• 29 september

  Reactie inzake plannen sluiting spoedeisende hulp ziekenhuis Zuyderland

  De afgelopen weken werd duidelijk dat er plannen zijn om de spoedeisende hulp van het Zuyderland Ziekenhuis te sluiten. Als Roda JC vinden we dit een zorgelijke ontwikkeling.
 • 25 augustus

  Gijs Derks nieuwe Commissaris van Roda JC Kerkrade

  Derks zal in de Raad van Commissarissen de portefeuille Commercie en Maatschappelijke Impact gaan invullen.
 • 22 augustus

  Roda JC legt talentvolle Saydou Bangura vast

  Roda JC beloont Saydou Bangura met een meerjarig contract. De in Bleijerheide geboren aanvaller maakte indruk in de voorbereiding en wist bij zijn debuut tegen Helmond Sport meteen te scoren. De 20-jarige spits tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog één seizoen.
 • 8 augustus

  Maximilian Schmid nieuwe spits Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft een overeenkomst bereikt met het Duitse 1. FC Köln over de huurtransfer van Maximilian Schmid. De 20-jarige Duitser speelt zodoende komend seizoen in Kerkrade.
 • 7 augustus

  Roda JC en SBLplus slaan handen weer ineen

  Roda JC en SBLplus slaan dit seizoen de handen wederom ineen. SBLplus is geen onbekende bij Roda JC, het in Landgraaf gevestigde bedrijf is immers al meer dan 25 jaar betrokken bij de club.
 • 3 augustus

  Jurgen Car Sales blijft Roda JC ook dit seizoen trouw

  De naam Jurgen (toen Jurgen Autocentrum ) is geen onbekende. Al op Kaalheide, sponsorde Jurgen Autocentrum Roda JC. De liefde voor de club is overgebracht van vader op dochter. In 2019 startte Nancy Jurgen het bedrijf Jurgen Car Sales.
 • 31 juli

  Dylan Vente vertrekt naar Hibernian FC

  Roda JC Kerkrade en Hibernian FC hebben een overeenkomst bereikt over de transfer van Dylan Vente. De spits, die de laatste twee seizoenen topscorer was in Kerkrade, zet zijn carrière voort in Schotland.
 • 28 juli

  Gezond in Mijn Streek nieuwe shirtsponsor Roda JC

  Parkstad is één van de meest ongezonde regio‘s van Nederland. Niet voor niets zetten wij als club onze schouders onder dit probleem, want een toenemende gezondheid is extreem belangrijk voor onze regio, voor iedereen die hier woont, de bedrijven die hier gevestigd zijn en niet in de laatste plaats voor Roda JC.
 • 27 juli

  Wiertz Company komende drie seizoenen official supplier en broeksponsor

  Roda JC en Wiertz Company zijn verheugd om aan te kondigen dat ze hun langdurige partnerschap verlengen voor de komende drie seizoenen.
 • 25 juli

  APS Groep hoofdsponsor eerste periode

  Ook dit seizoen zullen in vier periodes verschillende sponsoren op de voorkant van het wedstrijdshirt van Roda JC staan. Dit seizoen zal APS Groep aftrappen als shirtsponsor van de eerste periode.
 • 24 juli

  Roda JC en Stienstra; elke dag van waarde voor onze regio

  Roda JC en Stienstra Wonen zijn natuurlijk al decennia aan elkaar verbonden. Het logo van het in Heerlen gevestigde bedrijf stond in het verleden al op de voorzijde van het wedstrijdshirt en de afgelopen 4,5 jaar prijkte het logo van Stienstra Wonen op de linkermouw van het shirt.
 • 20 juli

  Roda JC en Juyst versterken partnership

  Komend seizoen verhuist het logo van Juyst van de broek naar de schouderpositie op de voorzijde van het wedstrijdshirt.
 • 6 juli

  Rutten x Welling Advocaten kiest bewust voor een stap vooruit

  Roda JC is trots om te mogen melden dat Rutten x Welling Advocaten de eerste en tweede periode van het seizoen 2023-2024 als rugsponsor aan Roda JC verbonden zal zijn. Het in Heerlen gevestigde bedrijf is al een aantal seizoenen als sponsor aan Roda JC verbonden, maar kiest nu bewust voor een stap vooruit.
 • 29 juni

  Roda JC en Decathlon-Kipsta gaan meerjarige samenwerking aan

  Roda JC Kerkrade en sportmerk Decathlon gaan vanaf seizoen 2023/2024 een samenwerking aan voor een periode van drie jaar. Decathlon‘s eigen voetbalmerk Kipsta zal hierbij de nieuwe kledingleverancier worden van de club uit Kerkrade.
 • 9 juni

  Vacature: Lid RvC Commercie & Maatschappelijke impact

  Elke dag van waarde zijn, maatschappelijke impact maken, gecombineerd met een gezonde commerciële inslag. Roda JC is meer dan voetbal, het is een manier van leven. Daar wil jij graag op jouw manier een bijdrage aan leveren. Sta jij op en houd je van aanpakken?
 • 26 mei

  Ralph Bongaerts treedt aan het einde van dit seizoen terug als Commissaris van Roda JC

  Ralph is sinds augustus 2020 lid van de Raad van Commissarissen van Roda JC. In de afgelopen drie jaar heeft hij zich met name ingezet op het uitbouwen en versterken van de commerciële activiteiten binnen de club.
 • 6 april

  Roda JC kiest voor Van Melick Groep als nieuwe horeca-partner

  Roda JC slaat de handen ineen met familiebedrijf Van Melick Groep uit Kerkrade en kiest bewust voor een regionale partner op het gebied van horeca en hospitality. Vanaf seizoen 23/24, dat start op 1 juli aanstaande, zal de samenwerking van start gaan en zal Van Melick de horeca-partner van Roda JC worden.
 • 13 maart

  Gorenjec Facility Services vierde hoofdsponsor

  Het hoofdsponsorschap is dit seizoen opgedeeld in vier periodes, om zo verschillende bedrijven de exposure op de voorzijde van het wedstrijdshirt te geven. Gorenjec Facility Services sluit het seizoen af als vierde en laatste hoofdsponsor.
 • 25 januari

  Nieuw partnership met Strictly for Men

  Met gepaste trots mag Roda JC melden dat herenmodezaak Strictly For Men begin dit kalenderjaar is ingestapt als skyboxhouder.
 • 20 januari

  JORC derde en vierde periode trotse rugsponsor

  Afgelopen zomer verlengde JORC voor het vierde seizoen op rij de samenwerking met Roda JC omtrent de positie op de onderkant van het wedstrijdshirt. De eerste en tweede periode stond Voetbaldrukker op deze positie, de komende twee periodes is het dus de beurt aan JORC.
 • 20 januari

  Eerste Roda JC Businessevent 2023

  Afgelopen dinsdag stond het eerste Roda JC Businessevent van het nieuwe jaar op de planning.
 • 19 december

  Rabobank hoofdpartner vitaliteit Roda JC

  - Rabobank Business- en Vitaliteitspartner Roda JC -
 • 15 december

  Roda JC - PEC Zwolle afgelast i.v.m. weersomstandigheden

  De wedstrijd tussen Roda JC en PEC Zwolle gaat morgenavond (vrijdag 16 december) niet door.
 • 7 november

  D&D Verhuur ook tweede periode hoofdsponsor

  Dit seizoen prijken liefst vier sponsoren op de voorzijde van het wedstrijdshirt van Roda JC. D&D Verhuur stond de eerste periode op de voorzijde van het shirt en kiest er bewust voor om de samenwerking te continueren.
 • 31 oktober

  Leden RODA1962 steunen Roda-gemeenschap met ruim 40.000 euro

  Nieuw videosysteem voor jeugdopleiding, bijdrage aan toekomstplan Roda JC en verankering van de clubcultuur.
 • 29 augustus

  Vacature: Medewerker Sales Support

  Werken in het Parkstad Limburg Stadion is meer dan alleen werken in het grootste en mooiste stadion van Limburg. Roda JC Kerkrade is een verbindende factor, niet alleen in Parkstad, maar ook ver daarbuiten.
 • 16 augustus

  Roda JC en AS Saint-Étienne bereiken akkoord over Benjamin Bouchouari

  Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met AS Saint-Étienne over de transfer van Benjamin Bouchouari. De middenvelder stond nog tot en met de zomer van 2024 onder contract in Kerkrade, maar kiest nu voor de overstap naar Franse voetbalclub.
 • 10 augustus

  Roda JC en JORC verlengen partnership tot de zomer van 2023

  Roda JC en JORC hebben de samenwerking verlengd tot en met de zomer van 2023. JORC is al jaren trouwe sponsor van Roda JC en prijkt sinds vier seizoenen op de onderkant van het wedstrijdshirt.
 • 10 augustus

  Sef Vergoossen adviseur Raad van Commissarissen Roda JC

  Sef Vergoossen gaat de Raad van Commissarissen (RvC) van Roda JC Kerkrade adviseren op het gebied van voetbaltechnische zaken.
 • 3 augustus

  Van de Pavert tekent bij Roda JC

  Ted van de Pavert maakt de overstap van De Graafschap naar Roda JC Kerkrade. De 30-jarige centrale verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen.
 • 29 juli

  Hard werken, mouwen opstropen, kameraadschap. Dat is Roda JC.

  Met trots presenteren Roda JC Kerkrade en Legea het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2022/2023. In deze fraaie tenues zullen de spelers van Jurgen Streppel volgend seizoen de thuiswedstrijden spelen.
 • 28 juli

  D&D Verhuur hoofdsponsor eerste periode

  Dit seizoen prijken liefst vier sponsoren op de voorzijde van het wedstrijdshirt van Roda JC. De verschillende bedrijven wisselen elkaar af en staan zo ieder een periode op de voorzijde van het shirt. Het Kerkraadse D&D Verhuur zal het seizoen aftrappen als shirtsponsor.
 • 27 juli

  Juyst broeksponsor seizoen 2022-2023

  Roda JC mag met gepaste trots melden dat Juyst ook aankomend seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden is. Deze maand zijn DUROI en MK Accountants & Adviseurs gefuseerd waardoor deze bedrijven verder gaan onder de frisse nieuwe naam: Juyst.
 • 27 juli

  Businessdrukker ook komend jaar rugsponsor bij Roda JC

  Businessdrukker blijft langer aan Roda JC verbonden als rugsponsor. Door deze verlenging behoudt de totaalontzorger in zakelijk drukwerk in ieder geval tot het einde van seizoen 2022-2023 een zichtbare positie op het shirt. Daarnaast blijft Businessdrukker ook als leverancier verbonden aan de club.
 • 26 juli

  Synected komend seizoen trotse sponsor wedstrijdtenue

  Roda JC mag met gepaste trots melden dat Synected komend seizoen op de voorzijde van het wedstrijdshirt pronkt. Synected stapte in maart 2022 als skyboxhouder in bij Roda JC en verwerft in het huidige seizoen de schouderpositie op het wedstrijdshirt.
 • 26 juli

  ZekerHeuts eerste officiële naamgever Business Club Oost

  Wij zijn zeer verheugd om te mogen melden dat Zekerheuts de eerste officiële naamgever van Business Club Oost van Roda JC Kerkrade wordt.
 • 21 juli

  Wiertz Company ook komend seizoen Official Supplier van Roda JC

  Roda JC en Wiertz Company verlengen het partnership voor seizoen 2022-2023. De toonaangevende HR-dienstverlener is al vele seizoenen verbonden aan Roda JC.
 • 14 mei

  Maak kennis met Markteffect, wedstrijdsponsor van Roda JC - Excelsior

  Vandaag stellen wij Markteffect aan jullie voor. De wedstrijdsponsor van vanavond!
 • 4 mei

  Tophangpotten.nl partner van Roda JC

  Onlangs is tophangpotten.nl toegetreden tot het zakelijk netwerk van Roda JC. Met deze samenwerking spreekt tophangpotten.nl het vertrouwen uit in Roda JC en wilt het bedrijf een bijdrage leveren aan de (sportieve) ambities van de club.
 • 12 april

  Roda JC online pokertoernooi

  In samenwerking met Holland Casino Online organiseren wij, EXCLUSIEF voor onze trouwe supporters, een uniek online Roda JC Pokertoernooi op 20 april om 20.00 uur.
 • 2 februari

  Maurice Kleuters nieuwe commercieel directeur

  Maurice Kleuters is met ingang van 1 maart 2022 de nieuwe commercieel directeur van Roda JC Kerkrade. Kleuters (44) is onder andere aangesteld om verdere invulling en richting te geven aan de groeiende commerciële ambities van de club.
 • 26 januari

  Gorenjec Facility Services official partner Roda JC

  Gorenjec Facility Services is met ingang van volgend seizoen official partner van Roda JC Kerkrade. Met het uitbreiden van de bestaande samenwerking spreekt Gorenjec Facility Services het vertrouwen uit in Roda JC en wilt het bedrijf een bijdrage leveren aan de (sportieve) ambities van de club.
 • 24 december

  Gewijzigde openingstijden receptie Parkstad Limburg Stadion

  De kantoren en Fanshop van het Parkstad Limburg Stadion zijn vanaf zaterdag 25 december tot en met zondag 2 januari 2021 gesloten.
 • 9 december

  Voldoende sponsoren, geen zendtijd

  Aanstaande vrijdag (10 december) komt FC Den Bosch op bezoek in Kerkrade. Voor Roda JC is dit het laatste thuisduel voor de winterstop.
 • 15 oktober

  Free a Girl tweede maatschappelijke rugsponsor

  In samenspraak met Flow Traders Foundation kiest Roda JC ook dit seizoen bewust voor vier goede doelen en/of stichtingen op de achterzijde van de Roda JC-tenues. War Child stond de eerste periode op het shirt. Nu is het de beurt aan Free a Girl.
 • 12 oktober

  Rd4 Bedrijvenservice verlengt samenwerking met Roda JC

  Rd4 Bedrijvenservice verzorgt al jarenlang de afvalinzameling voor Roda JC. Daarnaast zorgt de veegservice ervoor dat het terrein rondom het Parkstad Limburg Stadion er na ieder thuisduel weer netjes bij ligt. Ook komend seizoen blijft Rd4 Bedrijvenservice verbonden aan Roda JC.
 • 6 oktober

  Jurgen Streppel verlengt contract, Jordens Peters nieuwe algemeen directeur

  Roda JC Kerkrade zet belangrijke organisatorische en sportieve stappen op weg naar een stabiele en ambitieuze toekomst. Hoofdtrainer Jurgen Streppel verlengt zijn contract en Jordens Peters is de nieuwe algemeen directeur
 • 11 augustus

  Mascot Workwear met logo op wedstrijdshirt

  MASCOT® WORKWEAR heeft de samenwerking met Roda JC verlengd. De oud-hoofdsponsor van Roda JC verwerft voor het huidige seizoen de schouderpositie op het wedstrijdshirt van Roda JC.
 • 3 augustus

  Wiertz Company langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots vermelden dat Wiertz Company haar sponsorovereenkomst bij Roda JC met één seizoen heeft verlengd. De toonaangevende HR-dienstverlener is reeds vele seizoenen verbonden aan Roda JC.
 • 14 juli

  Rugsponsor JORC verlengt partnership met Roda JC

  JORC en Roda JC hebben de huidige overeenkomst verlengd tot en met juni 2022. JORC is al jaren trouwe sponsor van Roda JC en prijkt sinds drie seizoenen op de onderkant van het wedstrijdshirt.
 • 7 juli

  DUROI ook komend seizoen broeksponsor Roda JC

  Roda JC mag met gepaste trots melden dat DUROI ook aankomend seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden zal zijn. Het in Heerlen gevestigde bedrijf, met een tweede locatie in Den Bosch, is sinds afgelopen seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden en heeft,
  samen met de club, besloten de samenwerking te verlengen.
 • 6 juli

  Doelman Rody de Boer voor drie seizoenen naar Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Rody de Boer. De 23-jarige doelman komt transfervrij over van AZ en tekent in Kerkrade een contract voor de duur van drie seizoenen.
 • 1 juli

  Roda JC lanceert nieuw ticketingplatform

  Supporters van Roda JC kunnen voortaan online sneller en eenvoudiger losse tickets, seizoenkaarten en clubkaarten bestellen. De afgelopen maanden is hard gewerkt om het bestelproces gebruiksvriendelijker te maken.
 • 25 juni

  Roda JC legt Guus Joppen vast voor 2 seizoenen

  Roda JC Kerkrade heeft Guus Joppen gecontracteerd. De 31-jarige centrale verdediger tekent in Kerkrade een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen.
 • 23 juni

  Robert Klaasen langer verbonden aan Roda JC

  Robert Klaasen heeft zijn overeenkomst bij Roda JC Kerkrade voor de duur van één seizoen verlengd. De middenvelder staat ook het aankomende seizoen 2021-2022 onder contract bij Roda JC.
 • 16 juni

  Loek Hamers langer verbonden aan Roda JC

  Loek Hamers heeft een overeenkomst getekend welke hem het komende seizoen aan Roda JC verbindt. De doelman tekende, evenals Jimmy Vijgen, een amateur-overeenkomst. Hamers sluit het aankomende seizoen definitief aan als doelman van de eerste selectie van Roda JC.
 • 14 juni

  Voorlopig oefenprogramma Roda JC bekend

  Roda JC Kerkrade start op 21 juni a.s. de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022. Drie dagen later staat de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen FC Kerkrade-West. Bekijk hieronder het voorlopige oefenschema:
 • 14 juni

  Speelschema definitief, volle stadions vanaf de seizoenstart!

  Roda JC Kerkrade start op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Een week later strijden we, samen met jullie, in eigen huis voor de drie punten tegen Excelsior.
 • 9 juni

  Concept speelschema 2021-2022

  De KNVB heeft woensdagochtend het conceptprogramma van het seizoen 2021-2022 bekendgemaakt. Volgens dat programma start Roda JC op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Een week later staat de thuiswedstrijd tegen Excelsior op het programma.
 • 7 juni

  Jimmy Vijgen tekent amateurcontract bij Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft Jimmy Vijgen vastgelegd. De 20-jarige vleugelaanvaller tekende vanochtend in het bijzijn van zijn familie een overeenkomst voor één seizoen.
 • 27 mei

  De Energie Bedrijfsadviseur Limburg nieuwe hoofdsponsor

  Roda JC Kerkrade kondigt met trots zijn nieuwe hoofdsponsor aan: De Energie Bedrijfsadviseur Limburg. De club is een meerjarige samenwerking aangegaan en De Bedrijfsadviseur Limburg zal onder meer prominent zichtbaar zijn op de voorzijde van het wedstrijdshirt.
 • 12 mei

  Bekijk hier aflevering 9 van #StudioRoda

  In deze aflevering van #StudioRoda zijn onze gasten: Pierre Vermeulen, Erik Falkenburg en Danny Bakker!
 • 15 april

  Vacature Salesmanager Horeca bij YveY locatie Parkstad Limburg Stadion

  Wij zijn op zoek naar versterking! Voldoe jij aan onze wensen en wij aan die van jou, dan zijn wij wellicht perfect voor elkaar!
 • 12 april

  Sterke comeback in Limburgse Derby bezorgt Roda JC drie punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond de Limburgse Derby in en tegen MVV Maastricht gewonnen. Door doelpunten van Pflücke, Jensen en Serrarens werden de Maastrichtenaren met 2-4 aan de kant gezet.
 • 23 maart

  Roda JC en Tymes4 slaan handen ineen

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat het overstapt op een nieuw ticketingsysteem. Tymes4, een ticketingsysteem ontwikkeld voor en door het Nederlands betaald voetbal, verbindt zich voor de komende drie seizoenen aan Roda JC.
 • 22 maart

  Aankomende 5 duels Roda JC live te bekijken via ESPN

  De aankomende vijf wedstrijden van Roda JC Kerkrade worden live uitgezonden op ESPN.
 • 19 maart

  Tiny Miracles vierde hoofdsponsor Roda JC

  Flow Traders Foundation geeft Tiny Miracles landelijke naamsbekendheid.
 • 12 maart

  Broeksponsor DUROI lanceert nieuwe huisstijl

  Onveranderde toekomstvisie, nieuwe look and feel! Vanaf vanavond (Roda JC - Jong Ajax) is het vernieuwde logo van onze (broek)sponsor DUROI op de linkerzijde van het broekje zichtbaar.
 • 2 maart

  Investeringen in sportpark Kaalheide

  De gemeente Kerkrade heeft een intentieovereenkomst getekend voor het uitwerken van een herontwikkelingsplan voor sportpark Kaalheide. De andere partijen die deze intentieovereenkomst hebben getekend zijn BRUIS, Roda JC, Stichting Maatschappelijk Ontwikkelen, HEEMwonen, Achilles-TOP en TCK.
 • 26 februari

  Roda JC en Yvey tekenen contract

  Roda JC is afgelopen zomer in zee gegaan met YveY als nieuwe horeca-partner. Door de welbekende corona-perikelen is vandaag het contract pas officieel ondertekend en zoals het nu uitziet kan met ingang van volgend seizoen écht van start worden gegaan.
 • 22 februari

  Wijziging speeldag Roda JC - N.E.C. Nijmegen

  De wedstrijd Roda JC Kerkrade - N.E.C. Nijmegen wordt definitief gespeeld op vrijdag 26 februari om 21.00 uur.
 • 8 februari

  In Memoriam - Wim Vrösch

  Op vrijdag 5 februari bereikte Roda JC het trieste nieuws dat Wim Vrösch is overleden.
 • 5 februari

  Roda JC boekt ruime zege op Jong PSV

  Roda JC heeft vanavond in eigen huis met ruime cijfers gewonnen van Jong PSV. Pflücke (2), Goppel, Serrarens en Bakker waren trefzeker voor de thuisploeg.
 • 4 februari

  FysioStofberg langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft de samenwerking met FysioStofberg verlengd. De komende seizoenen blijft FysioStofberg fysiotherapeuten detacheren aan Roda JC, voor zowel het eerste elftal- als de Voetbalacademie.
 • 28 januari

  Roda JC huurt Dylan Vente van Feyenoord

  Roda JC Kerkrade heeft met Feyenoord Rotterdam overeenstemming bereikt over de verhuur van Dylan Vente.
 • 24 januari

  Veerkrachtig Roda JC wint thuis van Jong FC Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in eigen huis een achterstand weten om te buigen naar een overwinning. Falkenburg en Pflücke waren trefzeker aan de kant van de thuisploeg.
 • 24 januari

  Wealer Autogroep nieuwe mobiliteitspartner

  Roda JC Kerkrade heeft zich voor de komende 2.5 jaar verbonden aan Wealer Autogroep.
 • 22 januari

  Roda JC dankt Keram Mini

  Eind juli 2017 tekende Roda JC en Keram Mini een overeenkomst waarmee Keram Mini voor drie seizoenen de mobiliteitspartner van Roda JC zou worden.
 • 15 januari

  De visie van Jurgen: 'Goede graadmeter'

  “Acht keer speelden we dit seizoen gelijk. Daarvan kwamen we zesmaal op voorsprong en verspeelden we vijf keer de volle winst in de slotminuten. Als we de weg naar boven willen inslaan, moet dat er écht uit.
 • 14 januari

  Rugnummer 9: 'we moeten een echte machine worden'

  Het hoogtepunt van zijn carrière vierde hij bij de tegenstander van morgen. Tijdens de play-offs van 2018 had Fabian Serrarens met vier doelpunten een cruciale rol in de promotie van De Graafschap. Dat kunstje wil de spits bij Roda JC herhalen.
 • 14 januari

  Roda JC haalt Ali Messaoud terug naar Nederland

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Ali Messaoud. De 29-jarige middenvelder heeft zijn contract bij het Deense Vendsyssel FF laten ontbinden en tekent in Kerkrade een overeenkomst tot en met het einde van het huidige
  seizoen.
 • 14 januari

  Flow Traders Foundation geeft Voedselbanken.nl landelijke naamsbekendheid

  Op 28 augustus 2020 verkreeg de Flow Traders Foundation de rechten voor het hoofdsponsorschap van Roda JC gedurende het seizoen 2020-2021.
 • 13 januari

  Roda JC huurt centrale verdediger Stan van Dijck van VVV-Venlo

  Roda JC heeft zich versterkt met de diensten van Stan van Dijck. De 20-jarige centrale verdediger wordt tot het einde van het lopende seizoen gehuurd van provinciegenoot VVV-Venlo.
 • 12 januari

  Alle wedstrijden 3e periode ook live op ESPN

  Alle wedstrijden in de 3e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden op ESPN. Dit op initiatief van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs.
 • 8 januari

  Roda JC verspeelt punten in Breda

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond 'slechts' een punt overgehouden aan het duel met NAC Breda. Hoewel een vroege achterstand werd omgebogen in een voorsprong, kon deze niet worden vastgehouden.
 • 8 januari

  Jordy Croux vertrekt bij Roda JC

  Jordy Croux vertrekt bij Roda JC. De vleugelaanvaller heeft zijn contract bij Roda JC ontbonden en vertrekt naar het Japanse Avispa Fukuoka waar hij een contract tekent voor twee seizoenen.
 • 6 januari

  Hoofdtrainer Streppel test positief op coronavirus

  Hoofdtrainer Jurgen Streppel heeft het duel Jong AZ - Roda JC noodgedwongen aan zich voorbij moeten laten gaan, omdat hij enkele dagen voorafgaand aan de wedstrijd in contact is geweest met iemand die later besmet bleek met het
  coronavirus.
 • 4 januari

  Roda JC begint met overwinning aan het nieuwe jaar

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond het eerste duel van het nieuwe jaar winnend afgesloten. In Wijdewormer werd Jong AZ door een doelpunt van Patrick Pflücke met 0-1 verslagen.
 • 4 januari

  Pre-talk: Jong AZ - Roda JC

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade in Wijdewormer tegen Jong AZ. Om 18.45 uur wordt afgetrapt tegen de beloften van de Alkmaarse voetbalclub.
 • 29 december

  In Memoriam - Henk Bakker

  Roda JC Kerkrade heeft vanochtend kennis genomen van het overlijden van erelid Henk Bakker.
 • 28 december

  Roland Alberg op huurbasis naar Hyderabad FC

  Roland Alberg vertrekt naar Hyberabad FC. De 30-jarige aanvaller vertrekt op huurbasis naar de huidige nummer 8 van de Indian Super League.
 • 20 december

  Roda JC lijdt nederlaag in laatste duel voor de winterstop

  Roda JC Kerkrade heeft geen punten overgehouden aan het laatste duel voor de winterstop. De formatie van Jurgen Streppel incasseerde voor rust al twee tegentreffers, na rust kwam daar nog eentje bij voor Go Ahead Eagles.
 • 20 december

  Roda JC legt behendige middenvelder Bouchouari vast

  Roda JC Kerkrade heeft zich definitief versterkt met Benjamin Bouchouari. De 19-jarige middenvelder tekent een overeenkomst welke hem voor 2.5 seizoen aan Roda JC verbindt.
 • 20 december

  '2020 met een overwinning afsluiten'

  “Vandaag sluiten we de eerste competitiehelft af. Terugblikkend hebben we nergens punten gestolen, maar wel vaak verspeeld. Omdat we steeds meer op elkaar ingespeeld raken, kunnen we na de winterstop alleen maar beter worden. Daar ben ik vast van overtuigd.
 • 19 december

  Rugnummer 1 - Vertrouwen terugbetalen

  Drie jaar was hij reservekeeper bij FC Groningen. Dé reden dat Jan Hoekstra minuten wilde maken en ervaring opdoen. De twee meter lange doelman is blij met zijn komst naar Roda JC, maar ging de afgelopen drie maanden wel door een dalletje.
 • 14 december

  Roda JC speelt gelijk tegen Helmond Sport

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in eigen huis een 2-0 voorsprong uit handen gegeven tegen Helmond Sport. Falkenburg en Alberg waren de doelpuntenmakers aan de kant van Roda JC.
 • 14 december

  'We weten wat ons vanavond te doen staat'

  Net als assistent-trainer Remond Strijbosch en keeperstrainer Rein van Duijnhoven heb ik een lang verleden bij Helmond Sport.
 • 13 december

  Rugnummer 35 - Bizarre carrière

  Als jeugdspeler heeft hij met clubs als Waasland-Beveren, RSC Anderlecht, Racing Genk, KV Mechelen, Willem II en Fortuna Sittard een imposante reeks achter zijn naam. Momenteel hoopt Benjamin Bouchouari op een contract bij Roda JC.
 • 5 december

  Roda JC en Jong PSV delen de punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het treffen met Jong PSV. Op PSV Campus De Herdgang kwamen beide ploegen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.
 • 28 november

  Roda JC verslaat Excelsior in eigen huis

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag drie punten overgehouden aan het treffen met Excelsior Rotterdam. Serrarens, Vossebelt en Goppel zorgden voor de drie doelpunten aan de kant van Roda JC.
 • 28 november

  De visie van Jurgen - 'Stijgende lijn'

  “Goede resultaten zijn altijd fijn en doen iets met de sfeer. Maar het is voor een trainer ook fijn als je bepaalde patronen terugziet waarop je kunt terugvallen en voortborduren.
 • 27 november

  Thijmen heeft altijd een lach op zijn gezicht

  Voorafgaand aan de vorige thuiswedstrijd tegen MVV liet hij weten ‘derby-ready‘ te zijn. Thijmen Goppel was dan ook heel gelukkig met zijn terugkeer in de basis én de winst op zijn oude ploegmakkers.
 • 25 november

  Roda JC vanaf seizoen 2021-2022 op natuurgras

  Roda JC Kerkrade speelt vanaf het aankomende seizoen (2021-2022) haar wedstrijden weer op natuurgras.
 • 23 november

  KNVB schorst Roland Alberg drie duels, waarvan één voorwaardelijk

  De KNVB heeft Roland Alberg een schikkingsvoorstel gedaan van drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk.
 • 14 november

  Roda JC pakt drie punten in Limburgse Derby

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond - na een mindere periode - de Limburgse Derby tegen MVV Maastricht winnend afgesloten. Door doelpunten van Bakker en Alberg bleven de drie punten in Kerkrade.
 • 14 november

  'Negatieve spiraal ombuigen'

  “Voor iedereen die Roda JC of MVV een warm hart toedraagt, is de derby van vanavond een van de mooiste wedstrijden. Als staf en spelersgroep zijn we daarvan absoluut doordrongen. Maar het is vandaag ook een uitgelezen kans om de negatieve spiraal om te buigen.
 • 14 november

  Lancering Roda 1962, ván en vóór Roda-supporters

  Als Roda JC zijn wij verheugd om de lancering van Roda 1962 aan te kondigen. Via Roda 1962, een nieuw opgerichte vereniging ván en vóór Roda-supporters, krijgt de achterban een belangrijke rol bij beslissingen over het culturele erfgoed van de club.
 • 13 november

  Speciaal voor u: exclusieve telecom deal!

  Roda JC en Cónect Telecom slaan handen in elkaar en komen met exclusieve telecom deal!
 • 12 november

  Wijziging speeldag Roda JC - Excelsior

  De wedstrijd Roda JC Kerkrade - Excelsior Rotterdam wordt definitief gespeeld op zaterdag 28 november.
 • 9 november

  Roda JC loopt tegen nederlaag aan in Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond op Sportcomplex Zoudenbalch geen punten overgehouden aan het duel met Jong FC Utrecht.
 • 9 november

  Pre-talk: Jong FC Utrecht - Roda JC

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade in Utrecht het competitieduel met Jong FC Utrecht. Op Sportcomplex Zoudenbalch wordt om 21.00 uur afgetrapt.
 • 3 november

  Livestream, loterij & Drive-Thru kerstmarkt

  Natuurlijk gebeurt er een hele hoop in deze toch wel vreemde periode. Wedstrijden zonder publiek wennen nooit.
 • 31 oktober

  Roda JC en FC Den Bosch delen de punten

  Roda JC Kerkrade heeft een punt overgehouden aan het treffen met FC Den Bosch. In het Parkstad Limburg Stadion kwamen beide ploegen vandaag niet tot scoren.
 • 31 oktober

  De visie van Jurgen - 'Ballen tonen'

  “Voor de nederlaag tegen Fortuna Sittard kan ik allerlei excuses bedenken. Ook kan ik er een mooi verhaal over ophangen. Maar dat is me te gemakkelijk en daar heb ik geen zin in. Onze start was gewoon heel erg slecht, vervolgens deed de wedstrijd er eigenlijk niet meer toe.
 • 31 oktober

  Stichting SINA tweede hoofdsponsor Roda JC

  Op 28 augustus 2020 verkreeg de Flow Traders Foundation de rechten voor het hoofdsponsorschap van Roda JC gedurende het seizoen 2020-2021. Zoals reeds gecommuniceerd kiest de Foundation bewust voor vier goede doelen en/of stichtingen op de voorzijde van de Roda JC- tenues.
 • 30 oktober

  Rugnummer 19 - Nieuwe uitdaging

  Van het vakantie-eiland Cyprus naar een appartementje in Kerkrade. Michalis Ioannou heeft het er graag voor over. De 20-jarige middenvelder en international heeft namelijk maar één doel: het maximale uit zijn carrière halen.
 • 28 oktober

  Roda JC uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker

  Roda JC Kerkrade heeft de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker niet bereikt. Fortuna Sittard was in het Parkstad Limburg Stadion met twee doelpunten te sterk.
 • 28 oktober

  "Wij zijn ervan doordrongen dat deze derby enorm leeft"

  “Aan betaald voetbal zonder publiek zullen we nooit wennen. Zeker in een derby als tegen Fortuna Sittard is dat heel vreemd en doet dat extra pijn.
 • 27 oktober

  Rugnummer 21 - Altijd rustig

  Morgenavond speelt hij tegen de club waar hij zijn grootste succes vierde. Miguel Santos koestert de promotie van Fortuna Sittard nog steeds, maar wil dat kunstje vooral in Kerkrade herhalen.
 • 27 oktober

  Scoor een derby gedragen Roda JC shirt!

  Voor het eerst sinds 2015 staat de Limburgse derby tussen Roda JC en Fortuna Sittard weer op het programma.
 • 26 oktober

  Roda JC en CelXpert breiden samenwerking verder uit

  CelXpert Vitaminesupplementen kwam in augustus j.l. naar Roda JC omdat zij graag iets wilden doen voor de Voetbalacademie van Roda JC. In samenspraak is besloten dat doeltjes aangekocht werden voor de trainingen van de Voetbalacademie. Maar daar is het niet bij gebleven.
 • 23 oktober

  Verliespartij tegen koploper Cambuur in Leeuwarden

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond geen punten over gehouden aan het treffen met koploper SC Cambuur. De ploeg uit Leeuwarden was in eigen huis met 3-0 te sterk.
 • 22 oktober

  Pre-talk: SC Cambuur - Roda JC

  Voor Roda JC Kerkrade staat deze week, na het gelijke spel tegen Telstar, het uitduel met SC Cambuur op het programma. Morgenavond trapt de ploeg van hoofdtrainer Jurgen Streppel om 21.00 uur af in Leeuwarden.
 • 19 oktober

  Roda JC en Telstar delen de punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond gelijkgespeeld tegen SC Telstar. In het Parkstad Limburg Stadion kwamen de Kerkradenaden nog op voorsprong, maar vlak voor het eindsignaal wist de ploeg uit Velsen-Zuid de gelijkmaker te scoren.
 • 19 oktober

  'Benieuwd of wij opnieuw progressie tonen'

  “Samen met Telstar delen we momenteel de zevende plek op de ranglijst. Omdat we hogerop willen, is het belang van deze wedstrijd meteen verklaard.
 • 18 oktober

  Roland wil zich nóg meer laten gelden

  Afgelopen seizoen was hij negenmaal succesvol, deze jaargang heeft hij al zes doelpunten achter zijn naam.
 • 10 oktober

  Roda JC geeft vroege voorsprong weg tegen Almere City FC

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in een regenachtig Yanmar Stadion met 2-1 verloren van Almere City FC. De ploeg uit Kerkrade gaf een vroege voorsprong in de eerste helft alweer uit handen.
 • 10 oktober

  Pre-talk: Almere City FC - Roda JC Kerkrade

  Vanmiddag reist Roda JC Kerkrade af naar Almere City FC. Om 18.45 uur klinkt het eerste fluitsignaal in het Yanmar Stadion.
 • 6 oktober

  Roda JC legt doelman Santos vast tot einde van het seizoen

  Roda JC Kerkrade heeft op de slotdag van de transfermarkt een nieuwe doelman aan de selectie toegevoegd. Miguel Santos komt over van het Roemeense Astra Giurgiu en tekent een contract tot het einde van het seizoen.
 • 5 oktober

  Roda JC huurt Danny Bakker van ADO Den Haag

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Danny Bakker. De 25-jarige middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van ADO Den Haag.
 • 4 oktober

  Roda JC en FC Volendam delen de punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in eigen huis gelijkgespeeld tegen FC Volendam. Roland Alberg scoorde vanaf elf meter het doelpunt voor de Kerkradenaren.
 • 2 oktober

  'We kunnen èn moeten veel beter'

  “Zondag spelen we tegen FC Volendam onze eerste thuiswedstrijd zonder publiek. Heel vervelend omdat de wisselwerking met de fans tijdens de vorige twee thuisduels een genot was.
 • 1 oktober

  Geel als lievelingskleur

  Vanaf het eerste moment is hij verliefd op zijn nieuwe omgeving. Amir Absalem geniet van de ‘bergen‘ in Zuid-Limburg en de vriendelijke mensen, maar vooral van zijn rol bij Roda JC.
 • 29 september

  Roda JC geeft voorsprong in slotfase weg

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in de slotfase een 2-3 voorsprong weggegeven in en tegen Eindhoven.
 • 29 september

  Nederlandse voetbalwedstrijden voorlopig zonder publiek

  Bij alle wedstrijden in het betaalde voetbal zijn voorlopig geen supporters en sponsoren toegestaan. Deze ingrijpende beslissing hebben minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gisterenavond tijdens de persconferentie bekendgemaakt.
 • 28 september

  Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen

  Het kabinet komt met ingrijpende maatregelen. Die treffen heel de samenleving hard. Keihard. En dus ook het betaalde voetbal. Maar kennelijk is dit nodig.
 • 10 september

  Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - FC Dordrecht

  Op vrijdag 18 september a.s. speelt Roda JC Kerkrade om 21.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion het tweede thuisduel tegen FC Dordrecht
 • 10 september

  Roda JC O21 - Vitesse O21 toegankelijk voor publiek

  Op zaterdag 12 september speelt Roda JC O21 om 15.00 uur in het eigen Parkstad Limburg Stadion het competitieduel tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse.
 • 10 september

  KNVB geeft Roda JC goedkeuring inzake wijziging zeggenschap

  Op 20 mei jongstleden werd wereldkundig gemaakt dat Roda JC een structurele koerswijziging tegemoet zou gaan.
 • 8 september

  Roda JC legt spits Fabian Serrarens vast

  Roda JC Kerkrade heeft de gewenste spits binnen. De 29-jarige Amsterdammer Fabian Serrarens komt transfervrij over van het Poolse Arka Gdynia en tekent in Kerkrade een verbintenis tot en met
  het einde van het huidige seizoen, met een optie voor het seizoen 2021-2022.
 • 8 september

  Richard Jensen blijft Roda JC trouw

  Roda JC Kerkrade mag melden dat het een nieuwe overeenkomst heeft gesloten met Richard Jensen. De 24-jarige Finse verdediger tekent een contract tot en met het einde van het huidige seizoen
  met een optie voor het seizoen 2021-2022.
 • 5 september

  Roda JC verslaat TOP Oss in eigen huis

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond ook het tweede duel van het nieuwe seizoen winnend afgesloten. TOP Oss was om 21.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion de tegenstander.
 • 5 september

  'Roda JC terugbrengen waar het thuishoort'

  “Natuurlijk was ik afgelopen week erg blij met de 4-0 overwinning op Jong Ajax. Maar ik was vooral heel tevreden over de spirit waarmee we speelden en vooruit verdedigden.
 • 4 september

  YveY cateraar rondom Roda JC - TOP Oss

  Aanstaande zaterdag zal cateraar YveY rondom de wedstrijd Roda JC - Top Oss de catering op zowel de Hoofdtribune- als de publiekstribunes voor haar rekening nemen
 • 3 september

  Roda JC legt linksback Amir Absalem vast

  Roda JC Kerkrade heeft Amir Absalem gecontracteerd. De 23-jarige linksback komt transfervrij van FC Groningen en tekent in Kerkrade een verbintenis voor de duur van twee seizoenen.
 • 3 september

  Novakovic en Cotán vertrekken bij Roda JC

  Radomir Novakovic en Antonio Cotán vertrekken per direct bij Roda JC. Beide spelers gaan aan de slag bij een nieuwe werkgever.
 • 3 september

  Niek wilt weer belangrijk zijn

  Inmiddels heeft hij al 236 wedstrijden en 41 doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam. Niek Vossebelt weet inmiddels wat er op het een-na-hoogste niveau in Nederland wordt verwacht.
 • 1 september

  Doelman Youri Roulaux tekent contract bij Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Youri Roulaux.
 • 28 augustus

  "Beleef Kerkrade" 1e shirtsponsor voor het komend seizoen

  Roda JC Kerkrade speelt komend seizoen met goede doelen op het tenue. De Flow Traders Foundation, een supporter van de club, heeft voor het seizoen 2020-2021 de rechten voor het hoofdsponsorschap van de club verkregen.
 • 21 augustus

  Danny Bonn 'Roda, we've got your back!'

  Sinds de zomer van 2017 pronkte het logo van MASCOT® WORKWEAR op de voorkant van het shirt van Roda JC Kerkrade. Komend seizoen is het van oorsprong Deense bedrijf op de achterkant te zien.
 • 21 augustus

  Mascot® Workwear nieuwe rugsponsor Roda JC

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat MASCOT® WORKWEAR een nieuwe sponsorovereenkomst met Roda JC heeft afgesloten.
 • 15 augustus

  Roda JC huurt doelman Jan Hoekstra voor één seizoen van FC Groningen

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Jan Hoekstra. De doelman komt op huurbasis over van FC Groningen en tekent in Kerkrade een verbintenis
  voor één seizoen.
 • 14 augustus

  Maak kennis met: Errol Ramsche, Veiligheidscoördinator Roda JC

  Vanaf 1 juni 2020 vervult Errol Ramsche de functie van veiligheidscoördinator bij Roda JC Kerkrade. De 53-jarige is zeker geen onbekende in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 11 augustus

  Roda JC huurt Michalis Ioannou

  Roda JC Kerkrade heeft Michalis Ioannou voor één seizoen gehuurd van het Cypriotische Anarthosis Famagusta. De 20-jarige middenvelder sluit per direct aan bij de hoofdmacht van Roda JC.
 • 7 augustus

  du ROI nieuwe broeksponsor Roda JC!

  Roda JC is trots om te mogen melden dat de financiële en fiscale dienstverlener du ROI het aankomende seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden zal zijn.
 • 6 augustus

  Roda JC zoekt stagiair(e) Marketing & Sales

  Roda JC Kerkrade is een dynamische voetbalorganisatie in de Keuken Kampioen Divisie, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.
 • 4 augustus

  Roda JC legt Patrick Pflücke vast

  Roda JC Kerkrade heeft Patrick Pflücke gecontracteerd. De 23-jarige Duitse middenvelder tekent een overeenkomst tot en met het seizoen 2021-2022.
 • 3 augustus

  Martijn Wismans algemeen directeur Roda JC

  Op woensdag 20 mei jl. maakte de Phoenix groep bekend om Roda JC Kerkrade met een nieuwe structuur, kraakheldere governance op een transparante en integere wijze nieuw leven in te willen blazen.
 • 31 juli

  Oefencampagne in speciale 'Beleef Kerkrade' tenues

  Roda JC Kerkrade zal de rest van de voorbereiding spelen met speciale tenues.
 • 30 juli

  Roda JC legt Niek Vossebelt vast voor twee seizoenen

  Roda JC Kerkrade heeft Niek Vossebelt gecontracteerd. De 28-jarige middenvelder komt transfervrij over van Almere City FC en tekent in Kerkrade een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen.
 • 24 juli

  Roda JC begint seizoen in Amsterdam

  Roda JC Kerkrade begint het nieuwe seizoen 2020/2021 met een uitwedstrijd tegen Jong Ajax.
 • 23 juli

  Jorc Industrial en PC Tronic verlengen shirtsponsorovereenkomsten

  Roda JC Kerkrade is verheugd om te mogen melden dat zowel Jorc Industrial als PC Tronic haar
  sponsorovereenkomst bij Roda JC hebben verlengd.
 • 17 juli

  Roda JC haalt ervaren Kees Luijckx terug naar Kerkrade

  Kees Luijckx is de nieuwste aanwinst van Roda JC Kerkrade. De 34-jarige ervaren verdediger komt over van het Deense Silkeborg.
 • 16 juli

  Medisana draagt na 8 jaar stokje over

  Na maar liefst acht opeenvolgende seizoenen draagt Medisana Benelux N.V. het rugsponsorschap van Roda JC Kerkrade over.
 • 16 juli

  Keuken Kampioen verlengt voor onbepaalde tijd sponsoring Eerste Divisie

  Na twee succesvolle seizoenen Keuken Kampioen Divisie hebben Keuken Kampioen en de Coöperatie Eerste Divisie besloten om het partnership voor onbepaalde tijd te verlengen.
 • 15 juli

  Roda JC legt Xander Lambrix vast

  Roda JC Kerkrade heeft Xander Lambrix vastgelegd. De 20-jarige Belgische verdediger komt transfervrij over van KRC Genk en tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.
 • 15 juli

  Vrienden van Roda JC, Vrienden voor het leven

  De seizoenkaartteller staat op dit moment op meer dan 2.500 kaarten, waaronder vele seizoenkaarthouders van onze hoofdtribune. Inmiddels zijn ruim 120 Vrienden van Roda JC seizoenkaarten verlengd.
 • 6 juli

  Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens meer dan voetbal-week

  Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week.
 • 2 juli

  Danny Volkers Hoofd Jeugdopleidingen

  Danny Volkers is per 1 juli 2020 aangesteld als Hoofd Jeugdopleidingen van Roda JC. Daarnaast zal hij de O21 van Roda JC onder zijn hoede gaan nemen.
 • 1 juli

  Keeperstrainer Rein van Duijnhoven completeert technische staf Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft haar technische staf compleet. De club heeft vanochtend overeenstemming bereikt met keeperstrainer Rein van Duijnhoven.
 • 1 juli

  Livio Milts langer verbonden aan Roda JC

  Livio Milts heeft zijn overeenkomst bij Roda JC Kerkrade verlengd. De 22-jarige middenvelder tekent een verbintenis tot en met het seizoen 2021-2022.
 • 30 juni

  Roel Brouwers onderdeel van technische staf Roda JC

  Roel Brouwers maakt het aankomende seizoen deel uit van de technische staf van Roda JC als specialistentrainer. Daarnaast gaat hij de O18 van Roda JC trainen.
 • 29 juni

  Eerste training Roda JC toegankelijk voor publiek!

  Aanstaande woensdag (1 juli 2020) begint ‘het nieuwe Roda JC‘ met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
 • 29 juni

  Remond Strijbosch nieuwe assistent-trainer Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft een nieuwe assistent-trainer. Remond Strijbosch (40) tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.
 • 26 juni

  Begeleid jij mij op mijn droombaan?

  Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Dus ook als je een verstandelijke beperking hebt!

 • 25 juni

  Nicky Souren langer verbonden aan Roda JC

  Nicky Souren heeft zijn contract bij Roda JC verlengd. De 20-jarige middenvelder tekende vanochtend een nieuwe overeenkomst die hem tot en met het seizoen 2021-2022 aan Roda JC verbindt.
 • 25 juni

  Roda JC legt Mart Remans vast tot en met seizoen 21-22

  Mart Remans heeft zijn contract bij Roda JC verlengd. De 22-jarige centrumspits tekende vanochtend een nieuwe overeenkomst die hem tot en met het seizoen 2021-2022 aan Roda JC verbindt.
 • 24 juni

  Samen naar Roda JC! Vanaf 1 september publiek toegestaan

  Roda JC Kerkrade is niets zonder haar fans. De afgelopen weken hebben we wederom ervaren hoe trouw de Roda-fans zijn.
 • 23 juni

  Roda JC Kerkrade contracteert Stefano Marzo

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag verdediger Stefano Marzo gecontracteerd. De 29-jarige Belg tekent in Kerkrade een overeenkomst voor 2 seizoenen.
 • 19 juni

  Roda JC legt aanvaller Thijmen Goppel vast

  Roda JC Kerkrade heeft Thijmen Goppel gecontracteerd. De snelle vleugelspits tekent een contract voor twee seizoenen in Kerkrade.
 • 13 juni

  Drive-in seizoenkaartverkoop enorm succes!

  Roda JC Kerkrade heeft vandaag (zaterdag 13 juni) haar seizoenkaartverkoop gelanceerd middels een drive-in door het Parkstad Limburg Stadion.
 • 10 juni

  Jurgen Streppel nieuwe hoofdtrainer Roda JC

  Jurgen Streppel is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. De 50-jarige oefenmeester tekent in Kerkrade een contract voor twee jaar.
 • 10 juni

  Verleng vanaf zaterdag uw zakelijke seizoenkaart

  Roda JC staat aan de vooravond van een nieuw seizoen. Onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Jurgen Streppel wordt het een seizoen waarbij de ambitie terugkeert in het Parkstad Limburg Stadion.

 • 27 mei

  Roda JC zoekt nieuwe teamspelers

  Onderdeel van de koerswijziging die op woensdag 20 mei jongstleden door Stichting Phoenix wereldkundig werd gemaakt, is het inrichten van een nieuwe
  Governance Structuur.
 • 20 mei

  Nieuwe toekomst voor Roda JC Kerkrade

  Regionale groep ondernemers ‘Phoenix‘ opent de deur naar een transparante, integere en ambitieuze toekomst.
 • 13 mei

  Financiële waarborging Roda JC in de steigers

  Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de waarborging van de toekomst van Roda JC.
 • 4 mei

  Update Coronavirus: Roda JC heeft training hervat

  Roda JC Kerkrade heeft vandaag (maandag) de trainingen hervat. In aangepaste vorm werden er in groepjes van 6 spelers vanochtend en vanmiddag trainingen afgewerkt in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 1 mei

  Roda JC horecateam doneert levensmiddelen aan voedselbank

  Het Roda JC horecateam heeft levensmiddelen gedoneerd aan de voedselbank. Het gaat hierbij om voedsel, zoals chips, candybars en andere kleine levensmiddelen.
 • 30 april

  Update coronavirus: Roda JC hervat trainingen

  De selectie van Roda JC Kerkrade gaat vanaf maandag 4 mei a.s. achter gesloten deuren de trainingen in aangepaste vorm hervatten.
 • 22 april

  Update: maatregelen Coronavirus - 22 april 2020

  Update maatregelen: streep door seizoen 2019-2020.
 • 6 april

  Roda JC dankt vitale beroepsgroepen in de regio

  Nadat Roda JC op woensdag 1 april de medewerkers van de Intensive Care en de Spoed Eisende Hulp van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen in het zonnetje had gezet, werd er vanochtend (maandag) een vervolg gegeven aan deze actie.
 • 1 april

  Roda JC zet medewerkers Zuyderland Heerlen in het zonnetje

  De spelersgroep, staf en medewerkers van Roda JC hebben vanmiddag de medewerkers van de Intensive Care en Spoed Eisende Hulp van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen in het zonnetje gezet.
 • 1 april

  Update maatregelen Roda JC tegen Coronavirus

  Dinsdagavond 31 maart heeft het kabinet bekend gemaakt dat de bestaande Coronamaatregelen, niet langer tot 6 april maar minimaal tot en met 28 april van kracht blijven.
 • 30 maart

  Pepijn Schlösser langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft de optie die het had in de overeenkomst met Pepijn Schlösser gelicht. Dit betekent dat de 22-jarige rechtsback ook het aankomende seizoen (2020-2021) in het geel-zwart te bewonderen zal zijn.
 • 16 maart

  Update Coronavirus: Roda JC gesloten tot 6 april 2020

  De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus in Nederland tegen te gaan zijn verlengd tot maandag 6 april 2020.
 • 15 maart

  Update: Roda JC neemt verdere maatregelen wegens Coronavirus

  In verband met de recente ontwikkelingen rondom het corona virus en het pakket aan maatregelen die
  door het kabinet zijn aangekondigd om het Coronavirus in Nederland te bestrijden, heeft Roda JC
  besloten dat in ieder geval de training van morgen (maandag) is afgelast.
 • 28 februari

  VERHUURD: RODA JC SPELERSBUS MAAKT REIS NAAR BERLIJN

  Niet iedere voetballiefhebber is tevens ‘die hard‘ carnavalist. Juist daarom maakten tweeëntwintig reizigers tijdens het lange carnavalsweekend een groepsreis naar Berlijn. En wel met de Roda JC spelersbus van Jacobs Travel!
 • 27 februari

  Roda JC wint beroepszaak; verdere puntaftrek afgewend

  Roda JC Kerkrade heeft een verdere puntenaftrek afgewend. De Licentiecommissie van de KNVB legde de BVO op 1 november 2019 een straf op van één puntaftrek. De club ging in beroep, waarna de Beroepscommissie licentiezaken van de KNVB het verweer onlangs gegrond verklaarde.
 • 21 februari

  Kantoren en Fanshop Roda JC gesloten tijdens carnaval

  In verband met carnaval zijn de kantoren van Roda JC Kerkrade op maandag 24 en dinsdag 25 februari gesloten. Wij staan vanaf woensdag 26 februari om 09.00 uur weer voor u klaar.
 • 21 februari

  TE HUUR: DE RODA JC SPELERSBUS VAN JACOBS TRAVEL

  Gedurende seizoen 2019-2020 is in samenwerking met Jacobs Travel een geheel nieuwe Roda JC-spelersbus gerealiseerd. En u kunt deze luxe touringcar huren!
Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement
Alle cookies toestaan Alleen noodzakelijke cookies