• 15 oktober

  Free a Girl tweede maatschappelijke rugsponsor

  In samenspraak met Flow Traders Foundation kiest Roda JC ook dit seizoen bewust voor vier goede doelen en/of stichtingen op de achterzijde van de Roda JC-tenues. War Child stond de eerste periode op het shirt. Nu is het de beurt aan Free a Girl.
 • 12 oktober

  Rd4 Bedrijvenservice verlengt samenwerking met Roda JC

  Rd4 Bedrijvenservice verzorgt al jarenlang de afvalinzameling voor Roda JC. Daarnaast zorgt de veegservice ervoor dat het terrein rondom het Parkstad Limburg Stadion er na ieder thuisduel weer netjes bij ligt. Ook komend seizoen blijft Rd4 Bedrijvenservice verbonden aan Roda JC.
 • 6 oktober

  Jurgen Streppel verlengt contract, Jordens Peters nieuwe algemeen directeur

  Roda JC Kerkrade zet belangrijke organisatorische en sportieve stappen op weg naar een stabiele en ambitieuze toekomst. Hoofdtrainer Jurgen Streppel verlengt zijn contract en Jordens Peters is de nieuwe algemeen directeur
 • 11 augustus

  Mascot Workwear met logo op wedstrijdshirt

  MASCOT® WORKWEAR heeft de samenwerking met Roda JC verlengd. De oud-hoofdsponsor van Roda JC verwerft voor het huidige seizoen de schouderpositie op het wedstrijdshirt van Roda JC.
 • 3 augustus

  Wiertz Company langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots vermelden dat Wiertz Company haar sponsorovereenkomst bij Roda JC met één seizoen heeft verlengd. De toonaangevende HR-dienstverlener is reeds vele seizoenen verbonden aan Roda JC.
 • 14 juli

  Rugsponsor JORC verlengt partnership met Roda JC

  JORC en Roda JC hebben de huidige overeenkomst verlengd tot en met juni 2022. JORC is al jaren trouwe sponsor van Roda JC en prijkt sinds drie seizoenen op de onderkant van het wedstrijdshirt.
 • 7 juli

  DUROI ook komend seizoen broeksponsor Roda JC

  Roda JC mag met gepaste trots melden dat DUROI ook aankomend seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden zal zijn. Het in Heerlen gevestigde bedrijf, met een tweede locatie in Den Bosch, is sinds afgelopen seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden en heeft,
  samen met de club, besloten de samenwerking te verlengen.
 • 6 juli

  Doelman Rody de Boer voor drie seizoenen naar Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met Rody de Boer. De 23-jarige doelman komt transfervrij over van AZ en tekent in Kerkrade een contract voor de duur van drie seizoenen.
 • 1 juli

  Roda JC lanceert nieuw ticketingplatform

  Supporters van Roda JC kunnen voortaan online sneller en eenvoudiger losse tickets, seizoenkaarten en clubkaarten bestellen. De afgelopen maanden is hard gewerkt om het bestelproces gebruiksvriendelijker te maken.
 • 25 juni

  Roda JC legt Guus Joppen vast voor 2 seizoenen

  Roda JC Kerkrade heeft Guus Joppen gecontracteerd. De 31-jarige centrale verdediger tekent in Kerkrade een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen.
 • 23 juni

  Robert Klaasen langer verbonden aan Roda JC

  Robert Klaasen heeft zijn overeenkomst bij Roda JC Kerkrade voor de duur van één seizoen verlengd. De middenvelder staat ook het aankomende seizoen 2021-2022 onder contract bij Roda JC.
 • 16 juni

  Loek Hamers langer verbonden aan Roda JC

  Loek Hamers heeft een overeenkomst getekend welke hem het komende seizoen aan Roda JC verbindt. De doelman tekende, evenals Jimmy Vijgen, een amateur-overeenkomst. Hamers sluit het aankomende seizoen definitief aan als doelman van de eerste selectie van Roda JC.
 • 14 juni

  Voorlopig oefenprogramma Roda JC bekend

  Roda JC Kerkrade start op 21 juni a.s. de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022. Drie dagen later staat de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen FC Kerkrade-West. Bekijk hieronder het voorlopige oefenschema:
 • 14 juni

  Speelschema definitief, volle stadions vanaf de seizoenstart!

  Roda JC Kerkrade start op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Een week later strijden we, samen met jullie, in eigen huis voor de drie punten tegen Excelsior.
 • 9 juni

  Concept speelschema 2021-2022

  De KNVB heeft woensdagochtend het conceptprogramma van het seizoen 2021-2022 bekendgemaakt. Volgens dat programma start Roda JC op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Een week later staat de thuiswedstrijd tegen Excelsior op het programma.
 • 7 juni

  Jimmy Vijgen tekent amateurcontract bij Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft Jimmy Vijgen vastgelegd. De 20-jarige vleugelaanvaller tekende vanochtend in het bijzijn van zijn familie een overeenkomst voor één seizoen.
 • 27 mei

  De Energie Bedrijfsadviseur Limburg nieuwe hoofdsponsor

  Roda JC Kerkrade kondigt met trots zijn nieuwe hoofdsponsor aan: De Energie Bedrijfsadviseur Limburg. De club is een meerjarige samenwerking aangegaan en De Bedrijfsadviseur Limburg zal onder meer prominent zichtbaar zijn op de voorzijde van het wedstrijdshirt.
 • 12 mei

  Bekijk hier aflevering 9 van #StudioRoda

  In deze aflevering van #StudioRoda zijn onze gasten: Pierre Vermeulen, Erik Falkenburg en Danny Bakker!
 • 15 april

  Vacature Salesmanager Horeca bij YveY locatie Parkstad Limburg Stadion

  Wij zijn op zoek naar versterking! Voldoe jij aan onze wensen en wij aan die van jou, dan zijn wij wellicht perfect voor elkaar!
 • 12 april

  Sterke comeback in Limburgse Derby bezorgt Roda JC drie punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond de Limburgse Derby in en tegen MVV Maastricht gewonnen. Door doelpunten van Pflücke, Jensen en Serrarens werden de Maastrichtenaren met 2-4 aan de kant gezet.
 • 23 maart

  Roda JC en Tymes4 slaan handen ineen

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat het overstapt op een nieuw ticketingsysteem. Tymes4, een ticketingsysteem ontwikkeld voor en door het Nederlands betaald voetbal, verbindt zich voor de komende drie seizoenen aan Roda JC.
 • 22 maart

  Aankomende 5 duels Roda JC live te bekijken via ESPN

  De aankomende vijf wedstrijden van Roda JC Kerkrade worden live uitgezonden op ESPN.
 • 19 maart

  Tiny Miracles vierde hoofdsponsor Roda JC

  Flow Traders Foundation geeft Tiny Miracles landelijke naamsbekendheid.
 • 12 maart

  Broeksponsor DUROI lanceert nieuwe huisstijl

  Onveranderde toekomstvisie, nieuwe look and feel! Vanaf vanavond (Roda JC - Jong Ajax) is het vernieuwde logo van onze (broek)sponsor DUROI op de linkerzijde van het broekje zichtbaar.
 • 2 maart

  Investeringen in sportpark Kaalheide

  De gemeente Kerkrade heeft een intentieovereenkomst getekend voor het uitwerken van een herontwikkelingsplan voor sportpark Kaalheide. De andere partijen die deze intentieovereenkomst hebben getekend zijn BRUIS, Roda JC, Stichting Maatschappelijk Ontwikkelen, HEEMwonen, Achilles-TOP en TCK.
 • 26 februari

  Roda JC en Yvey tekenen contract

  Roda JC is afgelopen zomer in zee gegaan met YveY als nieuwe horeca-partner. Door de welbekende corona-perikelen is vandaag het contract pas officieel ondertekend en zoals het nu uitziet kan met ingang van volgend seizoen écht van start worden gegaan.
 • 22 februari

  Wijziging speeldag Roda JC - N.E.C. Nijmegen

  De wedstrijd Roda JC Kerkrade - N.E.C. Nijmegen wordt definitief gespeeld op vrijdag 26 februari om 21.00 uur.
 • 8 februari

  In Memoriam - Wim Vrösch

  Op vrijdag 5 februari bereikte Roda JC het trieste nieuws dat Wim Vrösch is overleden.
 • 5 februari

  Roda JC boekt ruime zege op Jong PSV

  Roda JC heeft vanavond in eigen huis met ruime cijfers gewonnen van Jong PSV. Pflücke (2), Goppel, Serrarens en Bakker waren trefzeker voor de thuisploeg.
 • 4 februari

  FysioStofberg langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft de samenwerking met FysioStofberg verlengd. De komende seizoenen blijft FysioStofberg fysiotherapeuten detacheren aan Roda JC, voor zowel het eerste elftal- als de Voetbalacademie.
 • 28 januari

  Roda JC huurt Dylan Vente van Feyenoord

  Roda JC Kerkrade heeft met Feyenoord Rotterdam overeenstemming bereikt over de verhuur van Dylan Vente.
 • 24 januari

  Veerkrachtig Roda JC wint thuis van Jong FC Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in eigen huis een achterstand weten om te buigen naar een overwinning. Falkenburg en Pflücke waren trefzeker aan de kant van de thuisploeg.
 • 24 januari

  Wealer Autogroep nieuwe mobiliteitspartner

  Roda JC Kerkrade heeft zich voor de komende 2.5 jaar verbonden aan Wealer Autogroep.
 • 22 januari

  Roda JC dankt Keram Mini

  Eind juli 2017 tekende Roda JC en Keram Mini een overeenkomst waarmee Keram Mini voor drie seizoenen de mobiliteitspartner van Roda JC zou worden.
 • 15 januari

  De visie van Jurgen: 'Goede graadmeter'

  “Acht keer speelden we dit seizoen gelijk. Daarvan kwamen we zesmaal op voorsprong en verspeelden we vijf keer de volle winst in de slotminuten. Als we de weg naar boven willen inslaan, moet dat er écht uit.
 • 14 januari

  Rugnummer 9: 'we moeten een echte machine worden'

  Het hoogtepunt van zijn carrière vierde hij bij de tegenstander van morgen. Tijdens de play-offs van 2018 had Fabian Serrarens met vier doelpunten een cruciale rol in de promotie van De Graafschap. Dat kunstje wil de spits bij Roda JC herhalen.
 • 14 januari

  Roda JC haalt Ali Messaoud terug naar Nederland

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Ali Messaoud. De 29-jarige middenvelder heeft zijn contract bij het Deense Vendsyssel FF laten ontbinden en tekent in Kerkrade een overeenkomst tot en met het einde van het huidige
  seizoen.
 • 14 januari

  Flow Traders Foundation geeft Voedselbanken.nl landelijke naamsbekendheid

  Op 28 augustus 2020 verkreeg de Flow Traders Foundation de rechten voor het hoofdsponsorschap van Roda JC gedurende het seizoen 2020-2021.
 • 13 januari

  Roda JC huurt centrale verdediger Stan van Dijck van VVV-Venlo

  Roda JC heeft zich versterkt met de diensten van Stan van Dijck. De 20-jarige centrale verdediger wordt tot het einde van het lopende seizoen gehuurd van provinciegenoot VVV-Venlo.
 • 12 januari

  Alle wedstrijden 3e periode ook live op ESPN

  Alle wedstrijden in de 3e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden op ESPN. Dit op initiatief van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs.
 • 8 januari

  Roda JC verspeelt punten in Breda

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond 'slechts' een punt overgehouden aan het duel met NAC Breda. Hoewel een vroege achterstand werd omgebogen in een voorsprong, kon deze niet worden vastgehouden.
 • 8 januari

  Jordy Croux vertrekt bij Roda JC

  Jordy Croux vertrekt bij Roda JC. De vleugelaanvaller heeft zijn contract bij Roda JC ontbonden en vertrekt naar het Japanse Avispa Fukuoka waar hij een contract tekent voor twee seizoenen.
 • 6 januari

  Hoofdtrainer Streppel test positief op coronavirus

  Hoofdtrainer Jurgen Streppel heeft het duel Jong AZ - Roda JC noodgedwongen aan zich voorbij moeten laten gaan, omdat hij enkele dagen voorafgaand aan de wedstrijd in contact is geweest met iemand die later besmet bleek met het
  coronavirus.
 • 4 januari

  Roda JC begint met overwinning aan het nieuwe jaar

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond het eerste duel van het nieuwe jaar winnend afgesloten. In Wijdewormer werd Jong AZ door een doelpunt van Patrick Pflücke met 0-1 verslagen.
 • 4 januari

  Pre-talk: Jong AZ - Roda JC

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade in Wijdewormer tegen Jong AZ. Om 18.45 uur wordt afgetrapt tegen de beloften van de Alkmaarse voetbalclub.
 • 29 december

  In Memoriam - Henk Bakker

  Roda JC Kerkrade heeft vanochtend kennis genomen van het overlijden van erelid Henk Bakker.
 • 28 december

  Roland Alberg op huurbasis naar Hyderabad FC

  Roland Alberg vertrekt naar Hyberabad FC. De 30-jarige aanvaller vertrekt op huurbasis naar de huidige nummer 8 van de Indian Super League.
 • 20 december

  Roda JC lijdt nederlaag in laatste duel voor de winterstop

  Roda JC Kerkrade heeft geen punten overgehouden aan het laatste duel voor de winterstop. De formatie van Jurgen Streppel incasseerde voor rust al twee tegentreffers, na rust kwam daar nog eentje bij voor Go Ahead Eagles.
 • 20 december

  Roda JC legt behendige middenvelder Bouchouari vast

  Roda JC Kerkrade heeft zich definitief versterkt met Benjamin Bouchouari. De 19-jarige middenvelder tekent een overeenkomst welke hem voor 2.5 seizoen aan Roda JC verbindt.
 • 20 december

  '2020 met een overwinning afsluiten'

  “Vandaag sluiten we de eerste competitiehelft af. Terugblikkend hebben we nergens punten gestolen, maar wel vaak verspeeld. Omdat we steeds meer op elkaar ingespeeld raken, kunnen we na de winterstop alleen maar beter worden. Daar ben ik vast van overtuigd.
 • 19 december

  Rugnummer 1 - Vertrouwen terugbetalen

  Drie jaar was hij reservekeeper bij FC Groningen. Dé reden dat Jan Hoekstra minuten wilde maken en ervaring opdoen. De twee meter lange doelman is blij met zijn komst naar Roda JC, maar ging de afgelopen drie maanden wel door een dalletje.
 • 15 december

  Parkstad Limburg Stadion tijdens kerst en nieuwjaar gesloten

  De kantoren, receptie en Fanshop van het Parkstad Limburg Stadion zijn vanaf donderdag 24 december tot en met zondag 3 januari 2021 gesloten.
 • 14 december

  Roda JC speelt gelijk tegen Helmond Sport

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in eigen huis een 2-0 voorsprong uit handen gegeven tegen Helmond Sport. Falkenburg en Alberg waren de doelpuntenmakers aan de kant van Roda JC.
 • 14 december

  'We weten wat ons vanavond te doen staat'

  Net als assistent-trainer Remond Strijbosch en keeperstrainer Rein van Duijnhoven heb ik een lang verleden bij Helmond Sport.
 • 13 december

  Rugnummer 35 - Bizarre carrière

  Als jeugdspeler heeft hij met clubs als Waasland-Beveren, RSC Anderlecht, Racing Genk, KV Mechelen, Willem II en Fortuna Sittard een imposante reeks achter zijn naam. Momenteel hoopt Benjamin Bouchouari op een contract bij Roda JC.
 • 5 december

  Roda JC en Jong PSV delen de punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het treffen met Jong PSV. Op PSV Campus De Herdgang kwamen beide ploegen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.
 • 28 november

  Roda JC verslaat Excelsior in eigen huis

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag drie punten overgehouden aan het treffen met Excelsior Rotterdam. Serrarens, Vossebelt en Goppel zorgden voor de drie doelpunten aan de kant van Roda JC.
 • 28 november

  De visie van Jurgen - 'Stijgende lijn'

  “Goede resultaten zijn altijd fijn en doen iets met de sfeer. Maar het is voor een trainer ook fijn als je bepaalde patronen terugziet waarop je kunt terugvallen en voortborduren.
 • 27 november

  Thijmen heeft altijd een lach op zijn gezicht

  Voorafgaand aan de vorige thuiswedstrijd tegen MVV liet hij weten ‘derby-ready‘ te zijn. Thijmen Goppel was dan ook heel gelukkig met zijn terugkeer in de basis én de winst op zijn oude ploegmakkers.
 • 25 november

  Roda JC vanaf seizoen 2021-2022 op natuurgras

  Roda JC Kerkrade speelt vanaf het aankomende seizoen (2021-2022) haar wedstrijden weer op natuurgras.
 • 23 november

  KNVB schorst Roland Alberg drie duels, waarvan één voorwaardelijk

  De KNVB heeft Roland Alberg een schikkingsvoorstel gedaan van drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk.
 • 14 november

  Roda JC pakt drie punten in Limburgse Derby

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond - na een mindere periode - de Limburgse Derby tegen MVV Maastricht winnend afgesloten. Door doelpunten van Bakker en Alberg bleven de drie punten in Kerkrade.
 • 14 november

  'Negatieve spiraal ombuigen'

  “Voor iedereen die Roda JC of MVV een warm hart toedraagt, is de derby van vanavond een van de mooiste wedstrijden. Als staf en spelersgroep zijn we daarvan absoluut doordrongen. Maar het is vandaag ook een uitgelezen kans om de negatieve spiraal om te buigen.
 • 14 november

  Lancering Roda 1962, ván en vóór Roda-supporters

  Als Roda JC zijn wij verheugd om de lancering van Roda 1962 aan te kondigen. Via Roda 1962, een nieuw opgerichte vereniging ván en vóór Roda-supporters, krijgt de achterban een belangrijke rol bij beslissingen over het culturele erfgoed van de club.
 • 13 november

  Speciaal voor u: exclusieve telecom deal!

  Roda JC en Cónect Telecom slaan handen in elkaar en komen met exclusieve telecom deal!
 • 12 november

  Wijziging speeldag Roda JC - Excelsior

  De wedstrijd Roda JC Kerkrade - Excelsior Rotterdam wordt definitief gespeeld op zaterdag 28 november.
 • 9 november

  Roda JC loopt tegen nederlaag aan in Utrecht

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond op Sportcomplex Zoudenbalch geen punten overgehouden aan het duel met Jong FC Utrecht.
 • 9 november

  Pre-talk: Jong FC Utrecht - Roda JC

  Vanavond speelt Roda JC Kerkrade in Utrecht het competitieduel met Jong FC Utrecht. Op Sportcomplex Zoudenbalch wordt om 21.00 uur afgetrapt.
 • 3 november

  Livestream, loterij & Drive-Thru kerstmarkt

  Natuurlijk gebeurt er een hele hoop in deze toch wel vreemde periode. Wedstrijden zonder publiek wennen nooit.
 • 31 oktober

  Roda JC en FC Den Bosch delen de punten

  Roda JC Kerkrade heeft een punt overgehouden aan het treffen met FC Den Bosch. In het Parkstad Limburg Stadion kwamen beide ploegen vandaag niet tot scoren.
 • 31 oktober

  De visie van Jurgen - 'Ballen tonen'

  “Voor de nederlaag tegen Fortuna Sittard kan ik allerlei excuses bedenken. Ook kan ik er een mooi verhaal over ophangen. Maar dat is me te gemakkelijk en daar heb ik geen zin in. Onze start was gewoon heel erg slecht, vervolgens deed de wedstrijd er eigenlijk niet meer toe.
 • 31 oktober

  Stichting SINA tweede hoofdsponsor Roda JC

  Op 28 augustus 2020 verkreeg de Flow Traders Foundation de rechten voor het hoofdsponsorschap van Roda JC gedurende het seizoen 2020-2021. Zoals reeds gecommuniceerd kiest de Foundation bewust voor vier goede doelen en/of stichtingen op de voorzijde van de Roda JC- tenues.
 • 30 oktober

  Rugnummer 19 - Nieuwe uitdaging

  Van het vakantie-eiland Cyprus naar een appartementje in Kerkrade. Michalis Ioannou heeft het er graag voor over. De 20-jarige middenvelder en international heeft namelijk maar één doel: het maximale uit zijn carrière halen.
 • 28 oktober

  Roda JC uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker

  Roda JC Kerkrade heeft de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker niet bereikt. Fortuna Sittard was in het Parkstad Limburg Stadion met twee doelpunten te sterk.
 • 28 oktober

  "Wij zijn ervan doordrongen dat deze derby enorm leeft"

  “Aan betaald voetbal zonder publiek zullen we nooit wennen. Zeker in een derby als tegen Fortuna Sittard is dat heel vreemd en doet dat extra pijn.
 • 27 oktober

  Rugnummer 21 - Altijd rustig

  Morgenavond speelt hij tegen de club waar hij zijn grootste succes vierde. Miguel Santos koestert de promotie van Fortuna Sittard nog steeds, maar wil dat kunstje vooral in Kerkrade herhalen.
 • 27 oktober

  Scoor een derby gedragen Roda JC shirt!

  Voor het eerst sinds 2015 staat de Limburgse derby tussen Roda JC en Fortuna Sittard weer op het programma.
 • 26 oktober

  Roda JC en CelXpert breiden samenwerking verder uit

  CelXpert Vitaminesupplementen kwam in augustus j.l. naar Roda JC omdat zij graag iets wilden doen voor de Voetbalacademie van Roda JC. In samenspraak is besloten dat doeltjes aangekocht werden voor de trainingen van de Voetbalacademie. Maar daar is het niet bij gebleven.
 • 23 oktober

  Verliespartij tegen koploper Cambuur in Leeuwarden

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond geen punten over gehouden aan het treffen met koploper SC Cambuur. De ploeg uit Leeuwarden was in eigen huis met 3-0 te sterk.
 • 22 oktober

  Pre-talk: SC Cambuur - Roda JC

  Voor Roda JC Kerkrade staat deze week, na het gelijke spel tegen Telstar, het uitduel met SC Cambuur op het programma. Morgenavond trapt de ploeg van hoofdtrainer Jurgen Streppel om 21.00 uur af in Leeuwarden.
 • 19 oktober

  Roda JC en Telstar delen de punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond gelijkgespeeld tegen SC Telstar. In het Parkstad Limburg Stadion kwamen de Kerkradenaden nog op voorsprong, maar vlak voor het eindsignaal wist de ploeg uit Velsen-Zuid de gelijkmaker te scoren.
 • 19 oktober

  'Benieuwd of wij opnieuw progressie tonen'

  “Samen met Telstar delen we momenteel de zevende plek op de ranglijst. Omdat we hogerop willen, is het belang van deze wedstrijd meteen verklaard.
 • 18 oktober

  Roland wil zich nóg meer laten gelden

  Afgelopen seizoen was hij negenmaal succesvol, deze jaargang heeft hij al zes doelpunten achter zijn naam.
 • 10 oktober

  Roda JC geeft vroege voorsprong weg tegen Almere City FC

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in een regenachtig Yanmar Stadion met 2-1 verloren van Almere City FC. De ploeg uit Kerkrade gaf een vroege voorsprong in de eerste helft alweer uit handen.
 • 10 oktober

  Pre-talk: Almere City FC - Roda JC Kerkrade

  Vanmiddag reist Roda JC Kerkrade af naar Almere City FC. Om 18.45 uur klinkt het eerste fluitsignaal in het Yanmar Stadion.
 • 6 oktober

  Roda JC legt doelman Santos vast tot einde van het seizoen

  Roda JC Kerkrade heeft op de slotdag van de transfermarkt een nieuwe doelman aan de selectie toegevoegd. Miguel Santos komt over van het Roemeense Astra Giurgiu en tekent een contract tot het einde van het seizoen.
 • 5 oktober

  Roda JC huurt Danny Bakker van ADO Den Haag

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Danny Bakker. De 25-jarige middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van ADO Den Haag.
 • 4 oktober

  Roda JC en FC Volendam delen de punten

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in eigen huis gelijkgespeeld tegen FC Volendam. Roland Alberg scoorde vanaf elf meter het doelpunt voor de Kerkradenaren.
 • 2 oktober

  'We kunnen èn moeten veel beter'

  “Zondag spelen we tegen FC Volendam onze eerste thuiswedstrijd zonder publiek. Heel vervelend omdat de wisselwerking met de fans tijdens de vorige twee thuisduels een genot was.
 • 1 oktober

  Geel als lievelingskleur

  Vanaf het eerste moment is hij verliefd op zijn nieuwe omgeving. Amir Absalem geniet van de ‘bergen‘ in Zuid-Limburg en de vriendelijke mensen, maar vooral van zijn rol bij Roda JC.
 • 29 september

  Roda JC geeft voorsprong in slotfase weg

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond in de slotfase een 2-3 voorsprong weggegeven in en tegen Eindhoven.
 • 29 september

  Nederlandse voetbalwedstrijden voorlopig zonder publiek

  Bij alle wedstrijden in het betaalde voetbal zijn voorlopig geen supporters en sponsoren toegestaan. Deze ingrijpende beslissing hebben minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gisterenavond tijdens de persconferentie bekendgemaakt.
 • 28 september

  Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen

  Het kabinet komt met ingrijpende maatregelen. Die treffen heel de samenleving hard. Keihard. En dus ook het betaalde voetbal. Maar kennelijk is dit nodig.
 • 10 september

  Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - FC Dordrecht

  Op vrijdag 18 september a.s. speelt Roda JC Kerkrade om 21.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion het tweede thuisduel tegen FC Dordrecht
 • 10 september

  Roda JC O21 - Vitesse O21 toegankelijk voor publiek

  Op zaterdag 12 september speelt Roda JC O21 om 15.00 uur in het eigen Parkstad Limburg Stadion het competitieduel tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse.
 • 10 september

  KNVB geeft Roda JC goedkeuring inzake wijziging zeggenschap

  Op 20 mei jongstleden werd wereldkundig gemaakt dat Roda JC een structurele koerswijziging tegemoet zou gaan.
 • 8 september

  Roda JC legt spits Fabian Serrarens vast

  Roda JC Kerkrade heeft de gewenste spits binnen. De 29-jarige Amsterdammer Fabian Serrarens komt transfervrij over van het Poolse Arka Gdynia en tekent in Kerkrade een verbintenis tot en met
  het einde van het huidige seizoen, met een optie voor het seizoen 2021-2022.
 • 8 september

  Richard Jensen blijft Roda JC trouw

  Roda JC Kerkrade mag melden dat het een nieuwe overeenkomst heeft gesloten met Richard Jensen. De 24-jarige Finse verdediger tekent een contract tot en met het einde van het huidige seizoen
  met een optie voor het seizoen 2021-2022.
 • 5 september

  Roda JC verslaat TOP Oss in eigen huis

  Roda JC Kerkrade heeft vanavond ook het tweede duel van het nieuwe seizoen winnend afgesloten. TOP Oss was om 21.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion de tegenstander.
 • 5 september

  'Roda JC terugbrengen waar het thuishoort'

  “Natuurlijk was ik afgelopen week erg blij met de 4-0 overwinning op Jong Ajax. Maar ik was vooral heel tevreden over de spirit waarmee we speelden en vooruit verdedigden.
 • 4 september

  YveY cateraar rondom Roda JC - TOP Oss

  Aanstaande zaterdag zal cateraar YveY rondom de wedstrijd Roda JC - Top Oss de catering op zowel de Hoofdtribune- als de publiekstribunes voor haar rekening nemen
 • 3 september

  Roda JC legt linksback Amir Absalem vast

  Roda JC Kerkrade heeft Amir Absalem gecontracteerd. De 23-jarige linksback komt transfervrij van FC Groningen en tekent in Kerkrade een verbintenis voor de duur van twee seizoenen.
 • 3 september

  Novakovic en Cotán vertrekken bij Roda JC

  Radomir Novakovic en Antonio Cotán vertrekken per direct bij Roda JC. Beide spelers gaan aan de slag bij een nieuwe werkgever.
 • 3 september

  Niek wilt weer belangrijk zijn

  Inmiddels heeft hij al 236 wedstrijden en 41 doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam. Niek Vossebelt weet inmiddels wat er op het een-na-hoogste niveau in Nederland wordt verwacht.
 • 1 september

  Doelman Youri Roulaux tekent contract bij Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Youri Roulaux.
 • 28 augustus

  "Beleef Kerkrade" 1e shirtsponsor voor het komend seizoen

  Roda JC Kerkrade speelt komend seizoen met goede doelen op het tenue. De Flow Traders Foundation, een supporter van de club, heeft voor het seizoen 2020-2021 de rechten voor het hoofdsponsorschap van de club verkregen.
 • 21 augustus

  Danny Bonn 'Roda, we've got your back!'

  Sinds de zomer van 2017 pronkte het logo van MASCOT® WORKWEAR op de voorkant van het shirt van Roda JC Kerkrade. Komend seizoen is het van oorsprong Deense bedrijf op de achterkant te zien.
 • 21 augustus

  Mascot® Workwear nieuwe rugsponsor Roda JC

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat MASCOT® WORKWEAR een nieuwe sponsorovereenkomst met Roda JC heeft afgesloten.
 • 15 augustus

  Roda JC huurt doelman Jan Hoekstra voor één seizoen van FC Groningen

  Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de diensten van Jan Hoekstra. De doelman komt op huurbasis over van FC Groningen en tekent in Kerkrade een verbintenis
  voor één seizoen.
 • 14 augustus

  Maak kennis met: Errol Ramsche, Veiligheidscoördinator Roda JC

  Vanaf 1 juni 2020 vervult Errol Ramsche de functie van veiligheidscoördinator bij Roda JC Kerkrade. De 53-jarige is zeker geen onbekende in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 11 augustus

  Roda JC huurt Michalis Ioannou

  Roda JC Kerkrade heeft Michalis Ioannou voor één seizoen gehuurd van het Cypriotische Anarthosis Famagusta. De 20-jarige middenvelder sluit per direct aan bij de hoofdmacht van Roda JC.
 • 7 augustus

  du ROI nieuwe broeksponsor Roda JC!

  Roda JC is trots om te mogen melden dat de financiële en fiscale dienstverlener du ROI het aankomende seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden zal zijn.
 • 6 augustus

  Roda JC zoekt stagiair(e) Marketing & Sales

  Roda JC Kerkrade is een dynamische voetbalorganisatie in de Keuken Kampioen Divisie, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.
 • 4 augustus

  Roda JC legt Patrick Pflücke vast

  Roda JC Kerkrade heeft Patrick Pflücke gecontracteerd. De 23-jarige Duitse middenvelder tekent een overeenkomst tot en met het seizoen 2021-2022.
 • 3 augustus

  Martijn Wismans algemeen directeur Roda JC

  Op woensdag 20 mei jl. maakte de Phoenix groep bekend om Roda JC Kerkrade met een nieuwe structuur, kraakheldere governance op een transparante en integere wijze nieuw leven in te willen blazen.
 • 31 juli

  Oefencampagne in speciale 'Beleef Kerkrade' tenues

  Roda JC Kerkrade zal de rest van de voorbereiding spelen met speciale tenues.
 • 30 juli

  Roda JC legt Niek Vossebelt vast voor twee seizoenen

  Roda JC Kerkrade heeft Niek Vossebelt gecontracteerd. De 28-jarige middenvelder komt transfervrij over van Almere City FC en tekent in Kerkrade een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen.
 • 24 juli

  Roda JC begint seizoen in Amsterdam

  Roda JC Kerkrade begint het nieuwe seizoen 2020/2021 met een uitwedstrijd tegen Jong Ajax.
 • 23 juli

  Jorc Industrial en PC Tronic verlengen shirtsponsorovereenkomsten

  Roda JC Kerkrade is verheugd om te mogen melden dat zowel Jorc Industrial als PC Tronic haar
  sponsorovereenkomst bij Roda JC hebben verlengd.
 • 17 juli

  Roda JC haalt ervaren Kees Luijckx terug naar Kerkrade

  Kees Luijckx is de nieuwste aanwinst van Roda JC Kerkrade. De 34-jarige ervaren verdediger komt over van het Deense Silkeborg.
 • 16 juli

  Medisana draagt na 8 jaar stokje over

  Na maar liefst acht opeenvolgende seizoenen draagt Medisana Benelux N.V. het rugsponsorschap van Roda JC Kerkrade over.
 • 16 juli

  Keuken Kampioen verlengt voor onbepaalde tijd sponsoring Eerste Divisie

  Na twee succesvolle seizoenen Keuken Kampioen Divisie hebben Keuken Kampioen en de Coöperatie Eerste Divisie besloten om het partnership voor onbepaalde tijd te verlengen.
 • 15 juli

  Roda JC legt Xander Lambrix vast

  Roda JC Kerkrade heeft Xander Lambrix vastgelegd. De 20-jarige Belgische verdediger komt transfervrij over van KRC Genk en tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.
 • 15 juli

  Vrienden van Roda JC, Vrienden voor het leven

  De seizoenkaartteller staat op dit moment op meer dan 2.500 kaarten, waaronder vele seizoenkaarthouders van onze hoofdtribune. Inmiddels zijn ruim 120 Vrienden van Roda JC seizoenkaarten verlengd.
 • 6 juli

  Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens meer dan voetbal-week

  Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week.
 • 2 juli

  Danny Volkers Hoofd Jeugdopleidingen

  Danny Volkers is per 1 juli 2020 aangesteld als Hoofd Jeugdopleidingen van Roda JC. Daarnaast zal hij de O21 van Roda JC onder zijn hoede gaan nemen.
 • 1 juli

  Keeperstrainer Rein van Duijnhoven completeert technische staf Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft haar technische staf compleet. De club heeft vanochtend overeenstemming bereikt met keeperstrainer Rein van Duijnhoven.
 • 1 juli

  Livio Milts langer verbonden aan Roda JC

  Livio Milts heeft zijn overeenkomst bij Roda JC Kerkrade verlengd. De 22-jarige middenvelder tekent een verbintenis tot en met het seizoen 2021-2022.
 • 30 juni

  Roel Brouwers onderdeel van technische staf Roda JC

  Roel Brouwers maakt het aankomende seizoen deel uit van de technische staf van Roda JC als specialistentrainer. Daarnaast gaat hij de O18 van Roda JC trainen.
 • 29 juni

  Eerste training Roda JC toegankelijk voor publiek!

  Aanstaande woensdag (1 juli 2020) begint ‘het nieuwe Roda JC‘ met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
 • 29 juni

  Remond Strijbosch nieuwe assistent-trainer Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft een nieuwe assistent-trainer. Remond Strijbosch (40) tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.
 • 26 juni

  Begeleid jij mij op mijn droombaan?

  Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Dus ook als je een verstandelijke beperking hebt!

 • 25 juni

  Nicky Souren langer verbonden aan Roda JC

  Nicky Souren heeft zijn contract bij Roda JC verlengd. De 20-jarige middenvelder tekende vanochtend een nieuwe overeenkomst die hem tot en met het seizoen 2021-2022 aan Roda JC verbindt.
 • 25 juni

  Roda JC legt Mart Remans vast tot en met seizoen 21-22

  Mart Remans heeft zijn contract bij Roda JC verlengd. De 22-jarige centrumspits tekende vanochtend een nieuwe overeenkomst die hem tot en met het seizoen 2021-2022 aan Roda JC verbindt.
 • 24 juni

  Samen naar Roda JC! Vanaf 1 september publiek toegestaan

  Roda JC Kerkrade is niets zonder haar fans. De afgelopen weken hebben we wederom ervaren hoe trouw de Roda-fans zijn.
 • 23 juni

  Roda JC Kerkrade contracteert Stefano Marzo

  Roda JC Kerkrade heeft vanmiddag verdediger Stefano Marzo gecontracteerd. De 29-jarige Belg tekent in Kerkrade een overeenkomst voor 2 seizoenen.
 • 19 juni

  Roda JC legt aanvaller Thijmen Goppel vast

  Roda JC Kerkrade heeft Thijmen Goppel gecontracteerd. De snelle vleugelspits tekent een contract voor twee seizoenen in Kerkrade.
 • 13 juni

  Drive-in seizoenkaartverkoop enorm succes!

  Roda JC Kerkrade heeft vandaag (zaterdag 13 juni) haar seizoenkaartverkoop gelanceerd middels een drive-in door het Parkstad Limburg Stadion.
 • 10 juni

  Jurgen Streppel nieuwe hoofdtrainer Roda JC

  Jurgen Streppel is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. De 50-jarige oefenmeester tekent in Kerkrade een contract voor twee jaar.
 • 10 juni

  Verleng vanaf zaterdag uw zakelijke seizoenkaart

  Roda JC staat aan de vooravond van een nieuw seizoen. Onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Jurgen Streppel wordt het een seizoen waarbij de ambitie terugkeert in het Parkstad Limburg Stadion.

 • 27 mei

  Roda JC zoekt nieuwe teamspelers

  Onderdeel van de koerswijziging die op woensdag 20 mei jongstleden door Stichting Phoenix wereldkundig werd gemaakt, is het inrichten van een nieuwe
  Governance Structuur.
 • 20 mei

  Nieuwe toekomst voor Roda JC Kerkrade

  Regionale groep ondernemers ‘Phoenix‘ opent de deur naar een transparante, integere en ambitieuze toekomst.
 • 13 mei

  Financiële waarborging Roda JC in de steigers

  Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de waarborging van de toekomst van Roda JC.
 • 4 mei

  Update Coronavirus: Roda JC heeft training hervat

  Roda JC Kerkrade heeft vandaag (maandag) de trainingen hervat. In aangepaste vorm werden er in groepjes van 6 spelers vanochtend en vanmiddag trainingen afgewerkt in het Parkstad Limburg Stadion.
 • 1 mei

  Roda JC horecateam doneert levensmiddelen aan voedselbank

  Het Roda JC horecateam heeft levensmiddelen gedoneerd aan de voedselbank. Het gaat hierbij om voedsel, zoals chips, candybars en andere kleine levensmiddelen.
 • 30 april

  Update coronavirus: Roda JC hervat trainingen

  De selectie van Roda JC Kerkrade gaat vanaf maandag 4 mei a.s. achter gesloten deuren de trainingen in aangepaste vorm hervatten.
 • 22 april

  Update: maatregelen Coronavirus - 22 april 2020

  Update maatregelen: streep door seizoen 2019-2020.
 • 6 april

  Roda JC dankt vitale beroepsgroepen in de regio

  Nadat Roda JC op woensdag 1 april de medewerkers van de Intensive Care en de Spoed Eisende Hulp van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen in het zonnetje had gezet, werd er vanochtend (maandag) een vervolg gegeven aan deze actie.
 • 1 april

  Roda JC zet medewerkers Zuyderland Heerlen in het zonnetje

  De spelersgroep, staf en medewerkers van Roda JC hebben vanmiddag de medewerkers van de Intensive Care en Spoed Eisende Hulp van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen in het zonnetje gezet.
 • 1 april

  Update maatregelen Roda JC tegen Coronavirus

  Dinsdagavond 31 maart heeft het kabinet bekend gemaakt dat de bestaande Coronamaatregelen, niet langer tot 6 april maar minimaal tot en met 28 april van kracht blijven.
 • 30 maart

  Pepijn Schlösser langer verbonden aan Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft de optie die het had in de overeenkomst met Pepijn Schlösser gelicht. Dit betekent dat de 22-jarige rechtsback ook het aankomende seizoen (2020-2021) in het geel-zwart te bewonderen zal zijn.
 • 16 maart

  Update Coronavirus: Roda JC gesloten tot 6 april 2020

  De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus in Nederland tegen te gaan zijn verlengd tot maandag 6 april 2020.
 • 15 maart

  Update: Roda JC neemt verdere maatregelen wegens Coronavirus

  In verband met de recente ontwikkelingen rondom het corona virus en het pakket aan maatregelen die
  door het kabinet zijn aangekondigd om het Coronavirus in Nederland te bestrijden, heeft Roda JC
  besloten dat in ieder geval de training van morgen (maandag) is afgelast.
 • 28 februari

  VERHUURD: RODA JC SPELERSBUS MAAKT REIS NAAR BERLIJN

  Niet iedere voetballiefhebber is tevens ‘die hard‘ carnavalist. Juist daarom maakten tweeëntwintig reizigers tijdens het lange carnavalsweekend een groepsreis naar Berlijn. En wel met de Roda JC spelersbus van Jacobs Travel!
 • 27 februari

  Roda JC wint beroepszaak; verdere puntaftrek afgewend

  Roda JC Kerkrade heeft een verdere puntenaftrek afgewend. De Licentiecommissie van de KNVB legde de BVO op 1 november 2019 een straf op van één puntaftrek. De club ging in beroep, waarna de Beroepscommissie licentiezaken van de KNVB het verweer onlangs gegrond verklaarde.
 • 21 februari

  Kantoren en Fanshop Roda JC gesloten tijdens carnaval

  In verband met carnaval zijn de kantoren van Roda JC Kerkrade op maandag 24 en dinsdag 25 februari gesloten. Wij staan vanaf woensdag 26 februari om 09.00 uur weer voor u klaar.
 • 21 februari

  TE HUUR: DE RODA JC SPELERSBUS VAN JACOBS TRAVEL

  Gedurende seizoen 2019-2020 is in samenwerking met Jacobs Travel een geheel nieuwe Roda JC-spelersbus gerealiseerd. En u kunt deze luxe touringcar huren!
 • 18 februari

  Kennismaken met de man achter de naam | Jeffrey van As

  Afgelopen donderdag presenteerde Roda JC zijn nieuwe technisch directeur. Submedia volgde Van As gedurende zijn eerste dagen bij Roda JC. Bekijk hieronder de video.
 • 12 februari

  Jeffrey van As nieuwe technisch directeur Roda JC

  Roda JC Kerkrade heeft een nieuwe technisch directeur. Jeffrey van As tekent in Kerkrade een contract tot en met het einde van het seizoen 2021-2022.
 • 23 januari

  Gele Kaart vanaf Roda JC - FC Volendam ook na afloop van de wedstrijd geopend

  Vanaf het duel Roda JC Kerkrade - FC Volendam (vrijdag 24 januari a.s., 20.00 uur) is de Gele Kaart, gelegen rechts naast de Fanshop, zowel voorafgaand aan, als na afloop van het duel geopend voor supporters van Roda JC.
 • 15 januari

  RESERVEER NU, VOOR HET VRIENDEN VAN RODA JC MATCH BUFFET

  Schuift u volgende week ook aan?
 • 11 januari

  Karel Bouckaert nieuwe statutair directeur Roda JC Kerkrade

  Roda JC Kerkrade heeft in de persoon van Karel Bouckaert een nieuwe statutair Algemeen Directeur gevonden. Bouckaert volgt Herman Huirne op, welke reeds meermaals heeft aangegeven dat zijn Algemeen Directeurschap een tijdelijk
  karakter betrof.
 • 3 januari

  BESTEL UW TICKETS INCLUSIEF MATCH BUFFET

  Op 12 januari 2020 staat de derby tegen MVV Maastricht op het programma. Voor € 99,- en € 45,- bezoekt u dit duel (resp.) vanuit de Business Club en de Vrienden van Roda JC!
 • 2 januari

  Wijziging muntprijs en inhoud drankbekers Parkstad Limburg Stadion

  Vanaf 1 januari 2020 hanteert Roda JC nieuwe muntprijzen. Deze prijswijziging geldt vanaf het vriendschappelijke duel tegen KVC Westerlo op zondag 5 januari 2020.
 • 28 november

  Roda JC neemt Fanshop en horeca-activiteiten in eigen beheer

  Roda JC Kerkrade is weer baas in eigen huis. Na goed overleg zal Oseven per 1 januari 2020 de horeca-activiteiten overdragen aan Roda JC. Tevens neemt de club de Fanshop per 1 december aanstaande terug in eigen beheer.
 • 27 november

  BLOG: Bestuurder Radar bezoekt Roda JC WerkT

  Op donderdag 14 november bracht Monique Heffels, bestuurder van zorg organisatie Radar, een bezoekje aan het project Roda JC WerkT. Lees hier haar enthousiaste blog over onze bevlogen ‘jongens‘!
 • 21 november

  In de diepte - Herman Huirne

  Op 4 november jongstleden werd Herman Huirne aangesteld als statutair Algemeen Directeur van Roda JC Kerkrade. Roda JC blikt met de kersverse AD terug op de afgelopen weken en kijkt naar de toekomst.
 • 20 november

  Roda JC Kerstborrel 2019

  Heb jij ook zin in een gezellige Roda JC-avond in de in kerstsfeer aangeklede Brasserie De Gele Kaart?
 • 7 november

  KOOP UW TICKETS VOOR NOORD TEGEN EEN STERK GEREDUCEERDE PRIJS!

  Op 29 november 2019 staat Roda JC Kerkrade - Excelsior op het programma. Neem uw collega's, compagnons, kinderen, kleinkinderen, vrienden, buren mee en ...
 • 4 november

  Herman Huirne statutair Algemeen Directeur Roda JC

  Herman Huirne is per 4 november 2019 aangesteld als statutair Algemeen Directeur van Roda JC Kerkrade.
 • 29 oktober

  Huidig seizoen 2019-2020 financieel afgedekt

  De financiële toekomst van BVO Roda JC Kerkrade lijkt veiliggesteld.
 • 21 oktober

  HET REGENT PRIJZEN BIJ RODA JC

  Roda JC Kerkrade, PC Tronic Heerlen en Medisana Benelux NV verloten prachtige prijzen.
 • 8 oktober

  STA OP ALS JE VOOR RODA BENT

  Op vrijdag 25 oktober a.s. staat een absolute kraker op het programma; NAC Breda komt op bezoek in het Parkstad Limburg Stadion. Neem uw collega's, compagnons, kinderen, kleinkinderen, vrienden, buren mee en ...

  STA OP ALS JE VOOR RODA BENT!
 • 18 september

  Roda JC en PushBird gaan samenwerking aan

  Wil jij als eerste op de hoogte zijn van clubnieuws zoals transfers, wedstrijduitslagen & kaartverkoop en deze updates rechtstreeks op je thuisscherm ontvangen? Dat is nu mogelijk via PushBird!
 • 13 september

  Roda JC en Jacobs Travel slaan handen ineen

  Roda JC Kerkrade en Jacobs Travel hebben de handen ineengeslagen. De Limburgse vervoerder, die jaarlijks méér dan 500.000 personen zorgeloos naar haar bestemming transporteert, zal de komende drie seizoenen aan Roda JC verbonden zijn.
 • 12 september

  BUSINESS PASSE PARTOUT VOOR JONG FC UTRECHT EN DE GRAAFSCHAP

  Roda JC Business heeft voor de thuiswedstrijden tegen Jong FC Utrecht en De Graafschap een speciaal Business Passe Partout in het leven geroepen!
 • 10 september

  Latje trap, powered by PC Tronic Heerlen

  Blije gezichten alom … en de absolute KONING van Latje Trap: Dave!
 • 19 augustus

  Ze zijn er weer: de wedstrijdschema magneten

  Ze zijn er weer: de wedstrijdschema magneten, sponsored by Heuschen & Schrouff Oriental Food!
 • 9 augustus

  Roda JC Kerkrade doopt vak N8 om tot Frits Schrouff Vak

  Roda JC heeft vanavond in de rust van de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, Roda JC - Almere City FC, vak N8 omgedoopt tot het ‘Frits Schrouff Vak‘. In dit vak heeft Dhr. Schrouff al sinds jaar en dag een seizoenkaart.
 • 6 augustus

  Heerlense bedrijven PCTronic en JORC rugsponsors Roda JC Kerkrade

  Pctronic en JORC Industrial BV uit Heerlen zijn gedurende seizoen 2019-2020 samen de nieuwe rugsponsors van Roda JC Kerkrade.
 • 2 augustus

  Medisana voor achtste seizoen op rij rugsponsor van Roda JC!

  Roda JC en Medisana hebben ook voor komend seizoen een overeenkomst gesloten voor shirtsponsoring. Het bedrijf staat daarmee voor het achtste achtereenvolgende jaar als rugsponsor op het shirt van Roda JC.
 • 19 juli

  VOETBALDRUKKER EN RODA JC SLUITEN TWEEJARIGE SPONSOROVEREENKOMST

  Afgelopen seizoen verscheen een nieuw programmaboekje op de tribunes van het Parkstad Limburg Stadion. Het boekje met de titel FANTALK werd gratis door het stadion verspreid. Voetbaldrukker en Roda JC hebben besloten dat aan de prettige samenwerking van seizoen 2018-2019 een succesvol vervolg moet worden gegeven!
 • 3 juli

  Geslaagd Businessevent met o.a. Mauricio Garcia de la Vega

  Vanavond (woensdag) heeft een besloten event plaatsgevonden in de Business Club van het Parkstad Limburg Stadion. Het in groten getale aanwezige zakelijke netwerk van Roda JC heeft kennis gemaakt met onder meer Mauricio Garcia de la Vega en Jean-Paul de Jong.
 • 2 juli

  Toespraak burgemeester Petra Dassen-Housen

  Wij zijn zeer verheugd aan u te mogen mededelen dat Petra Dassen-Housen, burgemeester van Gemeente Kerkrade, een toespraak zal houden tijdens het Business evenement op woensdag 3 juli a.s.
 • 18 juni

  Roda JC en Mascot Workwear verlengen sponsorovereenkomst

  Roda JC Kerkrade is trots op het feit dat het mag melden dat hoofdsponsor Mascot Workwear haar sponsorovereenkomst heeft verlengd.
 • 24 mei

  Prijsbeleid Roda JC Business 2019-2020

  Op zaterdag 1 juni gaat seizoen 2019-2020 officieel van start. Graag informeert Roda JC Business u over een aantal wijzigingen welke de club in haar prijsbeleid gaat doorvoeren.
 • 23 mei

  Let's bring back the food

  Gordon Ramsay‘s gebakken kip met boterbonen, prei en spinazie. Jamie Oliver‘s gepofte zoete aardappel met avocado en queso fresco. Hollands satépannetje met sperziebonen. Sweet chili garnalen met noodles. Het zijn eenpansgerechten die u doen watertanden en voorbeelden van hetgeen u vanaf augustus 2019 in de Business Club te wachten staat. Want wij hebben naar u geluisterd!
 • 20 mei

  Sportieve groeten uit politiek Den Haag

  Tussen 23 en 26 mei 2019 gaan de kiesgerechtigde inwoners van álle EU-landen naar de stembus voor de verkiezing van 751 leden van het Europees Parlement. Precies een week voor de verkiezingen brachten de Roda Young Professionals een bezoek aan onze politieke hoofdstad. Onder leiding van Roda JC Business teamleden Guido Aben en Patrick l‘Espoir vertrokken achttien leden op 16 mei om 11:00 uur via ‘Route A2‘ richting de Randstad.
 • 25 april

  Rabo Voetbal Clinic

  In het Parkstad Limburg Stadion vond gistermiddag de Rabo Voetbal Clinic van Samen Parkstad plaats.
 • 25 april

  STIENSTRA WONEN KIEST VOOR EYE-CATCHING EXPOSURE

  Met trots mogen wij melden dat Stienstra Wonen vanaf deze week met onderstaande uiting op het LED screen aan de voorzijde van het Parkstad Limburg Stadion adverteert!
 • 16 april

  Kantoren en fanshop tweede paasdag gesloten

  Op vrijdag 19 april staat Roda JC - TOP Oss op het programma. Het eerste fluitsignaal van dit duel klinkt om 20:00 uur. Drie dagen later, op tweede paasdag, vindt Telstar - Roda JC plaats.
 • 10 april

  Legea nieuwe kledingleverancier Roda JC Kerkrade

  Het Italiaanse merk Legea is vanaf het seizoen 2019-2020 de nieuwe kledingleverancier van Roda JC. De overeenkomst met het kledingmerk heeft een totale duur van vier seizoenen. Legea volgt het Limburgse Masita op dat de afgelopen twee seizoenen als kledingleverancier aan Roda JC verbonden was.
 • 9 april

  RODA JC CLUB TV

  Wist u dat … iedere week na een thuiswedstrijd via Ziggo Kanaal 40 en RTV Parkstad een aflevering van Roda JC Club TV wordt uitgezonden?
 • 8 april

  Terugblik naar Pumps & Business

  Op vrijdag 5 april vond in de Business Club van het Parkstad Limburg Stadion het ladies‘ event Pumps & Business plaats.
 • 8 april

  Bring a Friend. Support Roda!

  Neemt u op vrijdag 19 april iemand mee naar Roda JC – Top Oss? Maak dan gebruik van onze members only korting!
 • 4 februari

  Roda JC Kerkrade en SnowWorld Landgraaf slaan handen ineen!

  SnowWorld Landgraaf en Roda JC Kerkrade hebben de handen opnieuw ineengeslagen. Het grootste indoor skipark van Europa heeft zich reeds in december aangesloten bij het zakelijke netwerk van Roda JC.
 • 19 december

  Stienstra Wonen nieuwe mouwsponsor Roda JC Kerkrade

  Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat het een meerjarige overeenkomst heeft gesloten met Stienstra Wonen. Het bedrijf prijkt het resterende seizoen en de aankomende vier seizoenen op de mouw van het Roda JC shirt.
 • 6 december

  SnowWorld en Roda JC slaan de handen ineen!

 • 28 november

  Terugblik Roda Rally in samenwerking met Keram Heerlen

  Op vrijdag 16 november vond het alom bekende Business event ‘Roda Rally‘ plaats. Ditmaal werd de rally georganiseerd in samenwerking met Keram Heerlen.
 • 22 november

  Het kan vriezen, het kan dooien

  Nu de buitentemperatuur richting het vriespunt daalt en de herfst al vroeg verandert in winter, is het tijd om uw winterjas van zolder te halen.
Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement
Alle cookies toestaan Alleen noodzakelijke cookies