roda JC.
 • 11 maart

  De visie van Jurgen - 'Nieuwe testcase'

  “Afgelopen week heb ik genoten van onze overwinning én ons uitstekende spel in Volendam. Ik ben een liefhebber en houd van teams die graag willen voetballen. Uiteindelijk bereiken spelers daardoor een hoger niveau en ga je ook wedstrijden winnen.
 • 6 maart

  Veerkrachtig Roda JC buigt achterstand om in Volendam

  Roda JC heeft vanavond een knappe zege geboekt in Volendam. Na een vroege achterstand pakte de Kerkradenaren via doelpunten van Pflücke, Vente en Serrarens alsnog de volle buit.
 • 5 maart

  Pre-talk: FC Volendam - Roda JC

  Morgenmiddag speelt Roda JC Kerkrade het uitduel tegen FC Volendam. Het duel, gespeeld in het dorp van de palingsound, begint om 16.30 uur onder leiding van Christiaan Bax.
 • 2 maart

  Xander Lambrix in voorselectie België O21

  Xander Lambrix maakt deel uit van de voorselectie van het Belgisch Nationaal Team O21.
 • 2 maart

  Investeringen in sportpark Kaalheide

  De gemeente Kerkrade heeft een intentieovereenkomst getekend voor het uitwerken van een herontwikkelingsplan voor sportpark Kaalheide. De andere partijen die deze intentieovereenkomst hebben getekend zijn BRUIS, Roda JC, Stichting Maatschappelijk Ontwikkelen, HEEMwonen, Achilles-TOP en TCK.
 • 27 februari

  Wijziging speeldag MVV - Roda JC

  De Limburgse Derby tegen MVV Maastricht wordt definitief gespeeld op maandag 12 april om 20.00 uur.
 • 26 februari

  Roda JC onderuit tegen N.E.C. Nijmegen

  In eigen huis is het Roda JC vanavond niet gelukt om de winnende reeks voort te zetten. N.E.C. Nijmegen was met 1-3 te sterk.
 • 26 februari

  Roda JC en Yvey tekenen contract

  Roda JC is afgelopen zomer in zee gegaan met YveY als nieuwe horeca-partner. Door de welbekende corona-perikelen is vandaag het contract pas officieel ondertekend en zoals het nu uitziet kan met ingang van volgend seizoen écht van start worden gegaan.
 • 26 februari

  De visie van Jurgen - 'Er kan hier iets heel moois groeien'

  “Met vijf overwinningen op rij én prima spel hebben we de afgelopen weken uitstekende zaken gedaan. Dat stelt mij heel tevreden, al waak ik ervoor dat we nu met het hoofd in de wolken gaan lopen.
 • 25 februari

  Vacature Jeugdscout Roda JC Voetbalacademie

  De Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade is op zoek naar jeugdscouts voor het seizoen 2021/2022.
 • 24 februari

  Rugnummer 33: Erik wil recordhouder worden

  Samen met oud-profs Chris Dekker, Ruud Geels, Henny Meijer en Youssouf Hersi heeft hij zeven eredivisieclubs achter zijn naam. Om als recordhouder door het leven te gaan zal Erik Falkenburg dat aantal moeten uitbreiden tot acht. Zijn ultieme wens is dan ook geen verrassing: promoveren met Roda JC.
 • 22 februari

  Wijziging speeldag Roda JC - N.E.C. Nijmegen

  De wedstrijd Roda JC Kerkrade - N.E.C. Nijmegen wordt definitief gespeeld op vrijdag 26 februari om 21.00 uur.
 • 19 februari

  Roda JC wint nipt van Helmond Sport

  Roda JC heeft vanavond drie punten meegenomen naar Kerkrade. Het leek lang uit te lopen op een gelijkspel, maar drie minuten voor tijd schoot Vente de winnende treffer tegen de touwen.
 • 19 februari

  Pre-talk: Helmond Sport - Roda JC

  De tweede uitwedstrijd in vijf dagen staat vanavond op het programma voor Roda JC Kerkrade. Waar er maandag nog zegevierend werd afgereisd naar Excelsior, gaan de mannen van Jurgen Streppel vanavond op bezoek bij Helmond Sport.
 • 15 februari

  Roda JC pakt de volle buit in Rotterdam

  In het Van Donge & De Roo Stadion heeft Roda JC vanavond met 1-3 van Excelsior gewonnen.
  Falkenburg, Vente en Bouchouari waren trefzeker voor de Kerkradenaren.
 • 15 februari

  Pre-talk: Excelsior - Roda JC

  Vanavond gaat Roda JC Kerkrade op bezoek bij SBV Excelsior. In het Van Donge & De Roo Stadion wordt om 21.00 uur afgetrapt.
 • 14 februari

  Receptie en kantoren op 15 en 16 februari gesloten

  Aankomende maandag en dinsdag (15 en 16 februari) zijn de kantoren en de receptie van Roda JC gesloten.
 • 8 februari

  In Memoriam - Wim Vrösch

  Op vrijdag 5 februari bereikte Roda JC het trieste nieuws dat Wim Vrösch is overleden.
 • 5 februari

  Roda JC boekt ruime zege op Jong PSV

  Roda JC heeft vanavond in eigen huis met ruime cijfers gewonnen van Jong PSV. Pflücke (2), Goppel, Serrarens en Bakker waren trefzeker voor de thuisploeg.
 • 5 februari

  De visie van Jurgen: 'Nu nog beter en constanter worden'

  “In de race om een plek in de play-offs hebben we met de overwinningen op Jong FC Utrecht en FC Dordrecht prima zaken gedaan. Die goede resultaten willen we continueren. Te beginnen met de wedstrijd van vanavond tegen Jong PSV.
 • 4 februari

  FysioStofberg langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft de samenwerking met FysioStofberg verlengd. De komende seizoenen blijft FysioStofberg fysiotherapeuten detacheren aan Roda JC, voor zowel het eerste elftal- als de Voetbalacademie.
 • 4 februari

  Rugnummer 17: Danny wil revanche

  Maar liefst zeven seizoenen kwam hij in de Eredivisie uit voor ADO Den Haag. Danny Bakker beleefde er mooie tijden, maar het afgelopen jaar was in zijn ogen verschrikkelijk. Daarom wil de linkermiddenvelder zich revancheren bij Roda JC.
 • 1 februari

  Livio Milts maakt seizoen op huurbasis af bij Top Oss

  Livio Milts maakt het seizoen op huurbasis af bij Top Oss. De 23-jarige middenvelder hoopt in Noord-Brabant aan meer speelminuten te geraken.
 • 30 januari

  Vijfklapper bezorgt Roda JC 3 punten in Dordrecht

  Op De Krommedijk heeft Roda JC Kerkrade vanmiddag riant gewonnen van FC Dordrecht. Liefst 0-5 werd het voor het elftal van trainer Jurgen Streppel.
 • 29 januari

  Pre-talk: FC Dordrecht - Roda JC

  Morgenmiddag speelt Roda JC Kerkrade ‘op´ De Krommedijk tegen FC Dordrecht. Om 16.30 uur zal er worden afgetrapt onder leiding van Edgar Bijl.
 • 29 januari

  Roda JC zoekt stagiair(e) Fanshop

  Voor onze Fanshop zijn wij op zoek naar een gevorderde MBO-stagiair(e). Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de Fanshop van Roda JC.
 • 28 januari

  Roda JC huurt Dylan Vente van Feyenoord

  Roda JC Kerkrade heeft met Feyenoord Rotterdam overeenstemming bereikt over de verhuur van Dylan Vente.
 • 24 januari

  Veerkrachtig Roda JC wint thuis van Jong FC Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in eigen huis een achterstand weten om te buigen naar een overwinning. Falkenburg en Pflücke waren trefzeker aan de kant van de thuisploeg.
 • 24 januari

  Wealer Autogroep nieuwe mobiliteitspartner

  Roda JC Kerkrade heeft zich voor de komende 2.5 jaar verbonden aan Wealer Autogroep.
 • 23 januari

  Rugnummer 20: Xander blijft nuchter

  Aan het begin van dit seizoen had hij niet durven hopen rond deze periode zeventien wedstrijden achter zijn naam te hebben. Xander Lambrix blijft er nuchter onder. “Ik heb een eerlijke kans gekregen. Dan is het aan mij om me te bewijzen."
 • 22 januari

  Roda JC dankt Keram Mini

  Eind juli 2017 tekende Roda JC en Keram Mini een overeenkomst waarmee Keram Mini voor drie seizoenen de mobiliteitspartner van Roda JC zou worden.
 • 15 januari

  Roda JC krijgt deksel op de neus

  Roda JC Kerkrade is vanavond in eigen huis hard onderuit gegaan tegen een effectief De Graafschap. Drie doelpunten voor rust waren genoeg voor de ploeg uit Doetinchem.
 • 15 januari

  De visie van Jurgen: 'Goede graadmeter'

  “Acht keer speelden we dit seizoen gelijk. Daarvan kwamen we zesmaal op voorsprong en verspeelden we vijf keer de volle winst in de slotminuten. Als we de weg naar boven willen inslaan, moet dat er écht uit.
 • 14 januari

  Rugnummer 9: 'we moeten een echte machine worden'

  Het hoogtepunt van zijn carrière vierde hij bij de tegenstander van morgen. Tijdens de play-offs van 2018 had Fabian Serrarens met vier doelpunten een cruciale rol in de promotie van De Graafschap. Dat kunstje wil de spits bij Roda JC herhalen.
 • 14 januari

  Roda JC haalt Ali Messaoud terug naar Nederland

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Ali Messaoud. De 29-jarige middenvelder heeft zijn contract bij het Deense Vendsyssel FF laten ontbinden en tekent in Kerkrade een overeenkomst tot en met het einde van het huidige
  seizoen.
 • 14 januari

  Flow Traders Foundation geeft Voedselbanken.nl landelijke naamsbekendheid

  Op 28 augustus 2020 verkreeg de Flow Traders Foundation de rechten voor het hoofdsponsorschap van Roda JC gedurende het seizoen 2020-2021.
 • 13 januari

  Roda JC huurt centrale verdediger Stan van Dijck van VVV-Venlo

  Roda JC heeft zich versterkt met de diensten van Stan van Dijck. De 20-jarige centrale verdediger wordt tot het einde van het lopende seizoen gehuurd van provinciegenoot VVV-Venlo.
 • 12 januari

  Alle wedstrijden 3e periode ook live op ESPN

  Alle wedstrijden in de 3e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden op ESPN. Dit op initiatief van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs.
 • 8 januari

  Roda JC verspeelt punten in Breda

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond 'slechts' een punt overgehouden aan het duel met NAC Breda. Hoewel een vroege achterstand werd omgebogen in een voorsprong, kon deze niet worden vastgehouden.
 • 8 januari

  Pre-talk: NAC Breda - Roda JC

  Voor Roda JC Kerkrade wacht vanavond het uitduel met NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion in Breda wordt om 21.00 uur afgetrapt.
 • 8 januari

  Jordy Croux vertrekt bij Roda JC

  Jordy Croux vertrekt bij Roda JC. De vleugelaanvaller heeft zijn contract bij Roda JC ontbonden en vertrekt naar het Japanse Avispa Fukuoka waar hij een contract tekent voor twee seizoenen.
Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement
Alle cookies toestaan Alleen noodzakelijke cookies