20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Clubapp

Roda JC Kerkrade heeft afgelopen november een vernieuwde officiële Roda JC App gelanceerd. De applicatie is te downloaden voor IOS en Android. Daarnaast heeft de club het digitale platform 'Mijn.Roda JC' gelanceerd.

Heb jij de vernieuwde Roda JC-app al?
Roda JC heeft een gloednieuwe app ontwikkeld. Tijdens Matchday is de RodaJC-app dé plek om de wedstrijden van Roda JC te volgen. Met de vernieuwde app kun je tijdens de wedstrijden realtime op de hoogte worden gehouden van tussenstanden en hoogtepunten uit de wedstrijd. Dit in samenwerking met het Live Twitter-verslag lijkt het alsof je zelf in het stadion zit voor de ultieme beleving.

Wat is nieuw?
  • Tickets
In de vorige Roda JC App was het niet mogelijk om direct tickets aan te schaffen voor een thuis- of uitduel. Dat kan vanaf nu wel! Ook hebben we het aankoopproces van tickets en seizoenkaarten vereenvoudigd. Binnen enkele klikken heeft u uw ticket(s) besteld. Ook handig: de tickets verschijnen in de app en u hoeft de tickets niet uit te printen; u kunt deze via uw mobiel laten scannen bij de toegangspoortjes.
  • Voorspel de uitslag
U kunt tot de aftrap een voorspelling wagen. Dit kan heel eenvoudig door in het beginscherm te klikken op 'voorspel de uitslag'.
  • Man of the Match
Wie was volgens u de absolute uitblinker? Stem tot het einde van de wedstrijd op uw Man of the Match!
  • Het laatste nieuws
Wilt u als eerste het nieuws ontvangen rondom Roda JC? Dan zit u met de Roda JC App precies goed! Vanaf nu krijgt u als eerste verschillende nieuwtjes te weten via deze app. Hoe? Wij sturen als eerste dit nieuws middels een pushbericht naar buiten, pas daarna via onze website en sociale kanalen.
  • Keuken Kampioen Divisie
Via de app kunt u makkelijk en snel de ranglijst en overige wedstrijden ophalen van de Keuken Kampioen Divisie.

Download de app!
Ga snel naar de Apple Store of Google Play Store om de nieuwe Roda JC App gratis te downloaden. DIGITAAL PLATFORM
Het platform mijn.rodajckerkrade.nl is vanaf vandaag live en is in samenwerking met Stadia Connect ontwikkeld. Vanaf 'Mijn.Roda JC' is het mogelijk voor supporters om tickets, (halve) seizoenkaarten en in de toekomst ook parkeerkaarten te bestellen en beheren. Bestellingen via 'Mijn.Roda JC' ziet u direct terug in de app en vice versa. Een enorme verbetering in de service voor supporters.

Reacties zijn altijd welkom via een priveberichtje op onze Facebook-pagina of een mailtje naar info@rodajc.nl

LET OP! Log op de Roda JC clubapp en op het digitale platform mijn.rodajckerkrade.nl ALTIJD in met uw bestaande inloggegevens (SRO). Weet u uw inloggegevens niet (meer)? Stuur dan een mail naar account@rodajc.nl. U ontvangt binnen uiterlijk drie werkdagen uw log-in gegevens.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK