Nieuws

 • 2 april

  Seizoenkaart 2024/2025: verleng of bestel 'm eenvoudig online!

  Seizoenkaarthouders 2023-2024 kunnen vanaf nu (dinsdag 2 april) hun seizoenkaart verlengen. Alle informatie over de seizoenkaart 2024-2025 is te vinden via onderstaande button.
 • 27 februari

  Informatie kaartverkoop vierde periode

  Roda JC speelt in de vierde en tevens laatste periode van de Keuken Kampioen Divisie in het seizoen 23/24 negen wedstrijden. Daarvan worden vier in het eigen Parkstad Limburg Stadion afgewerkt. Deze vier thuiswedstrijden zijn vanaf dinsdag 27 februari in de verkoop.
 • 5 april

  Hei Kunt Roda!

  Het belooft een ontzettend spannende slotfase te worden waarbij we de trouwe support van de twaalfde man meer dan ooit nodig hebben. Samen sta je sterker en dit zetten we kracht bij met de gezamenlijke campagne: Hei Kunt Roda!
 • 19 april

  Roda JC speelt opnieuw gelijk tegen De Graafschap

  Roda JC Kerkrade heeft met 1-1 gelijk gespeeld tegen De Graafschap. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd trokken de bezoekers de stand gelijk.
 • 18 april

  In Memoriam: Hub Bisschops

  Gisteravond bereikte ons het bericht dat Hub Bisschops eerder deze week op 90-jarige leeftijd is overleden.
 • 17 april

  Juyst ook de komende twee seizoenen shirtsponsor en maatschappelijk partner bij Roda JC

  Sinds 2020 is Juyst (toen nog Duroi) verbonden aan Roda JC. Deze samenwerking wordt nu verlengd tot medio 2026. Juyst verbindt zich als shirtsponsor en maatschappelijk partner aan de club.
 • 13 april

  Bliksemstart helpt Roda JC langs TOP Oss

  Roda JC Kerkrade heeft met ruime cijfers gewonnen van TOP Oss. Mede dankzij een fantastische start had de ploeg niets te duchten van TOP Oss. Doelpunten werden gescoord door Arjen van der Heide (2x), Sami Ouaissa en Vaclav Sejk.
 • 10 april

  Supportersavond succesvol verlopen

  Gisterenavond vond de supportersavond plaats in de ZekerHeuts businesslounge. Ruim 200 seizoenkaarthouders waren aanwezig op een gezellige avond.
 • 10 april

  Matisse Didden na dit seizoen naar FC Utrecht

  Matisse Didden maakt aan het einde van dit seizoen een transfer naar FC Utrecht. De Belgische verdediger tekent een meerjarig contract in de Domstad.
 • 8 april

  RODA1962 bereikt grens van 1000 leden, replica KNVB-beker 1997 als cadeau aan Roda JC

  Ledencollectief RODA1962 heeft de grens van 1.000 leden bereikt. Daarmee krijgt de vereniging een uniek goedkeursrecht in handen. Het ledencollectief investeert op democratische wijze het ledengeld in versterking van de Roda-gemeenschap.
 • 7 april

  Roda JC wint Limburgs onderonsje van VVV-Venlo

  Roda JC Kerkrade heeft in eigen stadion drie hele belangrijke punten gepakt tegen VVV-Venlo. Voor de ploeg van Bas Sibum scoorden Joey Müller en Boyd Reith. 
 • 4 april

  Seizoenkaart 24/25 niet langer betaalkaart bij horecapunten

  Vanaf het seizoen 2024-2025 zal de aanwezigheid van een NFC-chip in de seizoenkaarten van Roda JC komen te vervallen. Dit betekent dat het vanaf het aankomende seizoen niet meer mogelijk is om met je seizoenkaart te betalen bij de horecapunten op de omloop.
 • 1 april

  Roda JC toont veerkracht en wint op De Herdgang

  Roda JC Kerkrade heeft met 3-2 gewonnen op De Herdgang. De ploeg van Bas Sibum kwam twee keer terug van een achterstand. Doelpunten kwamen van Vaclav Sejk, Joey Müller en Lennerd Daneels.
 • 26 maart

  Roda JC wint besloten oefenduel van MVV Maastricht

  Roda JC Kerkrade heeft een vermakelijk oefenduel met 2-1 gewonnen van MVV Maastricht. Achter gesloten deuren zorgden Saydou Bangura en Sam Krawczyk voor de doelpunten.
 • 25 maart

  Internationals terug in Kerkrade

  In de afgelopen interlandperiode telde de selectie van Roda JC Kerkrade liefst drie internationals. Calvin Raatsie mocht zich in Zeist melden bij Jong Oranje, Enrique Peña Zauner werd door Venezuela opgeroepen en Václav Sejk door Jong Tsjechië. Morgen keert het drietal weer terug op het trainingsveld in Limburg.
 • 23 maart

  Roda JC met 3-1 te sterk voor NAC Breda

  Roda JC Kerkrade heeft goede zaken gedaan in de strijd om de tweede plaats op de ranglijst. De ploeg van Bas Sibum was met 3-1 te sterk voor NAC Breda. Doelpunten kwamen op naam van Ould-Chikh, Schmid en Daneels.
 • 17 maart

  Roda JC wint met 3-0 in de Geusselt

  Roda JC Kerkrade heeft in de Geusselt met 3-0 gewonnen van MVV. De ploeg van Bas Sibum won dik verdiend en was met name in de tweede helft heer en meester. Doelpunten kwam op naam van Arjen van der Heide (2x) en Vaclav Sejk.
 • 15 maart

  Lucas Beerten langer bij Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft de optie in het contract van Lucas Beerten gelicht. De multifunctionele verdediger blijft zodoende nog een seizoen aan de club verbonden.
 • 15 maart

  Roda JC licht optie in contract Enrique Pena Zauner

  Roda JC Kerkrade heeft de optie in het contract van Peña Zauner gelicht. De club had een eenzijdige optie in zijn contract voor nog een seizoen.
 • 15 maart

  Roda JC zegt contracten formeel op

  Roda JC Kerkrade is volgens de richtlijnen van de CAO voor contractspelers Betaald Voetbal, verplicht om spelers met een aflopend contract voor 1 april te laten weten of het huidige, aflopende contract formeel wordt opgezegd of dat een eventuele optie gelicht wordt.
 • 13 maart

  Invoering gedragscommissie

  Roda JC Kerkrade is gestart met de inrichting van een onafhankelijke gedragscommissie die overtredingen van de standaardvoorwaarden KNVB en huisregels van Roda JC Kerkrade, beoordeelt.
 • 13 maart

  Zekerheuts trotse hoofdsponsor tijdens spannende slotfase van het seizoen

  Inmiddels zijn we aangekomen bij de laatste periode van het seizoen 2023-2024. Wij zijn verheugd te mogen melden dat onze jarenlange partner Zekerheuts het seizoen afsluit als trotse hoofdsponsor van Roda JC.
 • 12 maart

  D&D Verhuur kiest voor zichtbaarheid als mouwsponsor van Roda JC

  D&D Verhuur is de aankomende twee seizoenen (‘24/25 en ‘25/26) mouwsponsor van Roda JC.
 • 8 maart

  Roda JC speelt gelijk tegen ADO Den Haag

  Bij de topper tussen Roda JC en ADO Den Haag kwam er geen winnaar uit de bus. Mede door doelpunten Walid Ould-Chikh en Enrique Pena Zauner eindigde de wedstrijd in 2-2.
 • 4 maart

  Roda JC wordt partner en (les)halte Martin Buber college

  Roda JC geeft tijdens lesprogramma‘s een inkijk in sport op een hoog niveau, maar ook in sport in het algemeen en een gezonde levensstijl. Hoe belangrijk is beweging en voeding voor mensen? Daarnaast staat ook coaching centraal. Een actieve rol in het lesprogramma van Het Martin Buber.
 • 1 maart

  Roda JC weet niet te winnen op bezoek bij Telstar

  Roda JC Kerkrade heeft niet weten te winnen in Velsen-Zuid. De ploeg van Bas Sibum kwam wel nog terug van een achterstand, maar kon niet doordrukken.
 • 29 februari

  Kom naar de Tribe Security Supportersavond op 9 april

  Roda JC wil de binding met de trouwe achterban steeds blijven verbeteren. Daarom organiseert de club op dinsdag 9 april een supportersavond, exclusief toegankelijk voor seizoenkaarthouders.
 • 28 februari

  Roda JC en Ormer ICT zetten volgende stap in samenwerking

  Roda JC Kerkrade en Ormer ICT, de leverancier van het ticketingplatform Tymes4, hebben de huidige samenwerking voor de duur van vijf seizoenen verlengd.
 • 16 februari

  Roda JC in blessuretijd langs FC Emmen

  Roda JC heeft in absolute extremis gewonnen van FC Emmen. In de zes minuten blessuretijd wist de ploeg van Bas Sibum een 2-1 achterstand om te buigen naar een 3-2 voorsprong. Doelpunten kwamen op naam van Arjen van der Heide, Saydou Bangura en Teun Bijleveld.
 • 16 februari

  Spaar bij jouw PLUS voor een unieke 3D-puzzel van het Parkstad Limburg Stadion!

  Roda JC-supporters in Parkstad kunnen de komende weken hun hart ophalen bij de PLUS Supermarkt in hun woonplaats. Vanaf zondag 18 februari spaar je namelijk bij alle 14 PLUS Supermarkten in Parkstad voor een unieke 3D-puzzel van het Parkstad Limburg Stadion.
 • 9 februari

  Roda JC in eigen huis met 4-1 langs FC Dordrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vlak voor de carnaval drie punten bijgeschreven. De ploeg van Bas Sibum won met 4-1 van FC Dordrecht. Rodney Kongolo, Vaclav Sejk en Joey Müller (2x) zorgden voor de goals.
 • 5 februari

  Roda JC onderuit in Wijdewormer

  Roda JC Kerkrade heeft in Wijdewormer met 1-0 verloren van Jong AZ. Een tegendoelpunt in de 26e minuut kwam de ploeg van Bas Sibum niet meer te boven.
 • 1 februari

  Sami Ouaissa verkast naar N.E.C., maakt het seizoen op huurbasis af bij Roda JC

  Sami Ouaissa maakt de overstap naar N.E.C. Nijmegen, maar maakt het huidige seizoen op huurbasis af in Kerkrade. Door een breuk in het kuitbeen zal de middenvelder annex aanvaller naar schatting 8 tot 10 weken uit de roulatie zijn.
 • 30 januari

  Roda JC neemt Joey Müller over van Schalke 04

  Roda JC Kerkrade neemt de multifunctionele linksback Joey Müller over van Schalke 04. De 23-jarige Duitser tekent een contract tot medio 2026.
 • 30 januari

  Financieel jaarverslag seizoen 2022-2023

  Op vrijdag 19 mei kwam er een einde aan een sportief zeer teleurstellend seizoen waarin onze doelstelling, het behalen van de play-offs, niet werd behaald. Na een succesvolle eerste periode waarin in 10 wedstrijden 18 punten werden verzameld trad het verval in. Dit kreeg een extra lading toen Jurgen Streppel in december aangaf per direct te vertrekken naar Helmond Sport.
 • 26 januari

  Roda JC in eigen stadion niet langs Jong FC Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft in het eigen Parkstad Limburg Stadion niet kunnen winnen van Jong FC Utrecht. Ondanks voldoende kansen wisten de mannen van Bas Sibum niet te scoren.
 • 25 januari

  Roda JC en Marvin Pourié in goed overleg uit elkaar

  De wegen van Roda JC Kerkrade en Marvin Pourié scheiden per direct. De club heeft het contract van de spits in onderling overleg ontbonden.
 • 24 januari

  Roda JC versterkt zich met Vaclav Sejk

  Roda JC Kerkrade heeft met Vaclav Sejk een spits kunnen toevoegen aan de selectie. De Tsjech wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van Sparta Praag.
 • 22 januari

  Sterk Roda JC ruim langs FC Eindhoven

  Roda JC Kerkrade heeft in eigen stadion met 3-0 gewonnen van FC Eindhoven. Alle treffers vielen in de eerste helft. De goals werden gescoord door Matisse Didden, Enrique Pena Zauner en Walid Ould- Chikh.
 • 19 januari

  Roda JC speelt gelijk op bezoek bij FC Den Bosch

  Roda JC Kerkrade is op bezoek bij FC Den Bosch niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. De ploeg van Bas Sibum creëerde te weinig om aanspraak te maken op drie punten.
 • 17 januari

  Jan Hoefnagels nieuwe Commissaris Roda JC

  Hoefnagels zal in de Raad van Commissarissen de portefeuille Financiën gaan invullen.
 • 15 januari

  Roda JC huurt doelman Raatsie van FC Utrecht

  Roda JC Kerkrade neemt de 21-jarige Calvin Raatsie voor een half jaar op huurbasis over van FC Utrecht.
 • 12 januari

  Nieuwe speeldatum Roda JC - FC Eindhoven bekend

  De wedstrijd tussen Roda JC en FC Eindhoven, welke door de barre weersomstandigheden werd afgelast, wordt ingehaald op maandag 22 januari om 20.00 uur.
 • 12 januari

  TRIBE Security nieuwe hoofdsponsor Roda JC

  TRIBE Security (voorheen Intelligent Security) is vanaf het seizoen 2024-2025 de trotse hoofdsponsor van Roda JC en wordt daarmee de meest prominente partner binnen de club voor twee seizoenen. TRIBE Security is gespecialiseerd in alles wat mensen, omgevingen en samenkomsten beveiligt. Net als Roda JC heeft TRIBE Security de maatschappelijke impact in de regio hoog in het vaandel staan. Het logo zal vanaf volgend seizoen op het geel-zwarte shirt prijken.
 • 8 januari

  Parkstad Limburg Stadion gaat over op duurzame herbruikbare bekers

  Om de enorme hoeveelheid plastic zwerfafval tegen te gaan, is het gebruik van plastic wegwerpbekers per 1 januari 2024 bij evenementen zoals voetbalwedstrijden door de overheid verboden. Daarom worden in het Parkstad Limburg de huidige wegwerp plastic bekers vervangen door herbruikbare bekers. Tegelijkertijd wordt er overgegaan naar één vaste schenkmaat van 40CL.
 • 20 december

  Logo PLUS Parkstad prijkt op wedstrijdshirt tijdens derde periode

  Ook dit seizoen staat iedere periode een andere sponsor op de voorkant van het wedstrijdshirt van Roda JC. APS Groep en Mijnstreek Bouw – Richter hebben de eerste seizoenshelft succesvol afgetrapt. Tijdens de derde periode staat het logo van PLUS Parkstad op de voorzijde van het wedstrijdshirt.
 • 16 december

  Roda JC wint topper in Emmen

  Roda JC Kerkrade heeft de topper in Emmen met 1-0 gewonnen van FC Emmen. Een doelpunt op slag van rust van Walid Ould-Chikh bezorgde de ploeg van Bas Sibum drie punten.
 • 12 december

  Als één blok achter elkaar

  Een groep die met sfeeracties ondersteunend kan zijn, plaatst zich op dit moment volledig onterecht boven de club. Door een betreurenswaardige actie van een kleine groep, gericht aan onze veiligheidscoördinator, is afgelopen vrijdag de wedstrijd tijdelijk stilgelegd.
 • 1 december

  Roda JC verliest met 2-0 van FC Dordrecht

  Roda JC Kerkrade heeft op bezoek bij FC Dordrecht met 2-0 verloren. De ploeg van Bas Sibum speelde 25 minuten met een man minder, nadat Sami Ouaissa rood had gekregen.
 • 29 november

  Stagevacature marketing & communicatie - Gezond in Mijn Streek

  Voor de uitbreiding van ons team bij Gezond in Mijn Streek (GiMS) zoeken wij een stagiair (m/v) die weet van aanpakken. Je helpt en denkt mee met alles omtrent de marketing en communicatie van GiMS. Je werkzaamheden zijn heel divers, maar daardoor des te leuker en leerzamer!
 • 28 november

  Inloggen bij ticketshop, webshop en app via één account

  De afgelopen maanden hebben Roda JC, Tymes4 en Azerion hard gewerkt aan een nieuwe update die van invloed is op zowel de online ticketshop, de webshop en de Roda JC-app. Vanaf vandaag is het mogelijk om op deze platformen in te loggen met één account middels de zogeheten SSO authenticatietool.
 • 27 november

  Roda JC de sterkste in derby tegen MVV

  Roda JC Kerkrade heeft in extremis gewonnen van MVV Maastricht. Invaller Lennerd Daneels besliste de derby, in blessuretijd, in het voordeel van de ploeg van Bas Sibum.
 • 23 november

  Roda JC speelt derby tegen MVV in uniek retroshirt

  Aanstaande zondag staat de derby tegen MVV op het programma. Derby's zijn altijd speciale wedstrijden. Om het nog specialer te maken hebben wij in samenwerking met Kipsta een uniek retroshirt ontworpen.
 • 22 november

  Gezond in Mijn Streek team uitgebreid met Franklin Schmetz

  Gezond in Mijn Streek is een initiatief van Roda JC dat de regio Parkstad helpt om de achterstand op het gebied van gezondheid aan te pakken. Als club wil Roda JC elke dag van waarde zijn, binnen en buiten de krijtlijnen en dat werpt zijn vruchten af.
 • 22 november

  Impuls wetenschappelijk onderzoek Zuyderland door shirtveiling Roda JC

  Een delegatie van Roda JC Kerkrade en APS Groep heeft donderdag een cheque overhandigd aan de longartsen van Zuyderland Medisch Centrum. Aanleiding voor deze donatie was het overlijden van één van de eigenaren van APS Groep aan de gevolgen van COPD.
 • 20 november

  Roda JC speelt gelijk in Leeuwarden

  Roda JC Kerkrade heeft in Leeuwarden met 1-1 gelijk gespeeld. De ploeg van Bas Sibum kwam al vroeg op achterstand tegen SC Cambuur, maar via een strafschop van Walid Ould-Chikh werd de stand weer gelijk getrokken.
 • 15 november

  Commercieel Manager Guido Aben verlaat Roda JC

  Commercieel Manager Guido Aben verlaat per 1 januari 2024 Roda JC. Aben kiest na ruim acht seizoenen in Kerkrade voor een stap als commercieel directeur bij Chocolate Company.
 • 12 november

  Roda JC en FC Groningen scoren niet

  Roda JC Kerkrade heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen gelijk gespeeld. Beide teams wisten niet te scoren en zo bleef het bij 0-0.
 • 6 november

  Roda JC speelt gelijk op bezoek bij FC Eindhoven

  Roda JC Kerkrade heeft op bezoek bij FC Eindhoven met 1-1 gelijk gespeeld. Voor de ploeg van Bas Sibum wist Wesley Spieringhs te scoren.
 • 3 november

  Reactie gebeurtenissen bekerwedstrijd N.E.C. Nijmegen - Roda JC

  Na afloop van de bekerwedstrijd N.E.C. – Roda JC, heeft een groep supporters gepoogd uit te breken uit de bussluis van het uitvak. Hierbij is geweld gebruikt, waarbij stewards van Roda JC gewond zijn geraakt.
 • 2 november

  Roda JC uitgeschakeld in de KNVB Beker na doelpuntrijk duel

  Roda JC Kerkrade is in de eerste ronde van de KNVB Beker uitgeschakeld door NEC Nijmegen. In de Goffert werd een doelpuntrijk duel met 5-3 verloren. Voor de ploeg van Bas Sibum scoorden Sami Ouaissa (2x) en Matisse Didden.
 • 31 oktober

  Verruiming openingstijden Fanshop en Ticketing

  Met ingang van woensdag 1 november is de Fanshop van Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion vijf dagen per week geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Ook is het dan weer mogelijk om hier wedstrijdtickets en seizoenkaarten aan te schaffen.
 • 27 oktober

  Roda JC met 2-1 te sterk voor Jong Ajax

  Roda JC Kerkrade heeft in het eigen Parkstad Limburg Stadion met 2-1 gewonnen van Jong Ajax. Voor de Limburgers scoorden Enrique Peña Zauner en Walid Ould-Chikh. De ploeg verzuimde om in de slotfase een ruimere overwinning op het bord te zetten.
 • 26 oktober

  Rutten x Welling Advocaten ook de rest van het seizoen trotse shirtsponsor

  Aan het begin van dit seizoen koos Rutten x Welling Advocaten bewust voor een stap vooruit en daarmee een zichtbare positie op de onderkant van het wedstrijdshirt. De samenwerking is van beide kanten dusdanig goed bevallen, dat het in Heerlen gevestigde bedrijf ook de rest van het seizoen op het wedstrijdshirt te zien zal zijn.
 • 25 oktober

  Mis geen enkel duel met een 3/4 seizoenkaart!

  Bestel nu jouw 3/4 seizoenkaart en mis geen enkel thuisduel in de tweede, derde en vierde periode.
 • 25 oktober

  Roda JC ontvangt Kiwa certificaat label Veilig Sociaal Klimaat

  Deze Kiwa-keuring is onderdeel van de licentie-eis vanuit de KNVB.
 • 25 oktober

  Koop vooraf een parkeerticket voor Parkeerplaats 7 (P7)

  Voor de coronapandemie was het normaal om te betalen voor een parkeerplaats dichtbij het Parkstad Limburg Stadion. Tijdens het coronatijdperk waren deze plekken niet nodig, supporters waren immers een hele tijd niet welkom in voetbalstadions. Dit hebben we tot nu kunnen voortzetten. Echter, net als bij alle voetbalstadions in Nederland, gaat ook Roda JC samen met Wyckerveste de parkeerplaats weer tegen betaling aanbieden.
 • 24 oktober

  Roda JC en De Eetkamer Kerkrade gaan langdurige samenwerking aan

  Met ingang van september 2023 verzorgt De Eetkamer Kerkrade de horeca in de voormalige Brasserie Glück in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 21 oktober

  Roda JC verliest met 1-0 van Willem II

  Roda JC Kerkrade heeft voor het eerst dit seizoen puntverlies geleden in eigen stadion. De ploeg van Bas Sibum verdiende een resultaat, maar verloor desondanks met 1-0 van Willem II.
 • 14 oktober

  Roda JC en VVV-Venlo in evenwicht

  Roda JC Kerkrade heeft voor de tweede keer dit seizoen een wedstrijd gelijk gespeeld. In Venlo werd het 1-1. Voor Roda JC scoorde verdediger Brian Koglin.
 • 13 oktober

  MijnstreekBouw - Richter trotse hoofdsponsor tweede periode

  Ook dit seizoen staat iedere periode een andere sponsor op de voorkant van het wedstrijdshirt van Roda JC. APS Groep heeft het seizoen zeer succesvol afgetrapt, bouwbedrijf MijnstreekBouw – Richter neemt het spreekwoordelijke stokje nu over.
 • 12 oktober

  Mystery Voetbal Box kiest bewust voor shirtpositie bij Roda JC

  Vanaf de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (aanstaande zaterdag) zal Mystery Voetbal Box op de mouw van het wedstrijdshirt van Roda JC prijken.
 • 11 oktober

  Vacature: Commissaris Financiën

  Roda JC Kerkrade is op zoek naar een Commissaris met aandachtsgebied Financiën.
 • 9 oktober

  Ook komend seizoen is Pennino Advocaten trouwe sponsor van Roda JC

  Al vele jaren is Pennino Advocaten B.V. een trouwe sponsor van onze club. Dat begon al op Kaalheide.
 • 9 oktober

  Geslaagde spelersdag in GaiaZOO

  Afgelopen zaterdag vond de GaiaZOO spelersdag plaats. Op een mooie en zonnige dag mochten we ruim 750 Roda JC-supporters verwelkomen in de Kerkraadse ZOO.
 • 6 oktober

  Roda JC wint met 3-1 van Jong AZ

  Roda JC Kerkrade heeft ook de laatste wedstrijd van de eerste periode weten te winnen. In het eigen Parkstad Limburg Stadion werd er met 3-1 gewonnen van Jong AZ. Doelpunten werden gemaakt door Sami Ouaissa (2x) en Walid Ould-Chikh.
 • 3 oktober

  Word steward! Dichterbij ga je niet komen!

  Roda JC Kerkrade vindt het belangrijk om supporters een gastvrije en veilige stadionbeleving te bieden voor thuis- en uitwedstrijden. Onze stewards staan elke week met een glimlach op de tribunes en zorgen als vriendelijk aanspreekpunt voor een servicegericht en veilig verloop van de wedstrijden.  Samen maken zij het verschil!
 • 2 oktober

  N.E.C. - Roda JC op donderdag 2 november

  Roda JC Kerkrade speelt op donderdagavond 2 november om 21.00 uur tegen N.E.C in de eerste ronde van de KNVB Beker.
 • 2 oktober

  Informatie kaartverkoop tweede periode

  Roda JC speelt in de tweede periode van de Keuken Kampioen Divisie in 2023-2024 10 wedstrijden. Daarvan worden vijf in het eigen Parkstad Limburg Stadion afgewerkt. Deze vijf thuiswedstrijden zijn vanaf maandag 2 oktober, 11.00 uur, in de verkoop. Voor de wedstrijden tegen Willem II, FC Groningen en MVV gelden veiligheidsrestricties.
 • 30 september

  Roda JC speelt gelijk op de Vijverberg

  Roda JC Kerkrade heeft de eerste periodetitel nog niet kunnen veilig stellen. De ploeg van Bas Sibum speelde met 0-0 gelijk op bezoek bij De Graafschap.
 • 29 september

  Reactie inzake plannen sluiting spoedeisende hulp ziekenhuis Zuyderland

  De afgelopen weken werd duidelijk dat er plannen zijn om de spoedeisende hulp van het Zuyderland Ziekenhuis te sluiten. Als Roda JC vinden we dit een zorgelijke ontwikkeling.
 • 29 september

  Dyon Stassen stopt als Commissaris van Roda JC

  Dyon Stassen treedt eind september 2023 terug als Commissaris van Roda JC.
 • 27 september

  Vernieuwde spelerstunnel helemaal af

  Na veel uren werk is de vernieuwde spelerstunnel helemaal af. Hiermee heeft Roda JC een unieke spelerstunnel kunnen realiseren met de hulp van de MSO Crew.
 • 26 september

  Edwin Linssen gaat Roda JC O21 leiden

  Assistent-trainer Edwin Linssen zal vanaf deze week als hoofdtrainer van Roda JC O21 gaan fungeren. Dit gaat hij combineren met het volgen van de opleiding Coach Betaald Voetbal, het hoogste trainersdiploma.
 • 22 september

  Roda JC wint ook van FC Den Bosch

  Roda JC Kerkrade heeft ook haar vierde thuiswedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. De ploeg van Bas Sibum was met 4-1 te sterk voor FC Den Bosch. Doelpunten kwamen op naam van Maximilian Schmid, Enrique Pena Zauner, Lennerd Daneels en Metehan Güclü.
 • 15 september

  Kom vrijdagavond naar het Roda JC Fanplein

  Vrijdagavond, voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Jong AZ is er een Fanplein bij het Parkstad Limburg Stadion. Op het plein voor de hoofdingang is er vanaf 17.30 uur de mogelijkheid om een drankje te drinken en wordt er door DJ Ricky Ray voor sfeer gezorgd.
 • 9 september

  Roda JC wint met 3-1 in Breda

  Roda JC Kerkrade heeft met 3-1 gewonnen in Breda. Door doelpunten van Enrique Peña Zauner, Maximilian Schmid en Arjen van der Heide nam de ploeg van Bas Sibum de drie punten mee terug naar Kerkrade.
 • 4 september

  Eerste verliespartij van het seizoen bij Jong FC Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vrijdagavond de eerste verliespartij van het seizoen geleden. Op bezoek bij Jong FC Utrecht werd er in de blessuretijd met 1-0 verloren.
 • 4 september

  Metehan Güclü op amateurbasis bij Roda JC

  Metehan Güçlu gaat op amateurbasis deel uit maken van de selectie. De spits trainde al vanaf de eerste training op 26 juni mee en blijft dus langere tijd verbonden aan Roda JC Kerkrade.
 • 1 september

  Contract Phil Sieben in onderling overleg ontbonden

  Phil Sieben verlaat Roda JC Kerkrade. Zijn contract is vandaag in goed onderling overleg ontbonden. De Duitser speelde één seizoen in Kerkrade.
 • 1 september

  Roda JC neemt Lucas Beerten over van KRC Genk

  Roda JC Kerkrade heeft Lucas Beerten op transferdeadline-day overgenomen van KRC Genk. De Belg tekent een contract voor één seizoen met de optie voor nog één extra seizoen.
 • 30 augustus

  Roda JC legt transfervrije Orhan Džepar vast

  Roda JC Kerkrade heeft de transfervrije Orhan Džepar toegevoegd aan de selectie. De 27-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen tot medio 2025.
 • 28 augustus

  Roda JC neemt afscheid van Jamil Takidine

  Jamil Takidine verlaat Roda JC. In goed onderling overleg is besloten het contract, dat nog tot medio 2024 doorliep, per direct te ontbinden.
 • 25 augustus

  Roda JC met 2-0 te sterk voor TOP Oss

  Roda JC Kerkrade heeft in het Parkstad Limburg Stadion met 2-0 gewonnen van TOP Oss. Doelpunten van Ould-Chikh en Daneels waren voldoende voor drie punten.
 • 25 augustus

  Gijs Derks nieuwe Commissaris van Roda JC Kerkrade

  Derks zal in de Raad van Commissarissen de portefeuille Commercie en Maatschappelijke Impact gaan invullen.
 • 23 augustus

  Vacature: Groundsman

  Als Groundsman verricht je werkzaamheden en onderhoud aan de voetbalvelden van Roda JC Kerkrade. Je zorgt ervoor dat het stadionveld van het Parkstad Limburg Stadion en de velden van onze trainingsaccommodaties in optimale staat verkeren, conform de wensen van de technische staf en conform de reglementen van de KNVB en UEFA.
 • 22 augustus

  Roda JC legt talentvolle Saydou Bangura vast

  Roda JC beloont Saydou Bangura met een meerjarig contract. De in Bleijerheide geboren aanvaller maakte indruk in de voorbereiding en wist bij zijn debuut tegen Helmond Sport meteen te scoren. De 20-jarige spits tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog één seizoen.
 • 22 augustus

  Rody de Boer vertrekt naar Aalborg BK

  Rody de Boer vertrekt naar het Deense Aalborg BK. De doelman laat Roda JC daarmee na twee seizoenen achter zich.
 • 18 augustus

  Roda JC overtuigend langs ADO Den Haag

  Roda JC Kerkrade heeft overtuigend gewonnen van ADO Den Haag. In de Den Haag werd het 0-3. Doelpunten kwamen op de naam van Enrique Peña Zauner (2x) en Walid Ould-Chikh.
 • 16 augustus

  Informatie NAC Breda - Roda JC

  Op zaterdag 9 september a.s. gaat Roda JC op bezoek bij NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion. De aftrap is om 21:00. Het bezoekersvak gaat om 20:00 open.
 • 16 augustus

  Informatie Jong FC Utrecht - Roda JC

  Op vrijdag 1 september a.s. gaat Roda JC op bezoek bij Jong FC Utrecht op Trainingscomplex Zoudenbalch. De aftrap is om 20:00. Het bezoekersvak gaat om 19:00 open.
 • 14 augustus

