20/21
2568verkochte seizoenkaarten

i-Minded

Online oplossingen sinds 2003

i-Minded uit Heerlen is alweer sinds 2003 de internet partner van Roda JC Kerkrade. Het bedrijf is betrokken sponsor en lid van de business club, partner van het talentenforum en ondersteunt Roda JC G-stars in financiële en digitale zin. In april 2015 fungeerde i-Minded eenmalig als wedstrijd- en shirtsponsor in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport (7-0 overwinning red.). Met ingang van het seizoen 2015-2016 is i-Minded bovendien hoofdsponsor van de landelijke A-jeugd van de Roda JC Voetbalacademie - voor een periode van 2 seizoenen.

De huidige website van Roda JC Kerkrade is alweer de 7de versie sinds 2003, opgeleverd in november 2015. De website is volledig responsive - geoptimaliseerd voor gebruik op smartphone, tablet, laptop en desktop p.c. Het content beheer vindt plaats in i-CMS, het content management systeem van i-Minded.

De werkwijze van i-Minded is te omschrijven als no-nonsense en oplossingsgericht. Service staat hoog in het vaandel. Meer informatie? Check www.i-minded.nl »

i-Minded
Heerlerbaan 95
6418 CB Heerlen
w. i-minded.nl
e. info@i-minded.nl
t. 045 568 06 42
linkedin linkedin.com/company/i-minded
facebook facebook.com/iMinded
google+ google.com/+ImindedNl-online-oplossingen


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK