Nieuws

 • 24 april

  Derde editie KLG Truck Run 2018

  KLG en Roda JC Kerkrade organiseerden afgelopen zaterdag 21 april speciaal voor mensen met een beperking voor de derde keer een truck-run.
 • 24 april

  Danny Makkelie scheidsrechter VVV Venlo - Roda JC Kerkrade

  Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd VVV Venlo - Roda JC Kerkrade op zondag 29 april 2018. Makkelie krijgt assistentie van Mario Diks en Hessel Steegstra, Ingmar Oostrom is de vierde official.
 • 19 april

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - PSV

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade tegen PSV op 18 april 2018 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 18 april

  Roda JC Kerkrade speelt gelijk tegen PSV

  Roda JC Kerkrade heeft één punt overgehouden aan het duel met landskampioen PSV. In Kerkrade werd er met 2-2 gelijk gespeeld door doelpunten van Jannes Vansteenkiste en Simon Gustafson.
 • 18 april

  Nieuwe Eredivisiebal onthuld door Johnny de Mol

  Tv-presentator en voetballiefhebber Johnny de Mol heeft woensdagmiddag de officiële Eredivisiebal voor het seizoen 2018/2019 onthuld. Hij deed dat samen met een door hem geselecteerd elftal kinderen, waarmee Johnny de bal heeft ontworpen.
 • 18 april

  Robert Molenaar: "We zullen écht top moeten zijn"

  “Afgelopen zondag hebben we het in Groningen vooral op mentaal gebied laten afweten. Daardoor waren we niet in staat om onze goede reeks een vervolg te geven. Vanavond hebben we alweer de mogelijkheid om dat recht te zetten, maar dan zullen we tegen PSV écht top moeten zijn."
 • 17 april

  Update: afwezigen in selectie Roda JC

  Voor het treffen met landskampioen PSV kan hoofdtrainer Robert Molenaar geen beroep doen op de langdurig geblesseerden Mitchel Paulissen, Célestin Djim (beiden knie) en Ashton Götz (lies/buik). Daarnaast komt het treffen met de Eindhovenaren ook nog te vroeg voor Ard van Peppen. Hij heeft ook nog te veel last van zijn knie om tot de selectie te behoren.
 • 17 april

  Informatie uitwedstrijd VVV Venlo - Roda JC Kerkrade

  Zondag 29 april 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in Seacon stadion de Koel in Venlo tegen VVV Venlo.
 • 17 april

  Hidde Jurjus wil graag bij Roda JC Kerkrade blijven

  Zijn sportieve ambitie is duidelijk: eerste keeper worden van PSV. Maar inmiddels is Hidde Jurjus, ondanks alle moeilijke momenten, ook van Roda JC gaan houden.
 • 16 april

  Foto- en videoverslag FC Groningen - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Groningen tegen Roda JC Kerkrade op 15 april 2018 in het Noordlease stadion in Groningen.
 • 16 april

  Serdar Gözübüyük scheidsrechter Roda JC Kerkrade - PSV

  Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PSV op woensdag 18 april 2018. Gözübüyük krijgt assistentie van Richard Brondijk en Angelo Boonman, Edwin van de Graaf is de vierde official.
 • 15 april

  Kom naar Roda JC - PSV!

  Op woensdag 18 april 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen PSV.
 • 15 april

  Roda JC Kerkrade verliest met 2-1 in Groningen

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag met 2-1 verloren van FC Groningen. De thuisploeg kwam via goals van Doan en Drost op een 2-0 voorsprong, Chris Kum tekende na 70 minuten voor de 2-1.
 • 10 april

  Allard Lindhout arbiter FC Groningen - Roda JC Kerkrade

  Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade op zondag 15 april 2018. Lindhout krijgt
  assistentie van Charles Schaap en Patrick Langkamp, Clay Ruperti is de vierde official.
 • 9 april

  Informatie uitwedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade

  Zondag 15 april 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Noordlease Stadion in Groningen tegen FC Groningen.
 • 8 april

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade tegen PEC Zwolle op 7 april 2018 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 7 april

  Roda JC Kerkrade wint voor derde keer op rij!

  Roda JC Kerkrade heeft wederom drie belangrijke punten gepakt. In Kerkrade werd er met 3-2 gewonnen van PEC Zwolle door doelpunten van Donis Avdijaj, Simon
  Gustafsson en Mikhail Rosheuvel.
 • 6 april

  Robert Molenaar: Nog een lange weg te gaan

  "Natuurlijk heb ik genoten van de 3-0 overwinning op Vitesse van afgelopen week. Vooral omdat die zege meer dan terecht was. Maar ik heb ook meteen na afloop aangeven dat we met beide benen op de grond moeten blijven staan."
 • 5 april

  Donis Avdijaj: Compleet gek van voetbal

  Met zijn onmiskenbare kwaliteiten, winnaarsmentaliteit, enthousiasme én een afkoopsom van 49 miljoen euro staat hij nog altijd te boek als een supertalent. Donis Avdijaj is momenteel de onmisbare schakel in de zinderende overlevingstocht waarin Roda JC zich opnieuw bevindt.
 • 3 april

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag

  Op zondag 6 mei 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen ADO Den Haag. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt zonder seizoenkaart of clubkaart ticket[s] kopen en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 3 april

  Björn Kuipers scheidsrechter Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

  Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle op zaterdag 7 april 2018. Kuipers krijgt assistentie van Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, Martin Peréz is de vierde official.
 • 1 april

  Foto- en videoverslag Vitesse - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Vitesse tegen Roda JC Kerkrade op 31 maart 2018 in het Gelredome in Arnhem.
 • 31 maart

  Seizoenkaarthouders kunnen voor slechts 15 euro twee extra tickets bestellen voor Roda JC - PEC Zwolle

  Op Zaterdag 7 april 2018 speelt Roda JC om 19.45 uur tegen PEC Zwolle. Een ontzettend belangrijk duel waarbij uw steun van onschatbare waarde zal zijn!
 • 31 maart

  Roda JC pakt drie punten in Arnhem!

  Roda JC Kerkrade heeft wederom drie belangrijke punten gepakt. In Arnhem werd er met 0-3 gewonnen door doelpunten van Dani Schahin (2) en Donis Avdijaj (1).
 • 29 maart

  Aleksei Korotaev in gelijk gesteld in zaak tegen Helin International

  De rechtbank in Dubai heeft vandaag uitspraak gedaan in de zaak tussen Aleksei Korotaev en Helin International.
 • 28 maart

  Beloften Roda JC verliezen met 0-2 van Jong Go Ahead Eagles

  Met nog drie [thuis]wedstrijden te gaan én met 1 punt achterstand op koploper PEC Zwolle speelde woensdagavond het Beloftenelftal tegen Jong Go Ahead Eagles.
 • 27 maart

  Dennis Higler scheidsrechter Vitesse - Roda JC Kerkrade

  Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Vitesse - Roda JC Kerkrade op zaterdag 31 maart 2018. Higler krijgt assistentie van Joost van
  Zuilen en Erik Kleinjan, Erwin Blank is de vierde official.
 • 21 maart

  Roda JC verlengt contract van Nicky Souren

  Roda JC is met Nicky Souren een contractverlenging overeengekomen. De 18- jarige middenvelder heeft zijn huidige verbintenis verlengd tot en met medio 2020.
 • 19 maart

  Foto- en videoverslag NAC - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd NAC Breda tegen Roda JC Kerkrade op 18 maart 2018 in het Rat Verlegh stadion in Breda.
 • 19 maart

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

  Op zaterdag 7 april 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen PEC Zwolle. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt ook zonder een seizoenkaart/clubkaart een [extra] ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 19 maart

  Informatie uitwedstrijd Vitesse - Roda JC Kerkrade

  Zaterdag 31 maart 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Gelredome in Arnhem tegen Vitesse.
 • 18 maart

  Roda JC Kerkrade wint kraker in Breda

  Roda JC Kerkrade heeft drie belangrijke punten gepakt. In Breda werd er met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Donis Avdijaj in de 37e minuut.
 • 13 maart

  Ed Janssen scheidsrechter NAC - Roda JC Kerkrade

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd NAC - Roda JC Kerkrade op zondag 18 maart 2018. Janssen krijgt assistentie van Richard Polman en Mark Strijker, Stan Teuben is de vierde official.
 • 10 maart

  Roda JC Kerkrade verliest van Sparta Rotterdam

  De ploeg van hoofdtrainer Robert Molenaar heeft vanavond met 0-2 van Sparta Rotterdam verloren. Doelpunten kwamen op naam van Fischer en Mühren.
 • 10 maart

  Informatie uitwedstrijd NAC Breda - Roda JC Kerkrade

  Zondag 18 maart 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Rat Verlegh stadion in Breda tegen NAC.
 • 10 maart

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - Sparta

  Op zaterdag 10 maart 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Sparta. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt zonder een clubkaart een [extra] ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 9 maart

  Robert Molenaar: Dit beleid verdient resultaat.

  “Na de nederlagen tegen FC Utrecht en Willem II kwam het verlies van afgelopen week tegen Heracles Almelo opnieuw aan als een dreun. Toch zal Sparta vandaag zeker niet met een gerust hart naar Kerkrade afreizen.
 • 9 maart

  Dani Schahin: Rol van de fans kan beslissend zijn

  Met zijn sterke spel en belangrijke goals is hij uitgegroeid tot een van de sterkhouders van Roda JC. Spits Dani Schahin zorgt voor routine en rust in de bloedstollende weken waarin Roda JC opnieuw is beland.
 • 8 maart

  Roda JC contracteert jeugdspelers Mart Remans en Radomir Novakovic

  Roda JC heeft met de jeugdspelers Mart Remans en Radomir Novakovic overeenstemming bereikt over
  een contract van twee seizoenen.
 • 6 maart

  Roda JC legt Livio Milts voor twee jaar vast

  Roda JC heeft met Livio Milts overeenstemming bereikt over een contract voor de seizoenen 2018- 2019 en 2019-2020.
 • 6 maart

  Bas Nijhuis arbiter Roda JC Kerkrade - Sparta

  Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Sparta op zaterdag 10 maart 2018. Nijhuis krijgt assistentie van Jan de Vries en Rogier Honig, Martin Pérez is de vierde official.
 • 6 maart

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Heracles

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade tegen Heracles op 2 maart 2018 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 2 maart

  Roda JC verliest met 0-3 van Heracles Almelo

  In het eigen Parkstad Limburg Stadion heeft de ploeg van hoofdtrainer Robert Molenaar met 0-3 van Heracles Almelo verloren. Na 45 minuten spelen stond er een stand van 0-2 op het scorebord, vlak voor tijd scoorde van Ooijen de 0-3 voor de Heraclieden.
 • 2 maart

  Robert Molenaar: Met het hart spelen

  Duidelijk is dat we momenteel in een periode zitten waarin we superbelangrijke wedstrijden spelen. Daarvan hoeft niemand ons het belang uit te leggen.
 • 1 maart

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - Heracles

  Op vrijdag 2 maart 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Heracles. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting.
  U kunt zonder een clubkaart een [extra] ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 1 maart

  Roda JC verlengt contract van hoofdtrainer Robert Molenaar

  Roda JC heeft de optie in het contract van hoofdtrainer Robert Molenaar gelicht. Dit betekent dat de 49-jarige oefenmeester ook in het seizoen 2018-2019 voor de groep staat.
 • 28 februari

  Jorn Vancamp: Vijfentwintig kilo lichter

  Als trainer van KV Mechelen raakte Harm van Veldhoven onder de indruk van een veertienjarige spits in de jeugdopleiding. Een jaar later werd Jorn Vancamp
  weggeplukt door Anderlecht. De 19-jarige aanvaller maakte er zijn debuut in de hoofdmacht, maar rijpt nu een jaar bij Roda JC Kerkrade.
 • 27 februari

  Jochem Kamphuis arbiter Roda JC Kerkrade - Heracles

  Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Heracles op vrijdag 2 maart 2018. Kamphuis krijgt
  assistentie van Charles Schaap en Jermaine Lapar, Freek van Herk is de vierde official.
 • 27 februari

  Foto- en videoverslag Willem II - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Willem II tegen Roda JC Kerkrade op 25 februari 2018 in het Koning Willem II stadion in Tilburg.
 • 25 februari

  Roda JC Kerkrade verliest met 1-0 in Tilburg

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag in het Koning Willem II Stadion met 1-0 verloren. Een doelpunt van Ben Rienstra in de 14e minuut deed Roda JC de das om.
 • 22 februari

  Roda JC verliest kort geding omtrent VAR besluit

  Roda JC Kerkrade, vertegenwoordigd door Algemeen Directeur Wim Collard en advocate Suzanne Habets, heeft hedenochtend middels een kort geding in de rechtbank van Utrecht getracht om de genomen beslissing van de Video Assistant Referee (VAR) tijdens het TOTO KNVB Bekerduel tussen Willem II - Roda JC terug te draaien.
 • 20 februari

  Jeroen Manschot scheidsrechter Willem II - Roda JC Kerkrade

  Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Willem II - Roda JC Kerkrade op zondag 25 februari 2018. Manschot krijgt assistentie van Dave Goossens en Patrick Langkamp, Joey Kooij is de vierde official.
 • 19 februari

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - FC Utrecht

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade tegen FC Utrecht op 18 februari 2018 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 18 februari

  Roda JC verliest met 1-4 van FC Utrecht

  In het eigen Parkstad Limburg Stadion heeft de ploeg van hoofdtrainer Robert Molenaar met 1-4 van FC Utrecht verloren. Doelpunt aan de kant van Roda JC kwam op
  naam van Jorn Vancamp (83').
 • 17 februari

  Robert Molenaar: We mogen geen moment verslappen

  "Na vijf wedstrijden in veertien dagen tijd hebben we ons nu een volledige week kunnen voorbereiden op de wedstrijd tegen FC Utrecht. Die tijd hebben we goed benut aangezien we zondag een tegenstander treffen die na de winterstop nog ongeslagen is en dus in uitstekende vorm verkeert."
 • 15 februari

  Informatie uitwedstrijd Willem II - Roda JC Kerkrade

  Zondag 25 februari 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Koning Willem II stadion in Tilburg tegen Willem II.
 • 15 februari

  Patrick Banggaard: Handhaven het enige dat telt

  Een jaar geleden verhuisde hij van zijn geboorteland Denemarken naar Duitsland om drie weken geleden de overstap naar Kerkrade te maken. Patrick Banggaard
  weet inmiddels hoe onvoorspelbaar het leven van een profvoetballer kan zijn.
 • 13 februari

  Allard Lindhout scheidsrechter Roda JC Kerkrade - FC Utrecht

  Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Utrecht op zondag 18 februari 2018. Lindhout krijgt assistentie van Rens Bluemink en Roy De Nas, Ingmar Oostrom is de vierde official.
 • 11 februari

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - FC Utrecht

  Op zondag 18 februari 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 12.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen FC Utrecht. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt zonder een clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 11 februari

  Foto- en videoverslag sc Heerenveen - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd sc Heerenveen tegen Roda JC Kerkrade op 10 februari 2018 in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen.
 • 10 februari

  Roda JC Kerkrade pakt punt in Heerenveen

  Roda JC Kerkrade neemt één punt mee uit het Abe Lenstra Stadion. Een doelpunt van Maecky Ngombo zette Roda JC na 36 minuten op voorsprong, in de tweede helft trok Zeneli de score gelijk en bepaalde hiermee de eindstand op 1-1.
 • 8 februari

  Video- en fotoverslag Roda JC Kerkrade - Ajax

  Video- en fotoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade tegen Ajax op 7 februari 2018 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 8 februari

  Ed Janssen scheidsrechter SC Heerenveen - Roda JC Kerkrade

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd SC Heerenveen - Roda JC Kerkrade op zaterdag 10 februari 2018. Janssen krijgt assistentie van
  Mark Strijker en Ruud Bexkens, Laurens Gerrets is de vierde official.
 • 8 februari

  Informatie uitwedstrijd SC Heerenveen - Roda JC Kerkrade

  Zaterdag 10 februari 2018 speelt Roda JC Kerkrade in Heerenveen tegen SC Heerenveen.
 • 7 februari

  Roda JC verliest met 2-4 van Ajax

  In het eigen Parkstad Limburg Stadion heeft de ploeg van hoofdtrainer Robert Molenaar met 2-4 van Ajax verloren. Doelpunten aan de kant van Roda JC kwamen op naam van Gustafson (2') en Vancamp (80').
 • 7 februari

  Veld en tribunes sneeuwvrij gemaakt: Roda JC - Ajax gaat door

  Vanochtend is er met man en macht gewerkt om het speelveld en de tribunes sneeuwvrij te krijgen.
 • 6 februari

  Robert Molenaar: We kunnen het elke ploeg moeilijk maken

  “Na de verdiende overwinning op Excelsior en de mentale tik tegen Willem II was het 2-2 gelijkspel tegen AZ een bonuspunt. Het was fantastisch om te zien dat we dat resultaat er na 120 minuten bekervoetbal nog uit konden persen".
 • 6 februari

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - Ajax

  Op woensdag 7 februari 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Ajax. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. U kunt op uw seizoenkaart of clubkaart 1 ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 5 februari

  Adil Auassar is van Roda JC gaan houden

  De afgelopen jaargang typeert hij als ‘dramatisch in alle opzichten‘. Over het vorige seizoen wil Adil Auassar het dan ook niet meer hebben. Zeker nu de tot verdediger getransformeerde middenvelder van Roda JC is gaan houden.
 • 4 februari

  Video- en fotoverslag AZ - Roda JC Kerkrade

  Video- en fotoverslag van de wedstrijd AZ - Roda JC Kerkrade op 4 februari 2018 in het AFAS stadion in Alkmaar.
 • 4 februari

  Roda JC Kerkrade pakt punt in Alkmaar | AZ - Roda JC 2-2

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag in Alkmaar met 2-2 gelijk gespeeld tegen AZ. Vooral in de tweede helft liet de ploeg uit Kerkrade verzorgd voetbal zien en creëerde het voldoende mogelijkheden. De doelpunten aan Kerkraadse zijde kwamen op naam van Jorn Vancamp en Tsiy Ndenge.
 • 4 februari

  Bas Nijhuis scheidsrechter Roda JC Kerkrade - Ajax

  Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Ajax op woensdag 7 februari 2018. Nijhuis krijgt assistentie van Bas van Dongen en Joost van Zuilen, Rob Dieperink is de vierde official.
 • 2 februari

  Let op: verkeersdrukte op de Roda Boulevard rondom Roda JC - Ajax!

  Op woensdag 7 februari vindt om 20.45 uur de drukbezochte topwedstrijd Roda JC Kerkrade – Ajax plaats in het Parkstad Limburg Stadion. Ongeveer rond ditzelfde
  tijdstip organiseert
  de VUE Kerkrade op deze avond de eveneens drukke Ladies Night rondom de biscoopfilm Fifty Shades Freed, het derde deel van de Fifty Shades trilogie.
 • 2 februari

  Roda JC - Heracles Almelo verplaatst naar vrijdag 2 maart

  De KNVB heeft een wijziging doorgevoerd in het competitieprogramma. De wedstrijd Roda JC - Heracles Almelo, die aanvankelijk gepland stond voor zaterdag 3 maart om 20.45 uur,
  wordt een dag eerder gespeeld.
 • 2 februari

  Roda JC Kerkrade mist halve finale KNVB beker

  In de kwartfinale van de KNVB bekerwedstrijd van Roda JC Kerkrade tegen Willem II verloor de Kerkraadse ploeg in Tilburg na 120 minuten spectaculair bekervoetbal, bij een stand van 2-2, de beslissende strafschoppenreeks met 5-4. In de vijfde gelijkmakende beurt miste Tsiy Ndenge.
 • 2 februari

  Informatie uitwedstrijd AZ - Roda JC Kerkrade

  Zondag 4 februari 2018 speelt Roda JC Kerkrade in Alkmaar tegen AZ.
 • 1 februari

  In Memoriam: Hennie Hollink 1931 - 2018

  Met verslagenheid en verdriet heeft Roda JC kennis genomen van het overlijden op 86-jarige leeftijd van Hennie Hollink.
 • 31 januari

  Roda JC huurt Patrick Banggaard van SV Darmstadt'98

  Roda JC heeft met SV Darmstadt‘98 overeenstemming bereikt over de huur van Patrick Banggaard. De 23-jarige Deense verdediger komt de rest van het seizoen uit voor de Kerkraadse eredivisionist.
 • 30 januari

  Kevin Blom scheidsrechter AZ - Roda JC Kerkrade

  Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd AZ - Roda JC Kerkrade op zondag 4 februari 2018. Blom krijgt assistentie van Frank Jansen en Freek Vandeursen, Martin Pérez is de vierde official.
 • 29 januari

  Informatie uitwedstrijd Willem II - Roda JC Kerkrade [KNVB beker]

  Donderdag 1 februari 2018 speelt Roda JC Kerkrade in de kwartfinale van de KNVB beker tegen Willem II.
 • 29 januari

  Video- en fotoverslag Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade tegen Excelsior op 28 januari 2018 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 29 januari

  Roda JC maakt jaarverslag 2016-2017 openbaar

  Een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) moet uiterlijk op 31 januari een jaarverslag over het afgelopen boekjaar uitbrengen en openbaren. In dit verslag moet de licentiehouder inzicht
  geven in de financiële positie, het toekomstperspectief en eventuele risico's en scenario's en de opzet en de werking van de governance structuur.
 • 28 januari

  Roda JC wint met 2-1 van Excelsior Rotterdam

  In het eigen Parkstad Limburg Stadion heeft de ploeg van hoofdtrainer Robert Molenaar de eerste overwinning van het kalenderjaar geboekt. De thuisploeg was met 2-1 te sterk voor Excelsior Rotterdam. Doelpunten kwamen op naam van Vancamp (45') en Schahin (51').
 • 27 januari

  Robert Molenaar: Vertrouwen in de toekomst

  “Natuurlijk hadden we FC Twente afgelopen week heel graag willen verslaan. Daarom hielden we gemengde gevoelens over aan het 1-1 gelijkspel. Maar de manier waarop we na de achterstand terugkwamen, was een morele opsteker en geeft vertrouwen in de toekomst.“
 • 27 januari

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Op zondag 28 januari 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Excelsior. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt zonder een clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 24 januari

  Frederic Ananou verlaat Roda JC en tekent bij FC Ingolstadt'04

  Roda JC en FC Ingolstadt‘04 hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Frederic Ananou. De 20-jarige verdediger verkast per direct naar de ploeg in de Duitse 2. Bundesliga en tekent daar een contract voor 3,5 jaar.
 • 23 januari

  Dennis Higler scheidsrechter kwartfinale KNVB-beker Roda JC vs Willem II

  Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de kwartfinale van de KNVB bekerwedstrijd Willem II tegen Roda JC Kerkrade op donderdag 1 februari 2018. Higler krijgt assistentie van Angelo Boonman, Richard Polman, Edwin van de Graaf is de vierde official.
 • 23 januari

  Martin Pérez arbiter Roda JC Kerkrade - Excelsior

  Martin Pérez is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Excelsior op zondag 28 januari 2018. Pérez krijgt assistentie van Rogier Honig en Terry Hoekstra, Edgar Bijl is de vierde official.
 • 22 januari

  Roda JC stelt in samenwerking met FC Twente nader onderzoek in naar vuurwerk in het uitvak

  Tijdens en voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC – FC Twente van zaterdag 20 januari jl. hebben er ongeregeldheden plaatsgevonden in het uitvak. Hierbij werd onder meer vuurwerk op het veld gegooid dat tot flinke schade aan het kunstgras heeft geleid.
 • 22 januari

  Video- en fotoverslag Roda JC Kerkrade - FC Twente

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade tegen FC Twente op 20 januari 2018 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 20 januari

  Roda JC speelt met 1-1 gelijk tegen FC Twente

  In het eigen Parkstad Limburg Stadion heeft de ploeg van hoofdtrainer Robert Molenaar met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Twente. Doelpunten kwamen op naam van Vuckic (53') en Schahin (89').
 • 20 januari

  Robert Molenaar: Handhaving, niets meer en niets minder

  “Het mag duidelijk zijn dat we in de thuiswedstrijd tegen FC Twente en die van volgende week tegen Excelsior absoluut voor de punten gaan. We willen niets liever dan afscheid nemen van de gedeelde laatste plek en stijgen op de ranglijst."
 • 19 januari

  Mohamed el Makrini: Roda JC hoort in de Eredivisie

  In de Eredivisie is hij de speler met de meeste balveroveringen en staat hij hoog op de lijst van gewonnen persoonlijke duels. Toch blijft Mohamed El Makrini zelfkritisch. “Bij Roda JC heb ik mijn niveau nog niet gehaald."
 • 17 januari

  Koop nu je [extra] kaarten voor Roda JC Kerkrade - FC Twente

  Op zaterdag 20 januari 2018 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen FC Twente. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 16 januari

  Reinold Wiedemeijer scheidsrechter Roda JC Kerkrade - FC Twente

  Reinold Wiedemeijer is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Twente op zaterdag 20 januari 2018. Wiedemeijer krijgt assistentie van Ruud Bexkens en Cristian Dobre, Laurens Gerrets is de vierde official.
 • 16 januari

  Servicepunten voorzien van pinautomaten

  Vanaf het duel Roda JC Kerkrade - FC Twente (zaterdag 20 januari 2018, 18.30 uur, Parkstad Limburg Stadion) is het mogelijk om zowel contant als per pin te betalen aan de servicepunten.
 • 15 januari

  Roda JC huurt Donis Avdijaj van Schalke'04

  Roda JC heeft overeenstemming bereikt met Schalke ‘04 over Donis Avdijaj. De laatste formaliteiten worden op dit moment afgerond. Indien de 21- jarige aanvaller de medische
  keuring doorstaat dan wordt hij voor een halfjaar gehuurd van de Duitse Bundesligaclub.
 • 12 januari

  Roda JC wint besloten oefenduel tegen KV Kortrijk met 2-5

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag een besloten oefenduel afgewerkt tegen KV Kortrijk.
 • 12 januari

  Wim Collard: "Ik begrijp dat het publiek murw is gebeukt"

  Algemeen Directeur Wim Collard blikt via deze website vooruit op het jaar 2018.
 • 12 januari

  Maecky Ngombo voor een halfjaar vastgelegd

  Roda JC heeft Maecky Ngombo voor een halfjaar vastgelegd. De aanvaller, vandaag nog trefzeker in het 2-5 gewonnen oefenduel tegen KV Kortrijk, trainde de afgelopen
  maanden al mee met Jong Roda JC. In die periode heeft hij de club kunnen overtuigen van een hernieuwde samenwerking.
 • 8 januari

  Oefenduel tussen KV Kortrijk en Roda JC achter gesloten deuren

  De oefenwedstrijd tussen KV Kortrijk en Roda JC Kerkrade, welke aanstaande vrijdag in Tienen wordt afgewerkt, wordt op verzoek van KV Kortrijk achter gesloten deuren gespeeld.
 • 8 januari

  Simon Gustafson maakt seizoen gewoon af bij Roda JC

  Simon Gustafson maakt het seizoen op huurbasis af bij Roda JC. De middenvelder werd in de zomer voor één seizoen gehuurd van Feyenoord, waarbij de Rotterdammers de mogelijkheid hadden bedongen om de speler in de winterstop eventueel terug te halen.
 • 8 januari

  Let op: Aanvangstijdstip Nieuwjaarsreceptie gewijzigd

  Op vrijdagavond 12 januari organiseert Roda JC een open Nieuwjaarsreceptie in de Businessclub Oost van het Parkstad Limburg Stadion. De receptie begint nu om 18.00
  uur (ipv 19.00 uur) en duurt tot 20.00 uur (ipv 21.00 uur).
 • 4 januari

  In Memoriam: Michael ‘Michel‘ Pfeiffer 1925 - 2018

  Met verslagenheid en verdriet heeft Roda JC kennis genomen van het overlijden op 92-jarige leeftijd van Michael Pfeiffer.
 • 4 januari

  Wijziging verkoop autokaarten uitwedstrijden

  Per 1 januari 2018 is de verkoop van autokaarten m.b.t. uitwedstrijden gewijzigd. Er kan alleen nog online een autokaart gekocht worden. Voor buskaartjes blijft de procedure ongewijzigd.
 • 3 januari

  In Memoriam: Gène Gerards 1940 - 2018

  Met verslagenheid en verdriet heeft Roda JC kennis genomen van het overlijden van Gène Gerards.
 • 25 december

  Roda JC wenst iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig 2018!

  Roda JC wenst iedereen die de club een warm hart toedraagt hele fijne feestdagen en een voorspoedig, gezond en sportief succesvol 2018!
 • 24 december

  Roda JC Kerkrade verliest in Rotterdam

  In de laatste wedstrijd voor de winterstop zet Feyenoord na een bliksemstart Roda JC Kerkrade binnen 4 minuten op een 2-0 achterstand via Jørgensen en Toornstra. Vlak na rust scoort de Kerkraadse ploeg de 2-1 aansluitingstreffer via Simon Gustafson maar in de resterende tijd van de tweede helft zijn het Jørgensen en tweemaal Berghuis die de eindstand naar 5-1 tillen.
 • 22 december

  Fotoverslag VVSB - Roda JC Kerkrade

  Fotoverslag van de wedstrijd VVSB - Roda JC Kerkrade op 21 december 2017 in sportpark Boekhorst in Noordwijkerhout.
 • 22 december

  Roda JC wederom ingedeeld in categorie 2

  Vrijdag 22 december heeft de KNVB formeel bevestigd dat Roda JC Kerkrade wederom is ingedeeld in
  categorie 2 van het FRS-systeem.
 • 21 december

  Roda JC Kerkrade door naar kwartfinale in bekertoernooi

  Door de 0-1 overwinning tegen VVSB in de 1/8 finale van het KNVB beker toernooi bereikt Roda JC Kerkrade de kwartfinale. Het winnende doelpunt kwam op naam van Dani Schahin die enkele momenten later een tweede gele kaart ontving en met geel-rood in de 55e minuut het veld moest verlaten.
 • 19 december

  Kantoren Parkstad Limburg Stadion en Fanshop tussen Kerst en Nieuwjaar gesloten

  De kantoren van het Parkstad Limburg Stadion zijn gesloten van maandag 25 december 2017 tot en met dinsdag 2 januari 2018.

 • 19 december

  Jochem Kamphuis scheidsrechter Feyenoord - Roda JC Kerkrade

  Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Feyenoord - Roda JC Kerkrade op zondag 24 december 2017. Kamphuis krijgt assistentie van Charles Schaap en Rens Bluemink, Richard Martens is de vierde official.
 • 19 december

  Brasserie De Gele Kaart door de week alleen nog op aanvraag geopend

  Brasserie De Gele Kaart, gelegen naast de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion, gaat door de week sluiten en is vanaf 1 januari 2018 alleen nog op aanvraag geopend.
 • 18 december

  Roda JC en Adil Auassar accepteren schikkingsvoorstel KNVB: 1 wedstrijd geschorst

  Roda JC en Adil Auassar hebben het schikkingsvoorstel van de KNVB geaccepteerd. De verdediger is voor één duel geschorst en mist daardoor het KNVB bekerduel met VVSB Noordwijkerhout van aanstaande donderdag.
 • 17 december

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - VVV Venlo

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - VVV Venlo op 16 december 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 17 december

  Ed Janssen scheidsrechter VVSB - Roda JC Kerkrade

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de bekerwedstrijd VVSB - Roda JC Kerkrade op donderdag 21 december 2017. Janssen krijgt assistentie van
  Balder en Langkamp, Pérez is de vierde official.
 • 16 december

  Roda JC verliest met 0-1 van VVV-Venlo

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond het thuisduel tegen VVV-Venlo met 0-1 verloren. Na 76 minuten was het Clint Leemans die de uitploeg op een 0-1 voorsprong zette.
 • 15 december

  Robert Molenaar: 'De fans een overwinning schenken'

  "Zaterdag spelen we alweer de laatste thuiswedstrijd van 2017. Hopelijk lukt het ons om, na het gelijkspel tegen FC Groningen en de nederlaag in Den Haag, tegen VVV-Venlo wél de volle winst te pakken.
 • 14 december

  Beleef de Limburgse Derby in de Eredivsie: Kom naar Roda JC - VVV Venlo!

  Op zaterdag 16 december 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 20.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen VVV Venlo. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar drie belangrijke punten!
 • 14 december

  Foto- en videoverslag ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd ADO Den Haag tegen Roda JC Kerkrade op 13 december in het Cars Jeans stadion in Den Haag.
 • 14 december

  Tsiy Ndenge: Zelfkritisch én zelfbewust

  Hij heeft al interlands voor Duitsland Onder 18, Onder 19 en Onder 20 achter zijn naam en staat te boek als een fysiek sterke middenvelder met veel diepgang. Linkspoot Tsiy William Ndenge van Borussia Mönchengladbach is een van de vier spelers die Roda JC op huurbasis voor een jaar aan zich bond.
 • 13 december

  Roda JC Kerkrade verliest in Den Haag

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in het Cars Jeans Stadion met 3-2 verloren van ADO Den Haag. De ploeg van hoofdtrainer Molenaar kwam tweemaal op voorsprong
  (doelpunten van Schahin en Gustafson), maar keerde met lege handen terug naar Kerkrade.
 • 12 december

  Dennis Higler arbiter Roda JC Kerkrade - VVV Venlo

  Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - VVV Venlo op zaterdag 16 december 2017. Higler krijgt assistentie
  van Angelo Boonman en Richard Polman, Ingmar Oostrom is de vierde official.
 • 11 december

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - FC Groningen

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Groningen op 10 december in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 11 december

  Reinold Wiedemeijer scheidsrechter ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade

  Reinold Wiedemeijer is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade op woensdag 13 december 2017. Wiedemeijer krijgt
  assistentie van Roy de Nas en Freek Vandeursen, Joey Kooij is de vierde official
 • 10 december

  Roda JC speelt met 2-2 gelijk tegen FC Groningen

  Roda JC heeft vanmiddag het thuisduel tegen FC Groningen met 2-2 gelijk gespeeld. Zowel Simon Gustafson als Tom van Weert wisten tot twee keer toe het net te vinden.
 • 10 december

  De wedstrijd Roda JC - FC Groningen gaat definitief door

  De wedstrijd tussen Roda JC en FC Groningen gaat definitief door. Het speelveld is goedgekeurd door scheidsrechter Pol van Boekel. De aftrap van deze wedstrijd vindt plaats om
  12.30 uur.
 • 9 december

  Robert Molenaar: 'Samen met de twaalfde man moeten we het doen'

  “Hoewel een gelijkspel de verhoudingen beter had weergegeven, smaakte de 2-1 overwinning van afgelopen week op Heerenveen uitstekend. Die zege kwam als geroepen en het was goed om te zien dat we na de 1-0 achterstand de rug nu wél wisten te rechten.
 • 7 december

  Informatie uitwedstrijd VVSB - Roda JC Kerkrade [KNVB beker]

  Donderdag 21 december speelt RodaJC Kerkrade in de derde ronde van de KNVB beker tegen VVSB.
 • 7 december

  Chris Kum: 'Geen enkele speler wil een degradatie op zijn CV'

  Anderhalf jaar geleden had hij bij zijn komst naar Kerkrade een heel goed gevoel. Vrijwel al die tijd was Christian Kum verzekerd van een basisplaats. Toch is de afgelopen periode ook voor de centrale verdediger duidelijk anders verlopen dan verwacht.
 • 5 december

  Pol van Boekel scheidsrechter Roda JC Kerkrade - FC Groningen

  Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Groningen op zondag 10 december 2017. Van Boekel krijgt assistentie van Rob van de Ven en Joost van Zuilen, Laurens Gerrets is de vierde official.
 • 4 december

  Statement: Supporters en club moeten één blok vormen

  Roda JC vindt het belangrijk dat club en supporters één blok vorm. Namens Roda JC reageren de selectie en staf, technisch directeur Harm van Veldhoven en SLO-
  officer Cyril Engels.
 • 4 december

  Roda JC Passe Partout | #RodGro #RodVVV

  Speciaal voor de feestdagen heeft Roda JC een leuke actie in petto. De Passe Partout geeft u toegang tot de wedstrijden Roda JC - FC Groningen (10 december 2017, 12.30 uur) en
  Roda JC - VVV Venlo (16 december 2017, 20.45 uur).
 • 4 december

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen op 3 december in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 4 december

  Roda JC Kerkrade - FC Groningen: koop nu je [extra] kaarten

  Op zondag 10 december 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 12.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen FC Groningen. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 3 december

  Roda JC Kerkrade wint met 2-1 van sc Heerenveen

  Roda JC heeft vanmiddag het thuisduel tegen sc Heerenveen met 2-1 gewonnen. Na zestig minuten spelen was het Henk Veerman die de uitploeg op een 0-1
  voorsprong zette. In de slotminuten wisten Dani Schahin en invaller Livio Milts de overwinning binnen te slepen.
 • 1 december

  Robert Molenaar: 'We willen Heerenveen pijn doen'

  “Afgelopen zondag was het in De ArenA heel zuur dat we uiteindelijk toch nog met 5-1 onderuit gingen. Voor rust speelden we vanuit een uitstekende organisatie
  namelijk een heel goede partij. Daar houden we ons aan vast en die lijn willen we tegen Heerenveen doortrekken.
 • 30 november

  Mikhail Rosheuvel zint op wraak

  Een maand geleden kon hij na zijn rode kaart en het uiteindelijke 1-0 verlies tegen Excelsior wel huilen. Mikhail Rosheuvel bood zijn welgemeende excuses aan de spelersgroep én de staf aan, maar zint nu op revanche.
 • 29 november

  Roda JC Kerkrade winactie!

  Roda JC Kerkrade, FOX Sports en de Eredivisie hebben samen een winactie gelanceerd.
 • 28 november

  Fox Sports Doc: Coerver

  Zondag 3 december as om 20.30 uur zendt FOX Sports 1 de Roda JC Docu ‘Coerver‘ uit, over Rapid JC icoon Wiel Coerver.
 • 28 november

  Informatie uitwedstrijd ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade

  Woensdag 13 december 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Den Haag om 20.45 de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.
 • 28 november

  Christiaan Bax scheidsrechter Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen

  Christiaan Bax is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen op zondag 3 december 2017. Bax krijgt assistentie van Erik Kleinjan en Mark Strijker, Stan Teuben is de vierde official.
 • 28 november

  Foto- en videoverslag Ajax - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Ajax - Roda JC Kerkrade op 26 november 2017 in de Amsterdam ArenA.
 • 26 november

  Roda JC Kerkrade verliest in Amsterdam

  Na een 0-1 voorsprong door Chris Kum en 1-1 ruststand verliest Roda JC Kerkrade in de Amsterdam ArenA met 5-1 van Ajax.
 • 21 november

  Bas Nijhuis arbiter Ajax - Roda JC Kerkrade

  Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens de wedstrijd Ajax - Roda JC Kerkrade op zondag 26 november 2017. Nijhuis krijgt assistentie van Jan de Vries en Cristian Dobre, Clay Ruperti is de vierde official.
 • 21 november

  Roda JC Kerkrade - sc Heerenveen: koop nu je [extra] kaarten

  Op zondag 3 december 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen sc Heerenveen. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 21 november

  10% korting op online tickets voor Roda JC - sc Heerenveen

  Op zondag 3 december 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen sc Heerenveen.
 • 21 november

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - AZ

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ op 19 november in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade
 • 21 november

  Steun Roda JC in Amsterdam! #AJAROD

  Zondag 26 november 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Amsterdam om 12.30 de uitwedstrijd tegen Ajax. Geef uzelf op en steun de Koempels op weg naar de drie
  punten!
 • 19 november

  Roda JC Kerkrade verliest met 0-1 van AZ

  Roda JC heeft vanavond het thuisduel tegen AZ met 0-1 verloren. Na 84 minuten spelen was het invaller Mats Seuntjens die de uitploeg op een 0-1 voorsprong bracht.
 • 18 november

  Robert Molenaar: 'We blijven progressie boeken'

  “Met AZ treffen we zondag de ploeg die momenteel het best in vorm is in de Eredivisie. Het team staat niet voor niets op een gedeelde tweede plek op de ranglijst en kan elke tegenstander pijn doen.
 • 16 november

  Directies Eredivisieclubs nemen eerste exemplaren Bosatlas van het Nederlandse voetbal in ontvangst

  Noordhoff Uitgevers brengt met de Bosatlas van het Nederlandse voetbal de Nederlandse voetbalinfrastructuur in detail in kaart. Meer dan 200 pagina's vol met verrassende feiten, kaarten en afbeeldingen beschrijven de veelzijdigheid en ontwikkeling van 'ons voetbal' tot volkssport nummer één. De Bosatlas van het Nederlandse voetbal is tot stand gekomen in samenwerking met de betaald voetbalclubs, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en KNVB.
 • 16 november

  Jannes Vansteenkiste: 'Ik wil me graag uitleven op de hele linkerflank'

  Op zijn achttiende debuteerde hij in de hoofdmacht van Club Brugge. Toch slaagde Jannes Vansteenkiste er niet in om een basisplek af te dwingen bij de Belgische topclub. Ruim een
  maand geleden lukte dat de linksback wel bij Roda JC. Totdat een blessure hem terugwierp.
 • 14 november

  Roda JC Kerkrade en Sanharib Malki gaan geen hernieuwde samenwerking met elkaar aan

  Sinds medio september heeft Sanharib Malki met de selectie van Roda JC meegetraind om zijn conditie op peil te brengen en trainingsritme op te doen. Roda JC is tot de conclusie
  gekomen dat het hier ook bij blijft en dat er geen hernieuwde samenwerking inzit.
 • 14 november

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ

  Op zondag 19 november 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 16.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen AZ. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 14 november

  Allard Lindhout scheidsrechter Roda JC Kerkrade - AZ Alkmaar

  Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - AZ Alkmaar op zondag 19 november 2017. Lindhout krijgt assistentie van Terry Hoekstra en Ruud Bexkens, Richard Martens is de vierde official.
 • 6 november

  Roda JC Kerkrade accepteert schorsing Mikhail Rosheuvel

  Roda JC Kerkrade accepteert de twee wedstrijden schorsing (waarvan één voorwaardelijk) welke de KNVB heeft opgelegd aan Mikhail Rosheuvel.
 • 6 november

  Foto- en videoverslag Excelsior - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Excelsior - Roda JC Kerkrade op 4 november 2017 in het Van Donge & De Roo stadion in Rotterdam
 • 4 november

  Roda JC Kerkrade verliest uit in Rotterdam

  Roda JC Kerkrade keert vanavond met 0 punten terug uit Rotterdam, er werd met 1-0 verloren van Excelsior. Breekpunt in de wedstrijd was de rode kaart van Mikhail Rosheuvel in de
  36e minuut.
 • 31 oktober

  Rob Dieperink arbiter Excelsior - Roda JC Kerkrade

  Rob Dieperink is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens Excelsior - Roda JC Kerkrade op zaterdag 4 november 2017. Dieperink krijgt assistentie van Rens Bluemink en Peter Janson, Laurens Gerrets is de vierde official.
 • 31 oktober

  Steun Roda JC in Rotterdam! #EXCROD

  Zaterdag 4 november 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Rotterdam om 19.45 de uitwedstrijd tegen Excelsior. Geef uzelf op en steun de Koempels op weg naar de drie punten!
 • 30 oktober

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op 28 oktober 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.

 • 28 oktober

  Roda JC speelt met 1-1 gelijk tegen Feyenoord

  Roda JC heeft vanavond het thuisduel tegen Feyenoord met 1-1 gelijk gespeeld. Voor rust wisten beide ploegen al snel te scoren. Doelpunt aan de kant van Roda JC kwam op naam van Dani Schahin, Steven Berghuis scoorde voor Feyenoord.
 • 27 oktober

  Robert Molenaar: 'Prachtige en grote uitdaging'

  “Zaterdag gaan we opnieuw ervaren hoe het is om tegen een traditionele top-3 club te spelen. Tegen Feyenoord zullen we zekerheden moeten inbouwen zonder onze speelwijze
  geweld aan te doen. Die opdracht zie ik als een prachtige, maar ook grote uitdaging.
 • 27 oktober

  Receptie en Fanshop zaterdag geopend vanaf 12.00 uur

  Morgen (zaterdag 28 oktober) zijn de receptie, de Fanshop alsmede Bureau Ticketing vanaf 12.00 uur geopend.
 • 27 oktober

  Eerste twee minuten tijdens Roda JC - Feyenoord staande ovatie voor Nol Hendriks

  Tijdens de wedstrijd Roda JC - Feyenoord van zaterdag 28 oktober aanstaande wil de club een ode brengen aan het onlangs overleden erelid Arnold Hendriks.
 • 27 oktober

  Roda JC Kerkrade loot VVSB in de achtste finale van de KNVB beker

  Roda JC Kerkrade speelt in de achtste finale van de KNVB beker op 21 december om 18.30 uur een uitwedstrijd tegen VVSB, uitkomend in de Tweede Divisie.
 • 26 oktober

  Steun Roda JC Kerkrade in de wedstrijd tegen Feyenoord

  Op zaterdag 28 oktober 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Feyenoord. Steun Roda JC op weg naar deze belangrijke drie punten!
 • 26 oktober

  Fotoverslag Roda JC Kerkrade - FC Groningen [beker]

  Fotoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Groningen op 25 oktober 2017 uit de 2e ronde van de KNVB beker 17/18.
 • 26 oktober

  Nieuwe penningen vanaf aanstaande zaterdag in omloop

  Vanaf de wedstrijd Roda JC - Feyenoord op zaterdag 28 oktober aanstaande worden de eerste nieuwe penningen verkocht die zijn voorzien van een nieuwe lay-out (zie foto).
 • 26 oktober

  Simon Gustafson: 'Ik weet dat ik het kan, ook tegen een club als Feyenoord.'

  Het gemak waarmee hij voetbalt voelt als een verademing. Toch kreeg hij slechts 28 minuten speeltijd in het mooiste seizoen van Feyenoord van de afgelopen achttien jaar. Inmiddels is Simon Gustafson in Kerkrade de creatieve regisseur die Roda JC jarenlang ontbeerde.
 • 26 oktober

  Roda JC wint bekerduel tegen FC Groningen 3-1

  Roda JC heeft vanavond het bekerduel tegen FC Groningen met 3-1 gewonnen. Voor rust wist Tsiy Ndenge de score te openen. Na rust bracht Bacuna de stand weer op gelijke hoogte maar waren het Ndenge en Rosheuvel die de bal achter doelman Padt wisten te krijgen waardoor Roda JC weer een ronde verder gaat in de KNVB Beker.
 • 24 oktober

  Kevin Blom scheidsrechter Roda JC Kerkrade - Feyenoord

  Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Feyenoord op zaterdag 28 oktober 2017. Blom krijgt assistentie van Rob van de Ven en Joost van Zuilen, Martin van den Kerkhof is de vierde official.
 • 23 oktober

  Foto- en videoverslag FC Twente - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd FC Twente - Roda JC Kerkrade op 21 oktober 2017 in de Grolsch Veste in Enschede.
 • 23 oktober

  Ed Janssen scheidsrechter Roda JC Kerkrade - FC Groningen

  Ed Janssen is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens de bekerwedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Groningen op woensdag 25 oktober 2017. Ed Janssen krijgt assistentie van Patrick
  Langkamp en Maarten Ketting, Stan Teuben is de vierde official.
 • 21 oktober

  Roda JC Kerkrade verliest met 3-0 in Enschede

  Roda JC Kerkrade verliest in Enschede de uitwedstrijd tegen FC Twente met 3-0. Voor rust scoorde Oussama Assaidi de 1-0 uit een penalty. Na de rust nam Assaidi ook de tweede goal voor zijn rekening. Ruim een kwartier voor tijd liet Peet Bijen de 3-0 in Twents voordeel bijschrijven.
 • 21 oktober

  In Memoriam: Arnold Hendriks 1937-2017

  Roda JC heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het overlijden van erelid Arnold Hendriks. Hendriks is vanochtend op 80-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding overleden.
 • 17 oktober

  Serdar Gözübüyük arbiter FC Twente - Roda JC Kerkrade

  Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter tijdens FC Twente - Roda JC Kerkrade op zaterdag 21 oktober 2017. Gözübüyük krijgt assistentie van Dave Goossens en Bas van Dongen, Clay Ruperti is de vierde official.
 • 16 oktober

  Informatie uitwedstrijd FC Twente - Roda JC Kerkrade

  Zaterdag 21 oktober 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Enschede om 20.45 de uitwedstrijd tegen FC Twente.
 • 16 oktober

  Foto- en videoverslag Roda JC Kerkrade - NAC Breda

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NAC Breda op 14 oktober 2017 in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.
 • 14 oktober

  Sterk Roda JC wint met 1-0 van NAC Breda

  Roda JC heeft vanavond het thuisduel tegen NAC Breda met 1-0 gewonnen. Roda JC was in dit duel de bovenliggende partij met grote kansen voor Mario Engels en Simon Gustafson.
  Adil Auassar zette de thuisploeg na 90 minuten spelen op een 1-0 voorsprong.
 • 13 oktober

  Robert Molenaar: 'Heerlijk gevoel continueren'

  "De 2-1 overwinning op Sparta van twee weken geleden gaf een heerlijk gevoel. Dat hebben wij tijdens de interlandbreak kunnen vasthouden en hopelijk kunnen we dat na de wedstrijd tegen NAC Breda continueren."
 • 13 oktober

  Koop nu je [extra] kaarten voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NAC Breda

  Op zaterdag 14 oktober 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen NAC Breda. Voor deze wedstrijd geldt géén clubkaartverplichting. U kunt dus óók zonder clubkaart een ticket kopen voor dit duel en Roda JC steunen op weg naar de belangrijke drie punten!
 • 12 oktober

  SLO'er Cyril Engels in dienst van Roda JC

  Vanaf heden zal Supporter Liaison Officer Cyril Engels voor een aantal uren vast in dienst komen van Roda JC. Engels vervult sinds het seizoen 2016-2017 de rol van SLO‘er voor Roda JC, maar krijgt vanaf nu een officiële functie binnen de club.
 • 12 oktober

  Ashton Götz: 'geweldige kans om in de Eredivisie aan de slag te gaan'

  Ruim een maand is hij nu in dienst van Roda JC. Meteen belandde Ashton Götz in een van de lastigste perioden uit de historie van de trotse Kerkraadse club. Daarom komt het sterke karakter van de Duitse rechtsback hem nu extra goed van pas.
 • 10 oktober

  Edwin van de Graaf scheidsrechter Roda JC Kerkrade - NAC Breda

  Edwin van de Graaf is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Roda JC Kerkrade - NAC Breda op zaterdag 14 oktober 2017. Van de Graaf krijgt assistentie van Nicky Siebert en Freek Vandeursen, Sander van der Eijk is de vierde official.
 • 9 oktober

  Zware knieblessure Mitchel Paulissen en Celestin Djim

  Na het nieuws dat Célestin Djim in de oefenwedstrijd tegen Sint Truiden afgelopen week zijn voorste kruisband heeft afgescheurd kwam uit een nader onderzoek bij Mitchel Paulissen naar voren dat ook zijn voorste kruisband [rechter knie] is afgescheurd.
 • 8 oktober

  Commercieel directeur Nick Janssen stelt functie ter beschikking

  Nick Janssen heeft per direct zijn functie als commercieel directeur ter beschikking gesteld. Roda JC kijkt momenteel naar een nieuwe organisatiestructuur waardoor Janssen de tijd rijp acht om het stokje
  over te dragen.
 • 5 oktober

  Roda JC ingedeeld in categorie 2

  Roda JC heeft categorie 1 van het financial rating systeem van de KNVB verlaten. Doordat de club voor het tweede meetmoment achter elkaar het voldoende aantal punten wist te scoren, heeft de licentiecommissie van de KNVB de club met onmiddellijke ingang ingedeeld in categorie 2.
 • 5 oktober

  Roda JC verliest oefenduel met 2-0 van Sint Truiden

  Roda JC heeft vanmiddag het oefenduel in en tegen Sint Truiden met 2-0 verloren. Met rust stond deze uitslag al op het scorebord. De doelpuntenmakers aan Belgische kant waren Samy Bourard en Roman Bezus.
 • 4 oktober

  Ananou op pad met Duitsland O20; Ndenge meldt zich af met blessure

  Frederic Ananou en Tsiy Ndenge zijn door de Duitse voetbalbond geselecteerd voor de nationale ploeg O20. Waar Ananou wel afreist voor de interlands met Nederland en Zwitserland, heeft Ndenge zich met een lichte blessure noodgedwongen moeten afmelden.
 • 2 oktober

  Foto- en videoverslag Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade op 1 oktober 2017 in stadion Het Kasteel in Rotterdam.

 • 1 oktober

  Drie punten in Rotterdam na 1-2 winst Roda JC op Sparta

  Roda JC Kerkrade wint uit in Rotterdam met 1-2 van Sparta. Voor de rust scoorden Ndenge [0-1] en Schahin [0-2], Mühren liet de 1-2 optekenen.
 • 26 september

  Danny Makkelie arbiter Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade

  Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter tijdens Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade op zondag 1 oktober 2017. Makkelie krijgt assistentie van Mario Diks en Hessel Steegstra, Erwin Blank is de vierde official.
 • 25 september

  Roda JC op woensdag 25 oktober tegen FC Groningen voor de beker

  Roda JC speelt in de tweede ronde van de KNVB beker op woensdag 25 oktober tegen FC Groningen. Dit duel wordt gespeeld om 19.45 uur in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 24 september

  Foto- en video verslag Heracles - Roda JC Kerkrade

  Foto- en videoverslag van de wedstrijd Heracles - Roda JC Kerkrade op 23 september 2017 in het Polman stadion in Almelo.
 • 23 september

  Roda JC Kerkrade verliest in slotseconde

  Roda JC Kerkrade verliest in de slotseconde van de extra tijd met 2-1 van Heracles Almelo. Voor rust kwam de Kerkraadse ploeg door Mitchel Paulissen na vijf minuten op een 0- 1 voorsprong. Na rust scoorden Pröpper en Vermeij.
 • 22 september

  Informatie uitwedstrijd Sparta Rotterdam - Roda JC Kerkrade

  Zondag 1 oktober 2017 speelt Roda JC Kerkrade in Rotterdam om 16.45 de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.
 • 20 september

  Roda JC Kerkrade verslaat VV Capelle in eerste ronde KNVB beker toernooi

  Roda JC heeft in Capelle aan de IJssel in de eerste ronde van het KNVB beker toernooi met 0-5 gewonnen van VV Capelle. In de eerste helft kwamen de doelpunten van Schahin, Rutjes en Engels. Na rust scoorde Célestin Djim nog tweemaal.