  Roda JC wint oefenduel van Lierse SK

  Roda JC Kerkrade heeft een oefenduel met 6-1 gewonnen van Lierse SK. Hoofdtrainer Bas Sibum stuurde spelers het veld in die afgelopen vrijdag weinig of niet tot spelen zijn gekomen.
 • 14 augustus

  Roda JC neemt doelman Koen Bucker over van Heracles Almelo

  Roda JC Kerkrade heeft met Heracles Almelo een overeenstemming bereikt over de transfer van Koen Bucker. De doelman tekent in Kerkrade een contract voor de duur van twee seizoenen met de optie voor nog één seizoen.
 • 14 augustus

  Roda JC huurt Laurit Krasniqi van Royal Antwerp FC

  Roda JC Kerkrade huurt linksback Laurit Krasniqi voor de duur van één seizoen van Royal Antwerp FC.
 • 12 augustus

  Roda JC legt ervaren Marvin Pourié vast

  Roda JC Kerkrade heeft spits Marvin Pourié vastgelegd. De 32-jarige Duitser is in zijn carrière al goed geweest voor meer dan 400 wedstrijden en 140 doelpunten. Hij tekent een contract voor één seizoen.
 • 11 augustus

  Roda JC met ruime cijfers langs Helmond Sport

  Roda JC Kerkrade heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen winnend afgesloten. Dankzij doelpunten van Ould-Chikh, Zauner, Bangura en Daneels was de ploeg van Bas Sibum met 4-1 te sterk voor Helmond Sport.
 • 11 augustus

  Roda JC start radiozender op JUKE

  Roda JC en JUKE trappen het nieuwe voetbalseizoen af met het aanbieden van Radio Roda. Via de radiozender zijn alle thuis- en uitwedstrijden te volgen via live radioverslag.
 • 10 augustus

  Italiaander BV omarmt uniek warming-up shirt

  Na vele jaren lanceert Roda JC komend seizoen eindelijk weer een speciaal ontworpen warming-up shirt. In het ontwerp zijn de traditionele hamer en beitel verwerkt. Ook zal het logo van Italiaander BV zichtbaar zijn op de achterzijde van het shirt.
 • 9 augustus

  Roda JC stopt met het programmaboekje

  Roda JC stopt met het programmaboekje, de Fantalk. Elke bezoeker ontving jarenlang een boekje bij de thuiswedstrijden van Roda JC, maar vanaf komend seizoen is dat niet meer zo.
 • 8 augustus

  Maximilian Schmid nieuwe spits Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft een overeenkomst bereikt met het Duitse 1. FC Köln over de huurtransfer van Maximilian Schmid. De 20-jarige Duitser speelt zodoende komend seizoen in Kerkrade.
 • 7 augustus

  Roda JC en SBLplus slaan handen weer ineen

  Roda JC en SBLplus slaan dit seizoen de handen wederom ineen. SBLplus is geen onbekende bij Roda JC, het in Landgraaf gevestigde bedrijf is immers al meer dan 25 jaar betrokken bij de club.
 • 3 augustus

  Jurgen Car Sales blijft Roda JC ook dit seizoen trouw

  De naam Jurgen (toen Jurgen Autocentrum ) is geen onbekende. Al op Kaalheide, sponsorde Jurgen Autocentrum Roda JC. De liefde voor de club is overgebracht van vader op dochter. In 2019 startte Nancy Jurgen het bedrijf Jurgen Car Sales.
 • 31 juli

  Dylan Vente vertrekt naar Hibernian FC

  Roda JC Kerkrade en Hibernian FC hebben een overeenkomst bereikt over de transfer van Dylan Vente. De spits, die de laatste twee seizoenen topscorer was in Kerkrade, zet zijn carrière voort in Schotland.
 • 31 juli

  Vrijwilligers gezocht!

  Binnen Roda JC Kerkrade zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers en/of medewerkers die ons team willen versterken op verschillende gebieden zoals, voetbal, facilitair, veiligheid en horeca. Hieronder vind je een overzicht van de actuele (vrijwillige)vacatures.
 • 30 juli

  Roda JC wint op succesvolle fandag van KV Oostende

  Roda JC Kerkrade heeft op haar jaarlijkse fandag met 2-1 gewonnen van KV Oostende. De Limburgers sloegen zowel in de eerste als in de tweede helft toe in de blessuretijd. De doelpunten kwamen op naam van Saydou Bangura en Lennerd Daneels.
 • 28 juli

  Gezond in Mijn Streek nieuwe shirtsponsor Roda JC

  Parkstad is één van de meest ongezonde regio‘s van Nederland. Niet voor niets zetten wij als club onze schouders onder dit probleem, want een toenemende gezondheid is extreem belangrijk voor onze regio, voor iedereen die hier woont, de bedrijven die hier gevestigd zijn en niet in de laatste plaats voor Roda JC.
 • 27 juli

  Wiertz Company komende drie seizoenen official supplier en broeksponsor

  Roda JC en Wiertz Company zijn verheugd om aan te kondigen dat ze hun langdurige partnerschap verlengen voor de komende drie seizoenen.
 • 27 juli

  Roda JC legt Enrique Peña Zauner vast

  Roda JC Kerkrade heeft testspeler Enrique Peña Zauner vastgelegd. De vleugelspeler tekent een contract voor één seizoen met de optie voor nog één seizoen.
 • 25 juli

  APS Groep hoofdsponsor eerste periode

  Ook dit seizoen zullen in vier periodes verschillende sponsoren op de voorkant van het wedstrijdshirt van Roda JC staan. Dit seizoen zal APS Groep aftrappen als shirtsponsor van de eerste periode.
 • 24 juli

  Roda JC en Stienstra; elke dag van waarde voor onze regio

  Roda JC en Stienstra Wonen zijn natuurlijk al decennia aan elkaar verbonden. Het logo van het in Heerlen gevestigde bedrijf stond in het verleden al op de voorzijde van het wedstrijdshirt en de afgelopen 4,5 jaar prijkte het logo van Stienstra Wonen op de linkermouw van het shirt.
 • 22 juli

  Roda JC verliest van 1. FC Köln II

  Roda JC Kerkrade heeft haar zesde oefenduel in de voorbereiding verloren. De ploeg van Bas Sibum verloor met 2-1 van 1. FC Köln II. Metehan Güclü tekende voor het enige Roda JC-doelpunt.
 • 20 juli

  Roda JC en Juyst versterken partnership

  Komend seizoen verhuist het logo van Juyst van de broek naar de schouderpositie op de voorzijde van het wedstrijdshirt.
 • 19 juli

  Terrence Douglas verruilt Roda JC voor NK Istra

  Roda JC Kerkrade heeft een overeenkomst bereikt met NK Istra over de transfer van Terrence Douglas. De linksback speelde uiteindelijk één seizoen in Kerkrade.
 • 18 juli

  Roda JC wint haar vijfde oefenduel

  Roda JC Kerkrade heeft haar vijfde oefenduel van deze voorbereiding winnend afgesloten. De ploeg van Bas Sibum wist met 4-0 te winnen van team VVCS.
 • 12 juli

  Roda JC versterkt zich met Brian Koglin

  Roda JC Kerkrade heeft een overeenkomst bereikt met Brian Koglin. De centrale verdediger tekent een contract tot medio 2025. De 26-jarige Duitser speelde de afgelopen twee seizoenen bij VVV-Venlo.
 • 10 juli

  NIEUW - Roda JC Thuisshirt 2023-2024

  Het Roda JC thuisshirt 2023-2024 is authentiek geel met verticale zwarte strepen. Het ontwerp is gebaseerd op het thuisshirt van 40 jaar geleden. Op deze wijze eert de club de rijke historie, maar wordt het shirt in een modern jasje gestoken.
 • 8 juli

  Roda JC wint haar tweede oefenduel

  Roda JC Kerkrade heeft ook haar tweede oefenduel van deze voorbereiding winnend afgesloten. Op Sportpark Pronsebroek werd er met 4-0 gewonnen van derde divisionist RKSV Groene Ster.
 • 7 juli

  Roda JC huurt Walid Ould-Chikh van FC Volendam

  Roda JC Kerkrade huurt Walid Ould-Chikh voor één seizoen van FC Volendam. De 23-jarige middenvelder kan op veel verschillende posities uit de voeten.
 • 7 juli

  Shahin Rassi nieuwe techniektrainer Roda JC Voetbalacademie

  Roda JC Kerkrade voegt Shahin Rassi toe aan de technische staf van de Voetbalacademie. De techniektrainer gaat individueel aan de slag met de spelers van de bovenbouw.
 • 6 juli

  Voorbereiding seizoen 2023/2024

  Afgelopen maandag is het seizoen 2023-2024 van start gegaan met de eerste training onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Bas Sibum. Op zaterdag 1 juli speelt Roda JC de eerste oefenwedstrijd op bezoek bij FC Kerkrade-West.
 • 6 juli

  Rutten x Welling Advocaten kiest bewust voor een stap vooruit

  Roda JC is trots om te mogen melden dat Rutten x Welling Advocaten de eerste en tweede periode van het seizoen 2023-2024 als rugsponsor aan Roda JC verbonden zal zijn. Het in Heerlen gevestigde bedrijf is al een aantal seizoenen als sponsor aan Roda JC verbonden, maar kiest nu bewust voor een stap vooruit.
 • 5 juli

  Dit is het nieuwe uitshirt voor 2023-2024

  Het Roda JC uitshirt 2023-2024 is zwart met horizontale lichtgrijze banen met daarin het Koempel-logo. Het shirt refereert terug aan de historie van deze regio, namelijk de Oostelijke Mijnstreek. De hamer en beitels op de schouders zijn geel en vallen daardoor extra op.
 • 4 juli

  Roda JC neemt Matisse Didden over van KRC Genk

  Roda JC Kerkrade neemt Matisse Didden over van KRC Genk. De boomlange centrale verdediger tekent in Kerkrade een contract tot medio 2025.
 • 4 juli

  Roda JC legt Wesley Spieringhs vast

  Roda JC Kerkrade heeft Wesley Spieringhs vastgelegd. De 21-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor een derde seizoen.
 • 1 juli

  Roda JC wint eerste oefenduel met 18-0

  Roda JC Kerkrade is het voorseizoen begonnen met een 18-0 overwinning op bezoek bij FC Kerkrade-West.
 • 30 juni

  Definitief: speelschema Roda JC 23/24

  Het definitieve speelschema van het seizoen 2023-2024 is bekend. Ten opzichte van het conceptprogramma dat de KNVB eerder deze week publiceerde zijn er drie wijzigingen.
 • 29 juni

  Roda JC en Decathlon-Kipsta gaan meerjarige samenwerking aan

  Roda JC Kerkrade en sportmerk Decathlon gaan vanaf seizoen 2023/2024 een samenwerking aan voor een periode van drie jaar. Decathlon‘s eigen voetbalmerk Kipsta zal hierbij de nieuwe kledingleverancier worden van de club uit Kerkrade.
 • 28 juni

  Bryan Limbombe maakt transfer naar Heracles Almelo

  Roda JC Kerkrade heeft met Heracles Almelo overeenstemming bereikt over de transfer van Bryan Limbombe. De vleugelaanvaller vertrekt na twee seizoenen bij Roda JC.
 • 28 juni

  Concept speelschema 23-24 bekend

  De KNVB heeft woensdagochtend het conceptprogramma voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Voor Roda JC start de competitie op vrijdag 11 augustus met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Een week later, op vrijdag 18 augustus wacht de eerste uitwedstrijd. Die is in en tegen ADO Den Haag.
 • 26 juni

  Fotoverslag eerste training Roda JC

  Roda JC Kerkrade is vanmorgen om 11.00 uur begonnen met de voorbereiding op het seizoen 2023/2024. Voor hoofdtrainer Bas Sibum was het zijn eerste keer als hoofdtrainer.
 • 23 juni

  Selectie eerste training Roda JC

  Vandaag staat het eerste elftal van Roda JC voor het eerst op het trainingsveld onder leiding van hoofdtrainer Bas Sibum. De selectie van het eerste elftal is aangevuld met spelers van de O21. Deze jongens krijgen in de voorbereiding de kans om te laten zien wat ze kunnen. Metehan Güçlü is op proef
 • 15 juni

  Mark Luijpers keert als assistent-trainer terug bij Roda JC

  Mark Luijpers keert terug bij Roda JC Kerkrade. De 52-jarige Limburger speelde van 1988 tot 1997 en van 1998 tot 2005 bij Roda JC. Van 2007 tot 2014 was hij al eerder assistent-trainer bij de club. Luijpers tekent een contract tot medio 2025.
 • 14 juni

  UPDATE: Kaalheide Bruist

  Dinsdagavond (13-06) vond in de voormalige businessclub van Roda JC op gemeentelijk sportpark Kaalheide een inloopavond plaats. Omwonenden werden er geïnformeerd over het project "Kaalheide Bruist" waarbij verschillende partners het sportpark en de buurt een nieuwe impuls willen geven. Tijdens deze inloopavond kregen ze de gelegenheid om in gesprek te gaan met de betrokken partners: Stichting BRUIS, Achilles-Top, Roda JC en gemeente Kerkrade.
 • 12 juni

  Geslaagde seizoenkaartmiddag op de middenstip

  Afgelopen zaterdag kregen Roda JC-supporters de unieke kans om op de middenstip van het Parkstad Limburg Stadion hun seizoenkaart te verlengen of bestellen. 275 supporters deden dit en zorgden voor een geslaagde middag.
 • 9 juni

  Vacature: Lid RvC Commercie & Maatschappelijke impact

  Elke dag van waarde zijn, maatschappelijke impact maken, gecombineerd met een gezonde commerciële inslag. Roda JC is meer dan voetbal, het is een manier van leven. Daar wil jij graag op jouw manier een bijdrage aan leveren. Sta jij op en houd je van aanpakken?
 • 9 juni

  Sonkaya en Seerden nieuwe hoofdtrainers O21 en O18

  Roda JC Kerkrade heeft Fatih Sonkaya aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor de O21. De O18 zal vanaf volgend seizoen onder leiding staan van Guido Seerden.
 • 30 mei

  Remond Strijbosch stopt als assistent-trainer van Roda JC

  Roda JC en Remond Strijbosch nemen in goed overleg afscheid van elkaar. Zijn contract liep oorspronkelijk tot medio 2024.
 • 26 mei

  Ralph Bongaerts treedt aan het einde van dit seizoen terug als Commissaris van Roda JC

  Ralph is sinds augustus 2020 lid van de Raad van Commissarissen van Roda JC. In de afgelopen drie jaar heeft hij zich met name ingezet op het uitbouwen en versterken van de commerciële activiteiten binnen de club.
 • 23 mei

  Rodney Kongolo eerste aanwinst seizoen 23/24

  Roda JC Kerkrade heeft Rodney Kongolo vastgelegd tot medio 2025. De club heeft met de middenvelder de eerste gewenste aanwinst voor het seizoen 2023/2024 binnen.
 • 23 mei

  Roda JC neemt afscheid van elf spelers

  Roda JC Kerkrade gaat afscheid nemen van negen spelers. Guus Joppen, Ted van de Pavert, Xander Lambrix, Ali Barak, Florian Mayer en Dylan Vranken bezitten een aflopend contract. Moritz Nicolas, Lennard Hartjes, Jesse Schuurman, Mohamed Mallahi en Romano Postema keren allen terug na afloop van hun huurperiode.
 • 22 mei

  Extra donaties in de clubkas dankzij DHL

  Heb jij online een nieuw paar sportschoenen besteld? DHL bezorgt ze voortaan ook bij Roda JC. Er staat namelijk een DHL Pakketautomaat aan de voorzijde van het Parkstad Limburg Stadion, links naast de hoofdingang.
 • 19 mei

  Roda JC pakt verdiend punt tegen Willem II

  Roda JC Kerkrade heeft de laatste wedstrijd een verdiend punt gepakt tegen Willem II. De ploeg van Edwin de Graaf speelde ruim veertig minuten met één man minder, maar hield knap stand.
 • 19 mei

  'Ik baal er ontzettend van dat we de fans niet meer konden bieden'

  “Vandaag spelen we alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen. Ook ik had een heel andere afloop in gedachten toen ik hier in januari instapte. Daarom zullen we er alles aan doen om het seizoen op een waardige manier af te sluiten.
 • 18 mei

  Volgend seizoen moet het absoluut beter!

