19/20
1998verkochte seizoenkaarten

Nui Offensief

Indrukwekkende sfeeracties om Roda JC Kerkrade te ondersteunen in het Parkstad Limburg Stadion! Dát is het doel van het opgerichte sfeercollectief 'Nui Offensief', dat bestaat uit de supportersvereniging Roda JC, Fanproject Kerkrade 1998, West Side Ultras en de fanclubs Ultras Kerkrade, Roda Fans Haler, Super Koempels Heerlen, Reuver Roda Supporters, West 10 Tifosi en Brand Bier United.

Bovenstaand een compilatiefilmpje van één van de sfeeracties die Nui Offensief op touw wist te zetten.

Vuurwerk- en vlaggenacties

Al meerdere malen heeft 'Nui Offensief' gezorgd voor een knallend en sfeervol begin van de wedstrijd met veel vuurwerk. Bovendien is er dit seizoen een actie met 700 grote vlaggen georganiseerd.


Sfeeracties in PLS

We hebben nog veel meer mooie acties in petto, maar daarvoor hebben we jouw steun nodig! De acties kosten namelijk veel geld en moeite.

Doneer aan Nui Offensief!

Jouw financiële steun is welkom door middel van een donatie (via rekening NL08INGB0686202805 ten name van Fanproject '98) of een bijdrage in de collectebrievenbussen (zie foto) die te vinden zijn bij de penningenverkooppunten in het stadion.


Contact

Wil je zelf meehelpen met onze sfeeracties of denk je op een andere manier je bijdrage te kunnen leveren aan het sfeercollectief? Neem dan contact op per e-mail (via fp98@xs4all.nl of info@rodajc.nl)

"SAMEN ZORGEN VOOR EEN SFEERVOL PLS"

Supportersvereniging Roda JC (oost)
Fanproject'98
West Side Ultra's
Ultras Kerkrade
Super Koempels Heerlen
RodaFansHaler
ReuverRodaSupporters
West 10 Tifosi
Brand Bier United

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK