19/20
1998verkochte seizoenkaarten

West 10 Tifosi

Ontstaan West 10

Wij zijn een vriendengroep die sinds 2006 op West 10 staan. Door de jaren heen is de groep steeds groter geworden en leerden we elkaar beter kennen. Als groep staan we achter onze club Roda JC Kerkrade en willen we een eigen identiteit binnen Roda.

Begin 2013 werden de eerste plannen gesmeden waarna in de zomer van datzelfde jaar de oprichting van fanclub West 10 Tifosi een feit werd. Intussen mogen we met trots mededelen dat we sinds 25-07-2013 de officiële fanclub status binnen Roda JC hebben gekregen. Het eerste zichtbare feit voor de buitenwereld is de lancering van onze website.


Het doel van onze fanclub is het creëren van meer sfeer op de west tribune doormiddel van meewerken aan sfeeracties, spandoeken ontwerpen, maken en verven en met gezang achter onze club staan, in goede en slechte tijden, bij thuis en uitwedstrijden.

Inmiddels hebben we een eigen West 10 Tifosi sjaal laten ontwerpen en maken. We zijn herkenbaar door ons spandoek met de engelse bulldog en Roda logo.
 

Contact

Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar:

Website: www.west10.nl
e-mail: tifosi@west10.nl
Facebook: West 10 Tifosi

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK