19/20
1998verkochte seizoenkaarten

Officiële SV Roda JC

De in 1961 opgerichte supportersvereniging Roda JC is de oudste in de historie van onze club. Vooral op Kaalheide had de supportersvereniging door haar activiteiten een grote inbreng in het Roda gebeuren: kaartverkoop bij thuiswedstrijden rond het veld, een eigen programma boekje, een eigen clubblad en in 1963 zijn we gestart met het organiseren van busreizen naar uitwedstrijden.

Zeven jaar later, in 1970, begon de supportersvereniging ook met de verkoop van souvenirs (nu heet dit fan artikelen). Een mooie anekdote uit deze tijd: de supportersvereniging betrok wimpeltjes van een bekende sportzaak en betaalde € 0,60 voor een baniertje. Vervolgens speelde Roda JC de eerste uitwedstrijd bij FC Groningen. Nadat we met de bekende meermanskaart van de spoorwegen naar het Noorden waren gereisd, zagen we dat aan de rand van het veld hetzelfde Roda baniertje verkocht werd voor slechts € 0,50. De supportersvereniging vroeg aan de verkoper waar hij die inkocht. Toen hebben we ons adres doorgegeven en twee dagen later kregen we de prijslijst thuis gestuurd. Wat bleek, het baniertje kostte slechts € 0,15 inclusief btw. Vanaf dat moment hebben we tot aan 1998 zaken gedaan met deze firma. Daarna is besloten om de rechten aan een andere zakenman te verkopen.

Als supportersvereniging mogen we rustig zeggen dat we in de jaren vanaf onze oprichting tot aan de verhuizing naar het nieuwe stadion één van de grote sponsoren waren van Roda JC. Hier zijn we ontzettend trots op. Met de verhuizing naar het Parkstad Limburg Stadion is er veel veranderd, maar de club zullen we altijd bijven steunen. In goede en in slechte tijden!

Info

Meer informatie over de SV Roda JC is te verkrijgen via http://www.sv-rodajc.nl
Contactpersoon is de heer H. Bakker.

Waarom zou u lid worden van de Supportersvereniging Roda JC?

- Korting op busreizen naar uitwedstrijden van € 5,-
- 10% korting op Roda JC fanartikelen;
- Presentje voor elk nieuw lid;
- Voorrang bij kaartverkoop (KNVB Beker, Europacup, en uitwedstrijden);
- Gratis toegang tot de Kick Off. Tevens komen leden van de Supportersvereniging bij evenementen in aanmerking voor reductie op de toegangsprijs;
- Als lid van de supportersvereniging komt u in het bezit van een supporterspasje. Hiermee dient u zich te allen tijde te legitimeren om gebruik te maken van bovenstaande faciliteiten.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK