20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Roda Support

Roda Support -supporter van werk!- profileert zich als nieuwe uitzendorganisatie rondom Roda JC waarbij de koempelmentaliteit centraal staat. Eerlijk, betrouwbaar en samenhorigheid behoren tot de vaste elementen van deze organisatie.

Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit streven heeft Roda Support vertaald in een transparante klantvriendelijke organisatie die kwaliteit van zijn dienstverlening en klanttevredenheid voorop stelt.

Roda Support staat midden in de samenleving. Ondernemen met het oog voor de omgeving vinden wij daarom bijzonder belangrijk en we nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

De organisatie gaat uitzendkrachten plaatsen bij alle bedrijven en instellingen die Roda JC een warm hart toedragen. Uitzendkrachten die voor een groot gedeelte bestaan uit supporters van de club.
Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan Roda JC. Zo kunnen supporters aan de slag, krijgen sponsoren hun personeel, regelt Roda Support dit alles perfect en vaart de club er ook nog eens wel bij.

Supporter van werk


Roda Support
Roda JC Ring 1
6466NH Kerkrade

Tel: 045-7600200
E-mail: info@rodasupport.nl

Maandag 8:30 - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 - 17:30 uur
Woensdag 8:30 - 17:30 uur
Donderdag 8:30 - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK