The Sky is High

Deze unieke ervaring voor één avond meemaken? Dan is het een mogelijkheid om een skybox voor een willekeurige wedstrijd te huren! De skybox heeft alle ingrediënten om van de wedstrijd dé perfecte avond te maken en uw relaties/collega's een onvergetelijke avond te bezorgen.

De vele mogelijke arrangementen op het gebied van catering in combinatie met het aanschouwen van een Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is de ideale combinatie om uw gasten in de watten te leggen. De skyboxen variëren in grootte van 12, 24, 30 tot 38 stoelen, elk met een unieke inrichting. Zo is er onlangs een nieuwe, luxe, skybox geopend, voorzien van alle technische gemakken en snufjes: De Koempelbox. Deze skybox leent zich uitstekend voor meetings, maar is ook geschikt om diners, vergaderingen en borrels te organiseren.

Neem voor het uitgebreide aanbod en/of de mogelijkheden contact op met een van de medewerkers van Roda JC Business op de contactpagina.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK