Vrienden van Roda JC

Als Vriend van Roda JC wordt u lid van een platform voor midden- en kleinbedrijven in Zuid-Limburg. Deze groep is de laatste jaren enorm gegroeid en combineert de liefde voor Roda JC en het ontmoeten van nieuwe, bestaande en zakelijke klanten op een typisch Limburgse wijze. Het Vriendenhome is een gezellige ruimte waar het MKB elkaar ontmoet.

Roda JC Familie

De Roda JC familie is een unieke mogelijkheid om uw medewerkers extra te belonen en te binden aan uw organisatie. Medewerkerstevredenheid heeft een grote invloed op de prestaties van uw organisatie: een gemotiveerde medewerker zet net dat stapje extra en daar plukken u en uw klanten de vruchten van.

Ook hierin ondersteunt Roda JC Business u: wanneer u reeds bent aangesloten bij Roda JC Business (minimale afname 2 Business Seats Classic) dan komt u in aanmerking voor exclusieve seats op de Noord tribune, speciaal voor uw medewerkers. Bij een minimale afname van 10 seats ontvangt u een unieke Roda JC Fansjaal met uw bedrijfslogo en twee consumpties per wedstrijd per kaart.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK