'Het kan hier zo mooi zijn, als we met z‘n allen zijn'

Roda JC is dé club van en voor de regio. Ze hebben ons nooit klein gekregen. We zijn altijd weer opgestaan na moeilijke tijden, ook nu weer. De trots van het Zuiden, met hoop en vertrouwen de toekomst tegemoet. Samen met onze fans die energie geven aan het team kunnen we er iets heel moois van maken.

Dit is het moment, wij geloven erin. Het Parkstad Limburg Stadion als onneembare vesting. De plek waar we samenkomen. Ook komend seizoen, toch?

IK WIL VERLENGEN

Opstaan voor Roda JC en met elkaar het Parkstad Limburg Stadion laten kolken, dat is waar we het voor doen. Jij weet als geen ander hoe mooi het hier kan zijn, in een vol geel-zwart stadion. Je kunt je seizoenkaart vanaf NU verlengen. Dit kan online of bij het stadion.

INSTRUCTIE ONLINE VERLENGEN
1. Ga naar www.rodajc.nl/seizoenkaart;
2. Klik onder 'seizoenkaart 2022-2023' op de 'bestel nu' knop;
3. Log in met je bestaande gegevens;
3. Kies of je je huidige stoel wilt behouden of een nieuwe stoel wilt;
4. Accepteer de voorwaarden en reken je kaart af;
5. Top! Je seizoenkaart is verlengd.

Op zoek naar een handig stappenplan? Klik hier!

VERLENGEN BIJ HET STADION
Het is tevens mogelijk om je seizoenkaart(en) te verlengen bij het Buitenloket Ticketing, gelegen links naast de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion. Het Buitenloket Ticketing is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 08.30 uur en 12.30 uur. Graag met pin betalen.

NIEUWE SEIZOENKAART

Opstaan voor Roda JC en met elkaar het Parkstad Limburg Stadion laten kolken, dat is waar we het voor doen. Want het kan hier zo mooi zijn, als we met z‘n allen zijn! Kunnen we op jouw steun rekenen komend seizoen? Je kunt je nieuwe seizoenkaart(en) op twee manieren bestellen:

INSTRUCTIE ONLINE BESTELLEN
1. Ga naar www.rodajc.nl/seizoenkaart;
2. Klik onder 'seizoenkaart 2022-2023' op de 'bestel nu' knop;
3. Log in met je bestaande gegevens of maak een nieuw account aan;
4. Kies een stoel in onze stadion plattegrond;
5. Accepteer de voorwaarden en reken je seizoenkaart af;
6. Top! Je seizoenkaart is aangeschaft!

Op zoek naar een handig stappenplan? Klik hier!

BESTELLEN BIJ HET STADION
Wil je liever met een medewerker van Roda JC een plekje in het stadion uitkiezen? Je kan iedere werkdag tussen 08.30 en 12.30 uur langskomen bij het Buitenloket Ticketing, links naast de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion. Onze medewerkers staan voor je klaar!

CONTACT AFDELING TICKETING

Mocht je vragen hebben over het verlengen/bestellen van je seizoenkaart of ondervind je hinder bij het bestelproces? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via ticketing@rodajc.nl of telefonisch via 045-631-7000.

FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Hoeveel seizoenkaarten kun je per persoon kopen?
Per persoon kun je één seizoenkaart kopen.
De seizoenkaartprijs is gestegen, waarom?
Hier zijn verschillende redenen voor:
  1. 1. Prijsstijging noodzakelijk vanwege hogere kosten Roda JC (economie, energie, onderhoud etc.)
  2. 2. Prijsstijging seizoenkaart is omgerekend €1,50/€2,- per wedstrijd (20 wedstrijden), dit is minder dan een drankje
  3. 3. Prijzen nog steeds bij de goedkoopste uit de top eerste divisie (en lager dan prijzen eredivisieclubs)
  4. 4. Roda JC voegt waarde toe door: 2 losse tickets cadeau (waarde 30-35 euro) plus 20% korting op wedstrijdshirt (waarde 11 euro.)
  5. 5. Roda JC voegt extra moment toe door exclusieve oefenwedstijd met Meet en Greet spelers op 2 juli voor seizoenkaarthouders.
  6. 6. Oosttribune wordt niet verhoogd: Dit is onze maatschappelijke tribune, indien de prijsverhoging niet gedragen kan worden, kan deze tribune altijd als uitwijkmogelijkheid worden gekozen.
Ontvang ik een seizoenkaartbrief?
Vanaf het seizoen 2020-2021 ontvang je géén seizoenkaartbrief meer. Alle informatie over jouw seizoenkaart(en) ontvang je vanaf nu per e-mail. Is je mailadres veranderd? Stuur dan een e-mail naar account@rodajc.nl en vermeld daarin jouw relatienummer.
Kan ik mijn huidige seizoenkaartpas ook dit seizoen gebruiken?
Nee, je krijgt van ons een gloednieuwe pas! Je pas van het seizoen 2021-2022 komt dan dus te vervallen en is niet meer geldig. Meer informatie over de nieuwe pas zullen wij in de loop van de voorbereiding met je delen.
Ik verlengde voorheen automatisch (via een incasso) mijn seizoenkaart(en). Kan dit komend seizoen weer?
Ja, dat kan. Betaalde je jouw seizoenkaart(en) het afgelopen seizoen middels automatische incasso? Dan hoef je nu niets te doen. Jouw seizoenkaart wordt automatisch verlengd. Indien je het afgelopen seizoen in één termijn betaalde, wordt je seizoenkaart automatisch afgeschreven op 30-05-2022. Betaalde je in 3 termijnen? Dan wordt jouw seizoenkaart afgeschreven op 30-05-2022, 30-06-2022 en 30-07-2022.
Kan ik ook nieuwe seizoenkaarten via een automatische incasso betalen?
Het is mogelijk om je seizoenkaart in 1, 2, of 3 termijnen te betalen via automatische incasso. 
Ik wil mijn tribuneplaats wijzigen. Kan dit?
Ja, dat kan. Tijdens het verlengen van de seizoenkaart in de ticketshop kun je van tribuneplaats veranderen. Daarnaast kun je bij het buitenloket je tribuneplaats laten wijzigen. Indien je dit laat wijzigen voor de start van het seizoen, is het gratis. Wanneer je gedurende het seizoen je seizoenkaart wilt wijzigen, wordt €10,- in rekening gebracht.
Ik ben op het moment van bestellen 4 jaar, maar word binnenkort 5 jaar. Welk prijstype moet ik kiezen?
Je leeftijdscategorie wordt door ons ticketingsysteem automatisch bepaald bij het aanschaffen van een seizoenkaart. Het meetpunt voor het aanschaffen van de nieuwe seizoenkaart ligt op 01-07-2022. Ben je dus 4 jaar of jonger na 01-07-2022 dan wordt je in de prijscategorie 0 t/m 4 jaar gezet.
Ik ben op het moment van bestellen 12 jaar, maar word binnenkort 13 jaar. Welk prijstype moet ik kiezen?
Je leeftijdscategorie wordt door ons ticketingsysteem automatisch bepaald bij het aanschaffen van een seizoenkaart. Het meetpunt voor het aanschaffen van de nieuwe seizoenkaart ligt op 01-07-2022. Ben je dus 12 jaar of jonger na 01-07-2022 dan wordt je in de prijscategorie 5 t/m 12 jaar gezet.
Ik ben op het moment van bestellen 17 jaar, maar word binnenkort 18 jaar. Welk prijstype moet ik kiezen?
Je leeftijdscategorie wordt door ons ticketingsysteem automatisch bepaald bij het aanschaffen van een seizoenkaart. Het meetpunt voor het aanschaffen van de nieuwe seizoenkaart ligt op 01-07-2022. Ben je dus 17 jaar of jonger na 01-07-2022 dan wordt je in de prijscategorie 13 t/m 17 jaar gezet.
Ik ben op het moment van bestellen 69 jaar, maar word binnenkort 70 jaar. Welk prijstype moet ik kiezen?
Je leeftijdscategorie wordt door ons ticketingsysteem automatisch bepaald bij het aanschaffen van een seizoenkaart. Het meetpunt voor het aanschaffen van de nieuwe seizoenkaart ligt op 01-07-2022. Ben je dus 69 jaar of jonger na 01-07-2022 dan wordt je in de prijscategorie 18 t/m 69 jaar gezet.
Ik ben op het moment van bestellen 70 jaar, maar word binnenkort 71 jaar. Welk prijstype moet ik kiezen?
Je leeftijdscategorie wordt door ons ticketingsysteem automatisch bepaald bij het aanschaffen van een seizoenkaart. Het meetpunt voor het aanschaffen van de nieuwe seizoenkaart ligt op 01-07-2022. Ben je dus 70 jaar of ouder na 01-07-2022 dan wordt je in de prijscategorie 70+ gezet.
Kan ik een parkeerkaart kopen bij mijn seizoenkaart?
Het is niet mogelijk om een parkeerkaart te kopen bij een seizoenkaart.
Hoe kan ik de FSI korting verzilveren?
Wanneer je de reductie hebt aangevraagd, ontvang je via het portaal van de stichting FSI een kortingscode. Deze code dien je in te voeren in het winkelmandje bij het online bestellen van de seizoenkaart. De korting wordt vervolgens direct verrekend.
Kan ik ook een seizoenkaart verlengen/bestellen bij het Parkstad Limburg Stadion?
Uiteraard is het mogelijk om jouw seizoenkaart te verlengen / een nieuwe seizoenkaart te kopen bij het Parkstad Limburg Stadion.
Mijn seizoenkaart is kwijt of gestolen. Wat doe ik nu?
Stuur een mail naar ticketing@rodajc.nl. Wij blokkeren dan je oude pas en maken een nieuwe pas voor je aan. Voor het aanvragen van een nieuwe pas wordt €10,- in rekening gebracht.
Moet ik mijn seizoenkaart opzeggen als ik niet wil verlengen?
Indien je jouw seizoenkaart niet wilt verlengen, kan je een e-mail sturen naar ticketing@rodajc.nl.
Ik weet mijn inloggegevens niet? Wat moet ik nu doen?
Stuur een e-mail naar ticketing@rodajc.nl en vermeld daarin jouw relatienummer (deze begint met K0 en staat op de achterzijde van uw seizoen/clubkaart). Je ontvangt binnen drie werkdagen een e-mail van Roda JC met daarin het antwoord op je vraag/vragen.
Heb ik met mijn seizoenkaart gratis toegang tot vriendschappelijke wedstrijden, bekerwedstrijden en de Play-Offs?
Met je seizoenkaart heb je geen automatische toegang tot deze duels. Dit wordt per wedstrijd (vriendschappelijk, Play-Offs en TOTO KNVB Bekerduels) bekeken.
Ik wil mijn seizoenkaart retourneren, kan dit?
Conform Algemene Voorwaarden KNVB is het niet mogelijk om een seizoenkaart na aankoop te retourneren.
Ik wil een seizoenkaart voor een kind van 0-4 jaar oud bestellen. Wat moet ik doen?
Uiteraard kun je voor jouw zoontje, dochtertje, neefje of nichtje een gratis seizoenkaart bestellen. Let op: dit is uitsluitend geldig voor kinderen die op het moment van bestellen 4 jaar of jonger zijn. Deze seizoenkaart is enkel en alleen te bestellen bij het buitenloket (gelegen links naast de hoofdingang) op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Hulp nodig? Bel naar 045-6317000 of mail naar info@rodajc.nl
Ik heb mijn seizoenkaart online besteld en betaald, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik nu doen?
In sommige gevallen worden onze bevestigingsmails gezien als SPAM. Controleer eerst je SPAM-inbox. Nog steeds geen e-mail? Stuur dan een mail naar ticketing@rodajc.nl met de volgende gegevens: voor-en achternaam en relatienummer.
Waar kan ik terrecht met vragen over (het verlengen/bestellen van) mijn seizoenkaart(en)?
Telefonisch: 045-631 7000. Vragen over je online ticketingaccount? Mail dan naar: account@rodajc.nl. Voor algemene vragen mail je naar ticketing@rodajc.nl
Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement
Alle cookies toestaan Alleen noodzakelijke cookies