Wij zijn weer terug met de Linkedin-seats. Doe mee en maak kans!  

Roda JC Business is een groot(s) netwerk van bedrijven die op enigerlei wijze zijn aangesloten bij het zakelijk netwerk van Roda JC Kerkrade. Zo is Roda JC Business onder meer bekend om haar (creatieve) shirtsponsoring, vele exposure mogelijkheden en hospitality segmenten als de Business Club en Vrienden van Roda JC.

Wedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion bieden een perfect podium voor zakelijke activiteiten als het uitbreiden en onderhouden van uw netwerk. Roda JC’s Business Club staat voor kwalitatief hoge gastvrijheid en amusement onder een informele sfeer. De combinatie tussen haar professionele atmosfeer, gezelligheid en ontspanning maakt dit een uitstekende optie voor een netwerkplek op Eredivisie niveau.

Voorafgaand aan de wedstrijd geniet u in de Business Club van een driegangenbuffet, waarna u de wedstrijd op de hoofdtribune kunt bekijken vanaf lederen seats. Na de wedstrijd bent u van harte welkom om in de Business Club te netwerken en te borrelen.

Wilt u kennismaken met de Business Club van Roda JC? Vul dan rechts uw gegevens in en maak kans op twee tickets voor de Business Club Classic! Wij nemen in de week van de thuiswedstrijd contact op met de winnaars.

Roda JC Business
We are happy to connect!