  Tijdens de eerste drie wedstrijden van dit seizoen was hij nog basisspeler bij RKC Waalwijk. Vervolgens moest Lennerd Daneels het een divisie lager vooral van invalbeurten hebben bij Roda JC.
 • 16 mei

  Mooie opbrengst voor Gezond In Mijn Streek tijdens Roda JC Gala

  Zaterdagavond vormde het Parkstad Limburg Stadion en de prachtig aangeklede Music Dome het decor van het Roda JC Gala, waar naast een exclusief diner met een veiling diverse kavels onder de hamer werden gebracht. De veilingopbrengst komt ten goede aan de maatschappelijke tak van de club: Gezond In Mijn Streek. Gedurende de avond werd een bedrag van €34.050,- opgehaald.
 • 12 mei

  Roda JC verliest op bezoek bij PEC Zwolle

  Roda JC Kerkrade heeft met 3-1 verloren op bezoek bij PEC Zwolle. Voor de Limburgers scoorde Lennard Hartjes, maar dit was niet voldoende voor een resultaat.
 • 11 mei

  Danny Volkers complementeert technisch kader

  Danny Volkers treedt vanaf deze zomer fulltime in dienst in de functie van Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Op dit moment is Volkers ook eindverantwoordelijk als hoofdtrainer van Roda JC O21.
 • 11 mei

  Roel Brouwers verlaat Roda JC

  Roel Brouwers zal volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de technische staf van Roda JC. Roel heeft een tijd geleden zijn beslissing bij de directie van de club kenbaar gemaakt.
 • 11 mei

  Informatie twee gratis tickets seizoenkaarthouders

  Heb jij je gratis 'bring a friend' tickets nog niet verzilverd? Vergeet dit dan niet en neem je vrienden mee naar een wedstrijd van Roda JC.
 • 9 mei

  Bas Sibum nieuwe hoofdtrainer Roda JC

  Oud-speler Bas Sibum (40) is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC. Sibum en Roda JC zijn na een intensief traject overtuigd van de match en tot een akkoord gekomen voor de komende twee seizoenen. Naast Bas Sibum treedt ook Matthias Maurer in dienst in de functie van assistent-trainer/video-analist van het eerste elftal.
 • 5 mei

  Roda JC verliest in de slotfase van FC Eindhoven

  Roda JC Kerkrade heeft met 1-2 verloren van FC Eindhoven. Het vijftigste doelpunt van Dylan Vente voor Roda JC was niet voldoende voor een resultaat.
 • 5 mei

  We missen een paar klootzakken in het team

  “Hoewel het seizoen heel teleurstellend verloopt, hebben we met FC Eindhoven, PEC Zwolle en Willem II nog heel mooie duels voor de boeg. Als topsporter moet je erop gebrand zijn om elke wedstrijd te winnen. Daarom selecteer ik alleen jongens die dat kunnen opbrengen.
 • 4 mei

  Ik ben geen voetballer geworden om op de bank te zitten

  Ook Teun Bijleveld had afgelopen zomer een heel andere verwachting van dit seizoen. Maar de technische behendige middenvelder is een realistisch mens. “Natuurlijk is deze jaargang heel teleurstellend. Maar ook tegenslagen horen er in de sport helaas bij."
 • 2 mei

  UPDATE: tegoeden betaalkaart blijven ook komend seizoen geldig

  Medio april hebben wij gecommuniceerd dat de tegoeden op de betaalkaarten van Twelve voor het einde van het seizoen opgemaakt dienden te worden, daar de waarde hiervan bij Yvey ligt.
 • 29 april

  Roda JC met 4-2 onderuit in Breda

  Roda JC Kerkrade heeft met 4-2 verloren op bezoek bij NAC Breda. De Limburgse treffers kwamen op naam van Niek Vossebelt en Arjen van der Heide.
 • 21 april

  Roda JC verliest matige wedstrijd van FC Den Bosch

  Roda JC Kerkrade heeft in eigen stadion met 1-0 verloren van FC Den Bosch. Een doelpunt vijf minuten voor het einde van de wedstrijd bezorgde de Limburgers een nederlaag.
 • 20 april

  "In mijn drang om te presteren verandert er niets"

  “Afgelopen woensdag liet Jordens Peters weten dat mijn contract aan het eind van dit seizoen niet wordt verlengd. Natuurlijk is dat voor mij een tegenvaller maar tegelijkertijd is het fijn om te weten waar ik aan toe ben. En in mijn drang om te presteren verandert er niets.
 • 20 april

  Informatie wedstrijdbezoek NAC Breda - Roda JC

  Roda JC speelt op zaterdag 29 april om 18:45 in het Rat Verlegh Stadion de uitwedstrijd op bezoek bij NAC Breda. Roda JC fans kunnen deze uitwedstrijd enkel bezoeken middels een verplichte auto- en buscombi.
 • 20 april

  Arjen is geen wegloper

  Bij SC Heerenveen, zijn liefde voor het leven, stond hij bekend als een groot talent. Ook kon de vleugelaanvaller en meervoudig jeugdinternational al op zijn vijftiende de overstap naar Ajax maken. Toch is zelfkritiek Arjen van der Heide niet vreemd. “Dit seizoen ben ik te wisselvallig."
 • 19 april

  Roda JC en Edwin de Graaf na afloop van dit seizoen uit elkaar

  Edwin de Graaf vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Roda JC. Na een evaluatie is besloten het aflopende contract van de 42-jarige trainer niet te verlengen. Hiermee komt na een periode van vijf maanden een einde aan de samenwerking tussen beide partijen.
 • 14 april

  Roda JC strijdend ten onder in Almelo

  Roda JC Kerkrade heeft met 1-0 verloren op bezoek bij Heracles Almelo. De Limburgers deden er alles aan, maar konden zichzelf niet belonen met één punt.
 • 13 april

  Succesvolle en druk bezochte supportersavond

  Gisterenavond (woensdag 12 april) vond voor het eerst in een aantal jaar weer een supportersavond plaats. Met ruim 200 supporters in de ZekerHeuts Business Lounge kan er worden teruggekeken op een geslaagde supportersavond.
 • 12 april

  Robbie Servais nieuwe Manager Voetbalzaken Roda JC

  Vanaf aankomende zomer treedt Robbie Servais (47) in dienst bij Roda JC als Manager Voetbalzaken. Hij tekent een contract tot medio 2025. Servais is momenteel nog in dienst als assistent-trainer van Genk O18.
 • 11 april

  Roda JC Voetbalkamp in de meivakantie

  In de meivakantie staat het eerste Roda JC Voetbalkamp op het programma voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Tijdens de Roda JC Voetbalkampen ervaren kinderen hoe het is om als speler van Roda JC Kerkrade door het leven te gaan.
 • 11 april

  Roda JC en Univé trakteren 1600 kinderen op wedstrijdbezoek

  Op vrijdag 7 april bekeken 8000 toeschouwers de wedstrijd tussen Roda JC – ADO Den Haag in het Parkstad Limburg Stadion. Onder hen ook 1.600 Roda JC fans voor wie een wedstrijdbezoek niet vanzelfsprekend is.
 • 8 april

  Informatie kaartverkoop Roda JC - FC Den Bosch

  Op vrijdag 21 april neemt Roda JC Kerkrade het in eigen huis op tegen FC Den Bosch.
 • 7 april

  Roda JC speelt gelijk tegen ADO Den Haag

  Roda JC Kerkrade heeft in eigen stadion met 1-1 gelijk gespeeld tegen ADO Den Haag. Voor Roda JC scoorde Dylan Vente. Aanvoerder Nils Röseler moest er met nog ruim een kwartier te spelen af na zijn tweede gele kaart.
 • 7 april

  Het woord Play-offs moeten we niet meer in de mond nemen

  “Afgelopen maandag reisden we met een goed gevoel naar Eindhoven. De laatste weken stond onze organisatie steeds beter en bij winst zouden we nog volop meedoen om de play-off plekken. Inmiddels is duidelijk geworden dat ons bezoek aan Jong PSV voor iedereen die Roda JC een warm hart toedraagt in een dramatische avond is geëindigd.
 • 7 april

  Roda JC presenteert ‘Elke dag scoren met Groenten & Fruit‘

  Vandaag is het Wereld Gezondheidsdag en in dat kader lanceert Roda JC de video ‘Elke dag scoren met Groenten & Fruit‘. In de stoere, maar vooral energieke video zijn kinderen van een lokale school te zien, samen met diverse spelers van Roda JC en rapper Doekie
 • 6 april

  OranjeLeeuwinnen spelen uitzwaaiwedstrijd tegen België in Kerkrade

  Het Nederlands vrouwenelftal speelt op zondag 2 juli een oefeninterland tegen België. De wedstrijd wordt om 20.45 uur afgetrapt in het Parkstad Limburg Stadion. Het is voor Oranje de laatste interland op Nederlandse bodem, voordat het team afreist naar Australië en Nieuw-Zeeland waar het WK zal worden gespeeld.
 • 6 april

  Cement tussen de stenen

  Zijn overgang van De Graafschap naar Roda JC was binnen twee dagen geregeld. Vervolgens verliep ook de integratie van Jesse Schuurman geruisloos. Inmiddels is de controlerende middenvelder al wekenlang een vaste waarde in de hoofdmacht van Roda JC.
 • 6 april

  Roda JC kiest voor Van Melick Groep als nieuwe horeca-partner

  Roda JC slaat de handen ineen met familiebedrijf Van Melick Groep uit Kerkrade en kiest bewust voor een regionale partner op het gebied van horeca en hospitality. Vanaf seizoen 23/24, dat start op 1 juli aanstaande, zal de samenwerking van start gaan en zal Van Melick de horeca-partner van Roda JC worden.
 • 3 april

  Roda JC hard onderuit op De Herdgang

  Roda JC Kerkrade heeft op bezoek bij Jong PSV met ruime cijfers verloren. De Limburgers gingen met 5-1 onderuit. Voor de bezoekers scoorde Niek Vossebelt.
 • 31 maart

  Roda JC en Nationaal Programma Heerlen-Noord laten kinderen elke dag scoren met groenten en fruit

  Als onderdeel van het maatschappelijke programma Gezond in Mijn Streek hebben Roda JC en Nationaal Programma Heerlen-Noord (NPHLN) deze week de aftrap verricht van Groenten & Fruit in Mijn Streek. Onder het mom van ‘Elke dag scoren met groenten en fruit‘ worden inmiddels tien basisscholen in de regio Parkstad dagelijks voorzien van gratis gezonde voeding, met hulp van partners Juyst, CZ en Rabobank.
 • 30 maart

  Roda JC geeft Fabio Sposito eerste profcontract

  Fabio Sposito heeft bij Roda JC Kerkrade zijn eerste profcontract getekend. De 20-jarige Belg tekent voor één seizoen met de optie op nog één seizoen.
 • 29 maart

  Roda JC licht optie in contract Loek Hamers

  Roda JC Kerkrade heeft de optie in het contract van Loek Hamers gelicht. De doelman is hiermee verbonden aan de club tot medio 2024.
 • 29 maart

  Roda JC zegt contracten formeel op

  Roda JC Kerkrade is, volgens de richtlijnen van de CAO voor contractspelers Betaald Voetbal, verplicht om spelers met een aflopend contract voor 1 april te laten weten of het huidige, aflopende contract formeel wordt opgezegd.
 • 29 maart

  Informatie wedstrijdbezoek Heracles Almelo - Roda JC

  Roda JC speelt op vrijdag 14 april om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. We hopen natuurlijk op een mooi gevuld uitvak om het elftal te steunen.
 • 27 maart

  Officiële aftrap Roda JC Wijktoer

  Vorige week heeft Gezond in Mijn Streek de officieel de Roda JC Wijktoer afgetrapt. Dat was in samenwerking met HEEMwonen en heel veel aanwezige kinderen.
 • 22 maart

  Oefenduel Roda JC - FC Eindhoven

  Roda JC Kerkrade heeft in een oefenduel met 1-0 gewonnen van FC Eindhoven. Voor Roda JC scoorde Bryan Limbombe vanaf elf meter.
 • 19 maart

  Roda JC speelt met 1-1 gelijk op bezoek bij VVV-Venlo

  Roda JC Kerkrade heeft op bezoek bij VVV-Venlo met 1-1 gelijk gespeeld. Voor de ploeg van trainer Edwin De Graaf scoorde kort na rust Dylan Vente.
 • 17 maart

  Roda JC licht optie in contract Bryan Limbombe

  Roda JC Kerkrade heeft de optie in het contract van Bryan Limbombe gelicht. Hierdoor loopt het contract van de vleugelaanvaller nog tot medio 2024.
 • 13 maart

  Roda JC pakt drie belangrijke punten tegen Jong AZ

  Roda JC Kerkrade heeft drie belangrijke punten gepakt in de strijd om een plek in de Play-Offs. In het Parkstad Limburg Stadion werd er met 2-0 gewonnen van Jong AZ.
 • 13 maart

  Gemengde Gevoelens

  Na slechts vier optredens in het afgelopen seizoen was hijzelf ook enigszins verrast toen Roda JC zijn contract in de zomer wilde verlengen. Momenteel is Xander Lambrix basisspeler en heeft de centrale verdediger inmiddels achttien wedstrijden achter zijn naam.
 • 13 maart

  Gorenjec Facility Services vierde hoofdsponsor

  Het hoofdsponsorschap is dit seizoen opgedeeld in vier periodes, om zo verschillende bedrijven de exposure op de voorzijde van het wedstrijdshirt te geven. Gorenjec Facility Services sluit het seizoen af als vierde en laatste hoofdsponsor.
 • 10 maart

  Roda JC in eigen huis onderuit tegen Telstar

  Roda JC Kerkrade heeft in het eigen Parkstad Limburg Stadion met 1-2 verloren van Telstar. Voor de Limburgers scoorde Dylan Vente kort voor het einde.
 • 10 maart

  'Er moest iets veranderen'

  “Na drie nederlagen op rij waren we afgelopen maandag heel blij met de 1-3 overwinning op Jong FC Utrecht. Nu is het zaak om deze opsteker door te trekken naar de wedstrijd van vanavond tegen Telstar én het duel van komende maandag tegen Jong AZ.
 • 9 maart

  'Het echte werk begint nu pas'

  Als jeugdspeler van Roda JC was het zijn doel om op zijn zeventiende te debuteren in de hoofdmacht. Daarin is Sami Ouaissa inmiddels met verve geslaagd.
 • 3 maart

  Informatie wedstrijdbezoek VVV-Venlo - Roda JC

  Roda JC speelt op zondag 19 maart om 12.15 uur in Stadion De Koel de uitwedstrijd op bezoek bij VVV-Venlo.
 • 2 maart

  Kom op woensdag 12 april naar de supportersavond

  Roda JC wil de binding met de trouwe achterban steeds blijven verbeteren. Daarom organiseert de club op woensdag 12 april een supportersavond, exclusief toegankelijk voor seizoenkaarthouders.
Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement
Alle cookies toestaan Alleen noodzakelijke cookies