19/20
1998verkochte seizoenkaarten

Reuver Roda Supporters

RRS, misschien wel beter bekend als de ReuverRodaSupporters, is een fanatieke jonge supportersgroep uit voornamelijk Noord-Limburg in alle leeftijdscategorieën. Wij zijn elke thuiswedstrijd te vinden op WEST 5 en pakken met enige regelmaat een uitwedstrijd mee.

De RRS bestaat uit zo´n 25leden, en daarbij een grote club die deze groep een warm hart toedraagt. De leden komen uit Swalmen, Boukoul, Belfeld en natuurlijk het grootste gedeelte uit Reuver. Als we het over Koempel DNA hebben is het ontstaan van deze fanclub wel het ideale voorbeeld. Waar het Roda virus in 2006 werd overgedragen van vader op zoons en dochter, en hierbij ook nog drie vrienden meegingen, werd het in het seizoen ‘09/´10 tijd om Reuver en omstreken warm te maken voor deze fantastische club.

Met een man of zeventien werd er op 19 februari 2010 naar Roda JC – Heracles afgereisd. Waar de meeste erg onder de indruk waren van de sfeer, stond het na 76 minuten helaas nog steeds 0-1. Maar de bal is rond, en zo bleek dat ook maar weer deze wedstrijd. Na een fraaie 1-1 van Davy de Fauw in de 77e minuut, maakt Marcel de Jong in de 88e minuut de 2-1.

Het feest kon beginnen, het stadion ontplofte, zoals we dat graag zien in ons Parkstad Limburg Stadion. Waar in onze regio vooral VVV-Venlo de toon zet, was het gros meteen overtuigd van deze mooie club en fantastische belevenis! In de loop van dit seizoen groeide het gemiddeld aantal bezoekers via de RRS vanuit Reuver e.o. uit naar gemiddeld vijftien personen.

Er werd langzaam gesproken van een fanclub, een eigen naam en de eerste sjaals werden besteld. Vanaf het seizoen ‘10/´11 waren de meesten in het bezit van een seizoenkaart en hadden we onze vaste plaatsen op WEST 5 en kwam het eerste spandoek er. Vandaar dat we voor de eerste wedstrijd van dat seizoen hebben gekozen als oprichtingsdatum, namelijk: 06-08-2010, Forza Roda!

Samen voor meer sfeer, elke wedstrijd weer, dat is waar wij voor staan. Daarnaast zijn wij nog steeds intensief bezig om het Roda gevoel in deze regio te verspreiden.

ReuverRodaSupporters,
!Limburg-Noord, Roda Territory!

Contact

Lid worden van de RRS? Like de RRS Facebook pagina en neem contact op met de administrator.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK